JimxxZe Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χαίρετε, Έχω το iPhone 13 pro max 128gb και πλέον που έχει φτιάξει η κατάσταση με τις παραδόσεις του 14, σκέφτομαι να πουλήσω το δικό μου και να αγοράσω το καινούργιο. Μπήκα στη σελίδα της iStorm στο Trade & Upgrade και έκανα αξιολόγηση της συσκευής. Το ποσό με εξέπληξε θα έλεγα, καθότι το τηλέφωνο είναι σαν καινούργιο, το έβγαλε στα 880€. Βλέπω στις αγγελίες του Insomnia ότι η τιμή πώλησης παίζει περί τα 900 - 950€, μικρη η διαφορά δηλαδή. Συνεπώς, γιατί να μπω στη διαδικασία πώλησης στο insomnia, να τρέχω να βρω τον αγοραστή κλπ. και να μην πάω κατευθίαν στη istorm να κάνω trade το κινητό. Τι πιστεύετε εσείς; Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από JimxxZe
aces Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Αν ειναι σιγουρα το ποσο επιστροφης τοσο για τοσο μικρη διαφορα δεν αξιζει στη συγκεκριμενη περιπτωση (σε αλλες αξιζει) αφου χρειαζεσαι κ επιπλεον χρόνο μεχρι να ολοκληρωθει μία συναλλαγη.
M A T R I X Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Η τιμή που σου έβγαλε είναι πολύ καλή, αν και αυτό είναι το ταβάνι τους. Πρώτα πραγματοποιούν αξιολόγηση και μετά σου δίνουν προσφορά. Εγώ θα πρότεινα να περάσεις και να ζητήσεις μία προσφορά. Αν σου πούνε μία τιμή γύρω στα 800-900€, καλύτερα να το δώσεις insomnia. Αν δεν θες να μπεις σε αυτή τη διαδικασία, το δίνεις istorm και ξεμπερδεύεις. Η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη.
koutsis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 39 λεπτά πριν, JimxxZe είπε Χαίρετε, Έχω το iPhone 13 pro max 128gb και πλέον που έχει φτιάξει η κατάσταση με τις παραδόσεις του 14, σκέφτομαι να πουλήσω το δικό μου και να αγοράσω το καινούργιο. Μπήκα στη σελίδα της iStorm στο Trade & Upgrade και έκανα αξιολόγηση της συσκευής. Το ποσό με εξέπληξε θα έλεγα, καθότι το τηλέφωνο είναι σαν καινούργιο, το έβγαλε στα 880€. Βλέπω στις αγγελίες του Insomnia ότι η τιμή πώλησης παίζει περί τα 900 - 950€, μικρη η διαφορά δηλαδή. Συνεπώς, γιατί να μπω στη διαδικασία πώλησης στο insomnia, να τρέχω να βρω τον αγοραστή κλπ. και να μην πάω κατευθίαν στη istorm να κάνω trade το κινητό. Τι πιστεύετε εσείς; Αν σου δινουν αυτή την τιμή εννοείται istorm
bower Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 αν είχες σκοπό να πάρεις το καινουργιο από επίσημο reseller, ειναι οκ. Αν οχι, χάνεις και από το καπέλο του επίσημου 100-150 € 1
enlightened Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Επίσης να ξέρεις ότι με την υπηρεσία αυτή η iStorm σε υποχρεώνει να κόψεις απόδειξη, οπότε αυτόματα χάνεις την αποφορολόγηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα