tzotzo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, jimmy213 είπε Γιατί παίρνετε πετρέλαια αφού σας ενοχλεί το DPF; Υπάρχουν κι άλλες επιλογές καυσίμου εκεί έξω τα τελευταία χρόνια. γιατι ειναι οπαδοι της γνωστης ιταλικης ομαδας με εδρα τη Ρωμη. δεν εχουν λεφτα να πληρωσουν για συντηρηση του αυτοκινητου τους.
SinAkuma Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 16 ώρες πριν, Fordakias7 είπε Κ εγω απο πειραια ειμαι χωρις dpf να δωσουμε σημειο συναντησης να ερθεις να μου το σπασεις αφου εισαι τοσο μαγκας Στείλε μπλοκ είμαι αντ 1 1
korakios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Στις 29/1/2023 στις 6:01 ΠΜ, Fordakias7 είπε Κ εγω απο πειραια ειμαι χωρις dpf αν δεν έχεις λεφτά μπορείς να πηγαίνεις με τα πόδια , πραγματικά σε λυπάμαι , δεν έχεις καταλάβει απολύτως τίποτα απο βασικά στοιχειώδη ουσιαστικά πράγματα 2
Fordakias7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, korakios είπε αν δεν έχεις λεφτά μπορείς να πηγαίνεις με τα πόδια , πραγματικά σε λυπάμαι , δεν έχεις καταλάβει απολύτως τίποτα απο βασικά στοιχειώδη ουσιαστικά πράγματα Δεν ήταν στις προτεραιότητες μου να βγάλω το dpf η βελτίωση όμως που έχω κάνει σχεδόν 100% αύξηση ιπποδύναμης μου το απαγόρεψε ο προγραμματιστής μου..
NTC Labs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Fordakias7 είπε Δεν ήταν στις προτεραιότητες μου να βγάλω το dpf η βελτίωση όμως που έχω κάνει σχεδόν 100% αύξηση ιπποδύναμης μου το απαγόρεψε ο προγραμματιστής μου.. 100% αύξηση ιπποδυναμης με αφαιρεση dpf...οκ μαγκα κατερριψες την φυσικη εσυ. Και τι ακριβως σου απαγόρεψε ο φανταστικος προγραμματισταρας σου? 1
Tasos19s Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, NTC Labs είπε 100% αύξηση ιπποδυναμης με αφαιρεση dpf...οκ μαγκα κατερριψες την φυσικη εσυ. Και τι ακριβως σου απαγόρεψε ο φανταστικος προγραμματισταρας σου? Ανέβασε ιπποδύναμη με πρόγραμμα Άλλο πράγμα το dpf 1
NTC Labs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Ανέβασε ιπποδύναμη με πρόγραμμα Άλλο πράγμα το dpf 100% όμως ε Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από NTC Labs
Tasos19s Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 52 λεπτά πριν, NTC Labs είπε 100% όμως ε Εντάξει τώρα ο καθένας πάει κάνει δυο βελτιώσεις και παίρνει 150 άλογα Στραγάλια είναι τα άλογα
Fordakias7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, NTC Labs είπε 100% αύξηση ιπποδυναμης με αφαιρεση dpf...οκ μαγκα κατερριψες την φυσικη εσυ. Και τι ακριβως σου απαγόρεψε ο φανταστικος προγραμματισταρας σου? bmw 114d κατεβασμενο απο το εργοστασιο.. προγραμμα φιλτρο intercooler 160 αλογα απο 96. Το συγκεκριμενο μοτερ μονο με προγραμμα ειναι κοντα στα 150 αλογα.. 1 ώρα πριν, Tasos19s είπε Εντάξει τώρα ο καθένας πάει κάνει δυο βελτιώσεις και παίρνει 150 άλογα Στραγάλια είναι τα άλογα τα αλογα δεν ειναι στραγαλια απλα υπαρχουν καποιοι κινητηρες που εχουν κομμενη χαρτογραφηση απο το εργοστασιο
Tasos19s Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Fordakias7 είπε bmw 114d κατεβασμενο απο το εργοστασιο.. προγραμμα φιλτρο intercooler 160 αλογα απο 96. Το συγκεκριμενο μοτερ μονο με προγραμμα ειναι κοντα στα 150 αλογα.. τα αλογα δεν ειναι στραγαλια απλα υπαρχουν καποιοι κινητηρες που εχουν κομμενη χαρτογραφηση απο το εργοστασιο Ναι συμφωνώ εν μέρη αλλά για να ανεβάζεις πολύ τα άλογα θέλει κι αλλά πράγματα δεν αρκεί μόνο ένα πρόγραμμα 50 άλογα και πάλι είναι πολλά για να ανέβεις με ένα πρόγραμμα μόνο
Fordakias7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Tasos19s είπε Ναι συμφωνώ εν μέρη αλλά για να ανεβάζεις πολύ τα άλογα θέλει κι αλλά πράγματα δεν αρκεί μόνο ένα πρόγραμμα 50 άλογα και πάλι είναι πολλά για να ανέβεις με ένα πρόγραμμα μόνο μπα πιστεψε με καθολου αν ειχα το βενζινοκινητο το 114 απο 102 θα πηγαινα 210,ειναι πολυ κομμενη η χαρτογραφηση απο το εργοστασιο διοτι ειναι ιδια μοτερ/τουρμπο στα 114d/116d και 114i/116i/118i με πολυ μικρες διαφορες αλλα προφανως και δεν παιρνουν ολοι οι κινητηρες τοσα πολλα αλογα με ενα προγραμμα. Φιλου astra j 1.3 cdti απο 95 με ακριβως τα ιδια πραγματα με το δικο μ πηγε 133 απο 95.Μικροτερος κινητηρας βεβαια
korakios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, Fordakias7 είπε Δεν ήταν στις προτεραιότητες μου να βγάλω το dpf η βελτίωση όμως που έχω κάνει σχεδόν 100% αύξηση ιπποδύναμης μου το απαγόρεψε ο προγραμματιστής μου.. ότι και να ήταν , βγάζοντας το dpf είσαι για λύπηση δυστυχώς .... ελπίζω να μην είναι αργά και μακάρι σύντομα να αντιληφθείς το τι σου γίνεται ...
Fordakias7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, korakios είπε ότι και να ήταν , βγάζοντας το dpf είσαι για λύπηση δυστυχώς .... ελπίζω να μην είναι αργά και μακάρι σύντομα να αντιληφθείς το τι σου γίνεται ... Εχεις δικιο γιατι οταν κανει αναγεννηση το dpf αυτες οι βλαβερες ουσιες δεν φευγουν στην ατμοσφαιρα σωστα. Ευχαριστω για το σχολιο παντως πολυ εποικοδομοιτικο..
Tasos19s Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Fordakias7 είπε Εχεις δικιο γιατι οταν κανει αναγεννηση το dpf αυτες οι βλαβερες ουσιες δεν φευγουν στην ατμοσφαιρα σωστα. Ευχαριστω για το σχολιο παντως πολυ εποικοδομοιτικο.. Ναι έτσι είναι Όταν γίνεται αναγέννηση πετάει πίσω αστεράκια δεν βγάζει κατάλοιπα
Fordakias7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Tasos19s είπε Ναι έτσι είναι Όταν γίνεται αναγέννηση πετάει πίσω αστεράκια δεν βγάζει κατάλοιπα Το αυτοκινητο εχει κανονικα καταλυτη φιλε μου αστους να λενε ξαφνικα ολοι γινανε ευρωπαιοι πολιτες του αμστερνταμ 100%νομιμοι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις