ChristosFis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Κατόχος m1 air εδω και 8 μηνές , ολα καλά μεχρί που σήμερα αποφάσισα να καθαρίσω την οθονη σαν μια συνηθεία ρουτινάς. Ενώ την καθάρισα με το πανί για τα γυαλιά έβλα λίγο παράπανω δύναμη. To αποτέλεσμα είναι αν τρεμοπαίζει καμιά φορά οταν ειμαι στην οθονη να κανει γραμμές ή μικροαλλοιώσεις χρωμάτων . Μπορούμε να το σώσουμε απο την εγγυήση ή θα έχουμε δραματα?
tsoukalasKaminia Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ωχ.... μάλλον πίεσες πολύ την οθόνη. Το σωστό πανάκι φίλε μου θέλει να έχει microfiber. Το πανάκι για τα γυαλιά δεν κάνει. Το τρεμόπαιγμα στο κάνει συχνά? Εσύ θα ζητήσεις να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση εννοείται.. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από tsoukalasKaminia
M A T R I X Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, ChristosFis είπε Κατόχος m1 air εδω και 8 μηνές , ολα καλά μεχρί που σήμερα αποφάσισα να καθαρίσω την οθονη σαν μια συνηθεία ρουτινάς. Ενώ την καθάρισα με το πανί για τα γυαλιά έβλα λίγο παράπανω δύναμη. To αποτέλεσμα είναι αν τρεμοπαίζει καμιά φορά οταν ειμαι στην οθονη να κανει γραμμές ή μικροαλλοιώσεις χρωμάτων . Μπορούμε να το σώσουμε απο την εγγυήση ή θα έχουμε δραματα? Φαίνεται κάτι στην οθόνη όταν δεν σου κάνει αυτά τα περίεργα; Αν όχι, λογικά το πας σε ένα κατάστημα και σώζεται ναι. Περίεργο που προκλήθηκε από εσένα, πόση δύναμη έβαλες; Επίσης μη χρησιμοποιείς τέτοιο πανί
ChristosFis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Ωχ.... μάλλον πίεσες πολύ την οθόνη. Το σωστό πανάκι φίλε μου θέλει να έχει microfiber. Το πανάκι για τα γυαλιά δεν κάνει. Το τρεμόπαιγμα στο κάνει συχνά? Εσύ θα ζητήσεις να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση εννοείται.. to kanei οχι τοσο συχνα για να πεις ενοχλητικο αλλα ουτε πολυ για να πεις οτι δεν φαινεται. Το εχω ασφαλίει σε ενα προγραμμ του κωτσοβολου με τριετη εγγυηση κι καλυψη αλλαγης οθόνης , θα προσπαθήσω να κάνω χρήση αυτου . Ξέρετε αν σε αυτό το ποργραμμα μπορούν να μας βάλουν μεταχειρίσμενη οθόνη ή παιζει να την γλυτωσουμε
tsoukalasKaminia Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, ChristosFis είπε to kanei οχι τοσο συχνα για να πεις ενοχλητικο αλλα ουτε πολυ για να πεις οτι δεν φαινεται. Το εχω ασφαλίει σε ενα προγραμμ του κωτσοβολου με τριετη εγγυηση κι καλυψη αλλαγης οθόνης , θα προσπαθήσω να κάνω χρήση αυτου . Ξέρετε αν σε αυτό το ποργραμμα μπορούν να μας βάλουν μεταχειρίσμενη οθόνη ή παιζει να την γλυτωσουμε Δεν νομιζω να σου βαλουν μεταχειρισμενο panel. Εαν το εχεις ασφαλισει μην φοβασαι τιποτα.
ChristosFis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Φαίνεται κάτι στην οθόνη όταν δεν σου κάνει αυτά τα περίεργα; Αν όχι, λογικά το πας σε ένα κατάστημα και σώζεται ναι. Περίεργο που προκλήθηκε από εσένα, πόση δύναμη έβαλες; Επίσης μη χρησιμοποιείς τέτοιο πανί μπορω να δουλέψω κανονικα στην οθοόνη αλλα που κι που βγάζει γραμoυλες για απειροέλαχιστο χρονο Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από ChristosFis
M A T R I X Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, ChristosFis είπε μπορω να δουλέψω κανονικα στην οθοόνη αλλα που κι που βγάζει γραμοούες για απειροέλαχιστο χρονο το πας άνετα δε νομίζω ότι θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα
ChristosFis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, M A T R I X είπε το πας άνετα δε νομίζω ότι θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα τωρα που το ξαναβλεπω πιο πολυ παρατήρω αλλοιωση χρωματων προς το μπλε. Θα το παω Δευτερα και βλεπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα