Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Κατάφερα επιτέλους να πάρω Tv... Επέλεξα την LG QNED 55QNED826QB!!!!

Θέλω να ρωτήσω (για να είμαι τελείως καλυμμένος) φτάνει σταθεροποιητής τάσης της Vmark ή χρειάζομαι κατι άλλο? 

Τον έχω αγοράσει σχεδόν 50€ οπότε θεωρώ είναι από τους καλούς 

Όποια πληροφορία καλοδεχούμενη

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Marios Rios είπε

φτάνει σταθεροποιητής τάσης της Vmark

καλο ειναι να παιρνει απο ενα APC για τις κρουστικες υπερτασεις συνηστω πολυμπριζο το οποιο προστατευει και την εισοδο κεραιας ( το Apc πριν το Vmark  )

APC Πολύπριζο Ασφαλείας 8 Θέσεων με Διακόπτη και Καλώδιο 3m Λευκό

• Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, villasg είπε

καλο ειναι να παιρνει απο ενα APC για τις κρουστικες υπερτασεις συνηστω πολυμπριζο το οποιο προστατευει και την εισοδο κεραιας ( το Apc πριν το Vmark  )

APC Πολύπριζο Ασφαλείας 8 Θέσεων με Διακόπτη και Καλώδιο 3m Λευκό

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Συνοπτικά: Βάζω το Apc στη πρίζα, κουμπώνω Vmark πάνω και πάνω στον σταθεροποιητή βάζω την Tv! Σωστά?

Για να περνάει η κεραία μέσα από το Apc τι ακριβώς χρειάζομαι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα. Ο Vmark 1000VA ειναι αρκετος για 55-65 inch TV? σκέφτομαι να παρω εναν. Εδω που μενω δεν εχει διακοπες ρευματος. Πολυ σπανια να κανει ισος 1-2 φορες τον χρονο. Λογικα δεν χρειαζομαι ups. Αλλα εναν σταθεροποιητή τάσης νομιζω θα ηταν καλα να ειχα για την tv.

Επεξ/σία από johnydre
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Marios Rios είπε

Συνοπτικά: Βάζω το Apc στη πρίζα, κουμπώνω Vmark πάνω και πάνω στον σταθεροποιητή βάζω την Tv! Σωστά?

Yes

11 λεπτά πριν, johnydre είπε

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα. Ο Vmark 1000VA ειναι αρκετος για 55-65 inch TV? σκέφτομαι να παρω εναν. Εδω που μενω δεν εχει διακοπες ρευματος. Πολυ σπανια να κανει ισος 1-2 φορες τον χρονο. Λογικα δεν χρειαζομαι ups. Αλλα εναν σταθεροποιητή τάσης νομιζω θα ηταν καλα να ειχα για την tv.

1000va -= 4,5A μεγιστο ρευμα λογικα εισαι μια χαρα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, villasg είπε

Yes

1000va -= 4,5A μεγιστο ρευμα λογικα εισαι μια χαρα

Θα παρω και εγω ενα Vmark 1000VA και εχω και ενα APC σαν αυτο που ειναι πιο πανω το ασπρο. Λογικα θα ειναι οκ η TV. Να μην δωσω 100 euro για ups νομιζω δεν χρειαζεται. Και θα βαλω το vmark πανω στο apc και την tv πανω στο vmark.

Επεξ/σία από johnydre

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...