CHRISpros Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Kαλησπέρα σας, Εχω ασύρματο ιντερνετ (μοναδική επιλογή λόγω διαθεσιμότητας στην περιοχή). Σε απλή χρήση δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα αλλά τις ώρες αιχμής είναι αδύνατο να παρακολουθήσω live streaming μέσω εφαρμογής EON (και cosmote tv) στην TV. H εικόνα κάνει συνεχώς "μπρος-πίσω", χάνει καρέ και κολλάει. Σε επικοινωνία με τον πάροχο πριν 2 εβδομάδες μου είχε αναφέρει πως υπάρχει υπερφόρτωση στην περιοχή και κάνουν εργασίες αναβάθμισης. Ηλπιζα σε λύση του προβλήματος. Λίγες ημέρες πριν με ενημέρωσαν πως η αναβάθμιση έχει γίνει, αλλά δυστυχώς το πρόβλημα σε εμένα παραμένει! Η σύνδεση είναι με ethernet και η ταχύτητα 50αρα. Καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω για να περιορίσω το πρόβλημα?
micos000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Να ξαναεπικοινωνήσεις με τον πάροχο και να ζητήσεις να σε βάλει σε άλλο μόντεμ (ή κάπως έτσι, δεν θυμάμαι πως το ονομάζουν). speedtest έχεις κάνει; Τι σου βγάζει σε χαλαρές και σε φορτωμένες ώρες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα