Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχει καμία βδομάδα που έχω ένα σκούτερ κιμκο. Μια αμπαλη απορία. Ποιος είναι ο προβλεπόμενος τρόπος να σβήνω το μηχανάκι? 

Να πατάω τον διακόπτη start/stop να γυρνώ και να βγάζω το κλειδί η να βάζω στήριχτηρι? 

(η δεν παίζει ρόλο) 

Δημοσ.

απλά να γυρνάς και βγάζεις το κλειδί... 

ο διακόπτης που υπάρχει στο πλαινό stand είναι για ασφάλεια ώστε να μην μπορείς να ξεκινήσεις με κατεβασμένο stand

το start/stop δεν διακόπτει αλλα βάζει σε παυση την λειτουργεία του κινητήρα όταν αυτό είναι ενεργοποιημένο μετά απο κάποια δευτερόλεπτα (πχ σε φανάρια)

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, madnifestah είπε

το start/stop δεν διακόπτει αλλα βάζει σε παυση την λειτουργεία του κινητήρα όταν αυτό είναι ενεργοποιημένο μετά απο κάποια δευτερόλεπτα (πχ σε φανάρια)

Φαντάζομαι εννοεί το kill switch

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Φαντάζομαι εννοεί το kill switch

το σκέφτηκα, αλλά τα σκούτερ συνήθως δεν έχουν..  ακόμη και το kill switch να είναι, πάλι είναι για περίπτωση ανάγκης (πτωση,φωτιά κλπ) γιαυτό είναι κόκκινο και σε τόσο εύκολο και προσβάσιμο σημείο.

το θέμα είναι ότι μετά πάλι πρέπει να γυρίσει τον διακόπτη και να βγάλει το κλειδί.  οπότε...... 

Επεξ/σία από madnifestah
  • Like 1
Δημοσ.

Απλά κλείνεις και ανοίγεις από το κλειδί 

Το kill switch κάνει παρόμοιο πράγμα αλλά σαν έκτακτη ανάγκη 

Οτι και να κανείς σβήνει το μηχανάκι πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα 

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον το kill switch εννοει....το εχουν και καποια scooter.

Με το start/stop αν το εχεις στο on οταν σταματας σβηνει, οποτε ισως εννοει οτι τοτε απλα βγαζεις το κλειδι και φευγεις.

Το stand ειναι για ασφαλεια για να μη γινει ατυχημα.

Ολοι οι τροποι εχουν κοινο το οτι θα γυρισεις το κλειδι και θα το βγαλεις οποτε κανε αυτο εξαρχης λεω εγω. Με τους αλλους τροπους ειναι ευκολο να φυγεις και να αφησεις τα κλειδια πανω...

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Soulis_Maritsas είπε

Ολοι οι τροποι εχουν κοινο το οτι θα γυρισεις το κλειδι και θα το βγαλεις οποτε κανε αυτο εξαρχης λεω εγω. Με τους αλλους τροπους ειναι ευκολο να φυγεις και να αφησεις τα κλειδια πανω...

ισχύει, έτσι πήγα να συγχωρέσω την μπαταρία της μηχανής πέρυσι το Πάσχα, γύρισα βράδυ αλαφιασμένος σπίτι, έβαλα τη μηχανή στο γκαράζ και κατέβασα το σταντ

επειδή είχε φώτα και ήμουν εντελώς απορροφημένος από κάτι τρεξίματα που είχα, απλά κατέβηκα από τη μηχανή, έκλεισα γκαράζοπορτα και ανέβηκα πάνω 

ε την άλλη μέρα το πρωί η μηχανή δεν έπαιρνε ούτε με καλώδιο (έπαιρνε βασικά, αλλά μόλις έβγαζα το καλώδιο από το αμάξι έσβηνε)

• Like 1
Δημοσ.

Έγινε παίδες άρα γυρνάμε και βγάζουμε απλώς το κλειδί. Ναι το kill engine ήθελα να πω τό έγραψα τελείως λάθος όχι start stop. 

Και εγώ μέχρι τώρα έτσι το έσβηνα απλώς γυρνώντας στο off το κλειδί απλά επειδή το kill switch είναι σε ιδανικό σημείο υπέθεσα ότι το έχουν εκεί γιαυτό τον λόγο για πρακτικότητα και άμεσο κλείσιμο. Αλλά όπως αναφέρατε το έχουν εκεί μπροστά για λόγους ανάγκης να είναι εμφανή. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, di maria kun είπε

Καλησπέρα παιδιά έχει καμία βδομάδα που έχω ένα σκούτερ κιμκο. Μια αμπαλη απορία. Ποιος είναι ο προβλεπόμενος τρόπος να σβήνω το μηχανάκι? 

Να πατάω τον διακόπτη start/stop να γυρνώ και να βγάζω το κλειδί η να βάζω στήριχτηρι? 

(η δεν παίζει ρόλο) 

Δεν παίζει κανενα ρολο, εγω πχ σβήνω με το σταντ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...