ethnic69 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Γειά σας , ύστερα από επεμβαση καταρακτη και ενώ έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες το εγχειρισμένο μάτι συνεχίζει να τσούζει και να δακρύζει μερικές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας , κυρίως όταν το κουράζω. Η οφθαλμίατρος μου λέει ότι η επέμβαση πήγε καλά , και δεν μπορεί να μου δώσει απάντηση. Μήπως κάποιος από εδώ μέσα είχε κάποια παρόμοια εμπειρία;;;
TuXaKoS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, ethnic69 είπε Γειά σας , ύστερα από επεμβαση καταρακτη και ενώ έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες το εγχειρισμένο μάτι συνεχίζει να τσούζει και να δακρύζει μερικές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας , κυρίως όταν το κουράζω. Η οφθαλμίατρος μου λέει ότι η επέμβαση πήγε καλά , και δεν μπορεί να μου δώσει απάντηση. Μήπως κάποιος από εδώ μέσα είχε κάποια παρόμοια εμπειρία;;; Να πας σε άλλον οφθαλμίατρο για επανεξέταση. Δεν δίνουμε/παίρνουμε ιατρικές συμβουλές από φόρουμ.
ethnic69 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δεν ζήτησα συμβουλή από το φόρουμ, ρώτησα αν κάποιος άλλος είχε παρόμοιο πρόβλημα. Υπάρχει διαφορά σε αυτό. Υ.Γ. έχω πάει και σε άλλο οφθαλμίατρο...
marmagia Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 3 minutes ago, ethnic69 said: Δεν ζήτησα συμβουλή από το φόρουμ, ρώτησα αν κάποιος άλλος είχε παρόμοιο πρόβλημα. Υπάρχει διαφορά σε αυτό. Υ.Γ. έχω πάει και σε άλλο οφθαλμίατρο... Ε και που το αποδίδει ο δεύτερος οφθαλμίατρος;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Σταματήστε να ανοίγετε ιατρικά θέματα και απευθυνθείτε στους γιατρούς σας! 😕
Προτεινόμενες αναρτήσεις