Iannis_3 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Γεια σας παιδες Πρόσφατα αγόρασα ένα ατμοκαθαριστή Karcher SC-5 Ξέρει κάποιος αν μπορώ να χρησιμοποιώ το νερό του αφυγραντήρα? Στο manual λέει ότι μπορείς να βάζεις 50% νερό βρύσης και 50% απιονισμένο. Πηρα την αντιπροσωπία και μου είπαν οχι στο νερό του αφυγραντήρα. (μήπως για να πουλάνε τα ακριβά κιτ αφαλατωσης?)
kax54638 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Εγώ προσωπικά σε ατμοκαθαριστή της Karcher αλλά και μια σφουγγαρίστρα ατμού πάντα νερό βρύσης βάζω και δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα.
Iannis_3 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Σε ποιά περιοχή εισαι? 10 λεπτά πριν, kax54638 είπε Εγώ προσωπικά σε ατμοκαθαριστή της Karcher αλλά και μια σφουγγαρίστρα ατμού πάντα νερό βρύσης βάζω και δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα. Σε ποιά περιοχή ?
vagos789 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Το νερό που συλλέγεται στον αφυγραντήρα, είναι απιονισμένο νερό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πολλές περιπτώσεις. Ωστόσο, όταν ο χώρος που χρησιμοποιείτε τον αφυγραντήρα έχει ακόμα μούχλα, καλό θα ήταν να περιμένετε να βελτιωθεί πρώτα η ποιότητα του αέρα σας με την συνεχή χρήση του αφυγραντήρα και να χρησιμοποιήσετε το νερό του αφυγραντήρα όταν η κατάσταση του αέρα θα είναι βελτιωμένη.
SilentVoice Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 100% νερό αφυγραντήρα βάλε εφόσον έχεις! Σημαντικότατο όμως είναι, να μην αφήνεις το νερό μέσα μετά την χρήση. Πρέπει να το αδειάζεις, ιδανικά και όσο είναι ζεστό. Σε αυτό δώσε περισσότερη σημασία.
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δεν βλέπω για ποιο λόγο να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στον ατμοκαθαριστή. Ίσα ίσα που είναι απιονισμένο και θα είναι καλύτερο από το να βάζεις μισό μισό με βρύσης
PLACEBO_89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, Iannis_3 είπε Γεια σας παιδες Πρόσφατα αγόρασα ένα ατμοκαθαριστή Karcher SC-5 Ξέρει κάποιος αν μπορώ να χρησιμοποιώ το νερό του αφυγραντήρα? Στο manual λέει ότι μπορείς να βάζεις 50% νερό βρύσης και 50% απιονισμένο. Πηρα την αντιπροσωπία και μου είπαν οχι στο νερό του αφυγραντήρα. (μήπως για να πουλάνε τα ακριβά κιτ αφαλατωσης?) Οχι μην το κανεις γιατι μυριζει..! Βαζε νερο βρυσης και μετα απο καποια χρηση κανε καθαρισμο/συντηρηση με ξυδι!
john anad Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 μπορω να χρησιμοποιω μονο απιονισμενο νερο σε ατμοκαθαριστη της karcher τον sc4 η οχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα