Προς το περιεχόμενο

Παραμετροποίηση fritz!box για να συνδεθεί στο NOVA FIBER 100

Dimitrios Davis
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από poulinos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα στην παρέα.  Έχω το Fiber 100 πρόγραμμα της ΝOVA , δεν έχω voip τηλεφωνία. Αγόρασα το fritz!box 5430 γιατί θέλω να έχω αυτό ως modem/ router , έχω προβλήματα σταθερότητας με το Huawei που μου έχει δώσει, ξέρω τα credentials, μπορείτε να μου πείτε τις ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ωστε να συνδεθεί στο δίκτυο της;  (VCI etc)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

50 λεπτά πριν, Dimitrios Davis είπε

Καλημέρα στην παρέα.  Έχω το Fiber 100 πρόγραμμα της ΝOVA , δεν έχω voip τηλεφωνία. Αγόρασα το fritz!box 5430 γιατί θέλω να έχω αυτό ως modem/ router , έχω προβλήματα σταθερότητας με το Huawei που μου έχει δώσει, ξέρω τα credentials, μπορείτε να μου πείτε τις ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ωστε να συνδεθεί στο δίκτυο της;  (VCI etc)

Πάρε το 13731 που είναι δωρεάν και ζήτα να στα πουν.

44 λεπτά πριν, HateMe είπε

Πάρε το 13731 που είναι δωρεάν και ζήτα να στα πουν.

To έχω κάνει, δεν μου έχουν απαντήσει από χθές το βράδυ. Σε ευχαριστώ πάντως.

6 λεπτά πριν, Dimitrios Davis είπε

To έχω κάνει, δεν μου έχουν απαντήσει από χθές το βράδυ. Σε ευχαριστώ πάντως.

Τι εννοείς δεν σου έχουν απαντήσει; 

Δεν σου σηκώνουν το τηλέφωνο;

Δεν στα λένε; Γίνε πιο συγκεκριμένος please.

7 ώρες πριν, HateMe είπε

Τι εννοείς δεν σου έχουν απαντήσει; 

Δεν σου σηκώνουν το τηλέφωνο;

Δεν στα λένε; Γίνε πιο συγκεκριμένος please.

Η εξυπηρέτηση πελατών κάνει αίτημα στο 2nd lever technical support , οι  του τεχνικού 13700 (νέο νούμερο πια) δεν έχουν πρόσβαση άμεση. Τελικά ένας υπάλληλος του τεχνικού με έβαλα αναμονή και κάπου τα βρήκε και μου τα έδωσε.

Σε ευχαριστώ πολύ

1 ώρα πριν, Dimitrios Davis είπε

Η εξυπηρέτηση πελατών κάνει αίτημα στο 2nd lever technical support , οι  του τεχνικού 13700 (νέο νούμερο πια) δεν έχουν πρόσβαση άμεση. Τελικά ένας υπάλληλος του τεχνικού με έβαλα αναμονή και κάπου τα βρήκε και μου τα έδωσε.

Σε ευχαριστώ πολύ

Καλά. μαλακίες σου έλεγαν για να σε ξεφορτωθούν.

Δεν χρειάζονται πρόσβαση για να ξέρουν το vpi / vci και ότι έχει να κάνει με παραμετροποίηση εξοπλισμού.

Έχουν το intranet το οποίο έχει πληροφορίες για τα πάντα και απλά θα πρέπει να ξέρουν που να κοιτάξουν.

Ήσουν άτυχος γιατί έπεσες λογικά σε καινούριους και είχαν αναμονές όταν πήρες.

Όταν έχουν αναμονές πολλές, οι team leaders τους λένε να στέλνουν όλα τα αιτήματα στο 2nd lvl για να μειώσουν απλά τις αναμονές.

Στα λέω επειδή δούλευα χρόνια στο συγκεκριμένο κομμάτι και στην Nova μάλιστα κανα 2 χρόνια. :P 

Αν ξανά συναντήσεις πρόβλημα και χρειαστεί να καλέσεις, χρησιμοποίησε αυτά που σου έγραψα ώστε να εξυπηρετηθείς μπαμ μπαμ και να μη σε ξεπετάξουν απλά για να μειώσουν τις αναμονές. 

6 ώρες πριν, HateMe είπε

Καλά. μαλακίες σου έλεγαν για να σε ξεφορτωθούν.

Δεν χρειάζονται πρόσβαση για να ξέρουν το vpi / vci και ότι έχει να κάνει με παραμετροποίηση εξοπλισμού.

Έχουν το intranet το οποίο έχει πληροφορίες για τα πάντα και απλά θα πρέπει να ξέρουν που να κοιτάξουν.

Ήσουν άτυχος γιατί έπεσες λογικά σε καινούριους και είχαν αναμονές όταν πήρες.

Όταν έχουν αναμονές πολλές, οι team leaders τους λένε να στέλνουν όλα τα αιτήματα στο 2nd lvl για να μειώσουν απλά τις αναμονές.

Στα λέω επειδή δούλευα χρόνια στο συγκεκριμένο κομμάτι και στην Nova μάλιστα κανα 2 χρόνια. :P 

Αν ξανά συναντήσεις πρόβλημα και χρειαστεί να καλέσεις, χρησιμοποίησε αυτά που σου έγραψα ώστε να εξυπηρετηθείς μπαμ μπαμ και να μη σε ξεπετάξουν απλά για να μειώσουν τις αναμονές. 

Σε ευχαριστώ πολύ :-) 

• Λύση

το vdsl σε ολη την ελλαδα ειναι vlan id 835 εκτος απο ιδιοκτητo forthnet που ειναι 1102.  τo adsl σε ολη την ελλαδα ειναι vpi 8 vci 35 pppoe με llc

On 26/01/2023 at 10:49, Dimitrios Davis said:

οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.

On 30/01/2023 at 07:38, Dimitrios Davis said:

Σε ευχαριστώ πολύ. Το έφτιαξα έτσι. Να είσαι καλά. Καλή συνέχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...