Hacker?pcs Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 15 hours ago, 6xXx6 said: Μετά την EVGA το χάος... Τραγικό να δίνεις κοντά 2 χιλιάρικα για κάρτα και να θες αντάπτορα γιατί τα connector είναι κινέζικα Πάντως, από ότι αποδείχθηκε από το βίντεο του GamersNexus που μόνο Nvidia fanboy δεν είναι, είναι ότι είναι 90% λάθος του χρήστη οι λίγες περιπτώσεις που έγινε και μετά της εταιρείας που δεν έβαλε σένσορα για το αν έχει κουμπώσει ο αντάπτορας και να ανιχνεύει το λάθος του χρήστη 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Θέλει κανείς να μου εξηγήσει πότε σταματήσαμε να έχουμε απαιτήσεις; Για ποιον λόγο δεχόμαστε και γουστάρουμε όταν η NVIDIA βγάζει μια κάρτα γραφικών που κοστίζει κατ' ελάχιστον 1κ, καίει όσο το υπόλοιπο PC, πιάνει το μισό κουτί, ανεβάζει θερμοκρασία με το παραμικρό, έχει χείριστη απόδοση αναλογικά με την τιμή της και την κατανάλωση ενέργειάς της και ο κάθε καινούργιος driver όλο κάτι σπάει; Πότε έπιασε τόσο πάτο το PC gaming;
itanium Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 18 ώρες πριν, Losraio είπε Θέλει κανείς να μου εξηγήσει πότε σταματήσαμε να έχουμε απαιτήσεις; Για ποιον λόγο δεχόμαστε και γουστάρουμε όταν η NVIDIA βγάζει μια κάρτα γραφικών που κοστίζει κατ' ελάχιστον 1κ, καίει όσο το υπόλοιπο PC, πιάνει το μισό κουτί, ανεβάζει θερμοκρασία με το παραμικρό, έχει χείριστη απόδοση αναλογικά με την τιμή της και την κατανάλωση ενέργειάς της και ο κάθε καινούργιος driver όλο κάτι σπάει; Πότε έπιασε τόσο πάτο το PC gaming; Αυτό όπου γράφεις παραπάνω περισσότερο παραλήρημα μοιάζει παρά άποψη, οι κάρτες της nvidia έχουν άψογη ενεργειακή συμπεριφορά, ανώτερη των apmere δίνουν επιδόσεις χωρίς ανταγωνισμό και φυσικά είναι ακριβές Guess what επειδή τις κάρτες τις παράγει η nvidia τότε ΔΕΝ έχει κανείς άλλος λόγο και έλεγχο στις τιμές καθώς επίσης και η δική σου τσέπη ΔΕΝ μπορεί να υπαγορεύσει τι θα κάνουν οι υπόλοιποι τα χρήματα τους και αν αγοράσουν ή όχι, αν λοιπόν είσαι ένα βήμα πριν να βγεις στο δρόμο να διαδηλώσεις σκέψουν ότι η δική σου οπτική και πρακτική αφορά μόνο εσένα είναι αδιάφορη για τους άλλους και επί του πρακτέου ΔΕΝ πρόκειται να επηρεάσει σε τίποτα τις τιμές των καρτών γραφικών ακόμη και αν κόψεις το gaming εντελώς για να τους "τιμωρήσεις" Επίσης αφού δεν σε υποχρεώνει κανείς και καμία nvidia να αγοράσεις μπορείς να το κάνεις και θα σου κοστίσει απολύτως τίποτα
georgiosmag Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ακόμη δεν έχουν βγάλει οι εταιρίες τροφοδοτικό νέας γενιάς με έτοιμο 12πινο από το εργοστάσιο. Περίεργο. Εκτός και αν έχει βγει και έχω χάσει επεισόδια Στις 25/1/2023 στις 10:47 ΜΜ, 6xXx6 είπε Μετά την EVGA το χάος... Τραγικό να δίνεις κοντά 2 χιλιάρικα για κάρτα και να θες αντάπτορα γιατί τα connector είναι κινέζικα Η οι χρήστες οι παντελώς άσχετοι με το αντικείμενο όπως έχει αποδειχθεί τελικά, και δεν φταίει ούτε η ποιότητα ούτε ο σχεδιασμός ούτε η nvidia καν. Και φυσικά η ραδιοαρβυλα και η εξάπλωση της στο ίντερνετ που έχει καταντήσει δυστυχώς επικίνδυνο. Να υποθέσω ότι δεν έχεις την κάρτα και ότι έχεις διαβάσει / δει στο ίντερνετ. Σωστά? 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 32 minutes ago, georgiosmag said: Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ακόμη δεν έχουν βγάλει οι εταιρίες τροφοδοτικό νέας γενιάς με έτοιμο 12πινο από το εργοστάσιο. Περίεργο. Εκτός και αν έχει βγει και έχω χάσει επεισόδια Εχουν βγει μοντέλα από κάποιες εταιρίες αλλά είναι λίγα. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, itanium είπε Αυτό όπου γράφεις παραπάνω περισσότερο παραλήρημα μοιάζει παρά άποψη, οι κάρτες της nvidia έχουν άψογη ενεργειακή συμπεριφορά, ανώτερη των apmere δίνουν επιδόσεις χωρίς ανταγωνισμό και φυσικά είναι ακριβές Guess what επειδή τις κάρτες τις παράγει η nvidia τότε ΔΕΝ έχει κανείς άλλος λόγο και έλεγχο στις τιμές καθώς επίσης και η δική σου τσέπη ΔΕΝ μπορεί να υπαγορεύσει τι θα κάνουν οι υπόλοιποι τα χρήματα τους και αν αγοράσουν ή όχι, αν λοιπόν είσαι ένα βήμα πριν να βγεις στο δρόμο να διαδηλώσεις σκέψουν ότι η δική σου οπτική και πρακτική αφορά μόνο εσένα είναι αδιάφορη για τους άλλους και επί του πρακτέου ΔΕΝ πρόκειται να επηρεάσει σε τίποτα τις τιμές των καρτών γραφικών ακόμη και αν κόψεις το gaming εντελώς για να τους "τιμωρήσεις" Επίσης αφού δεν σε υποχρεώνει κανείς και καμία nvidia να αγοράσεις μπορείς να το κάνεις και θα σου κοστίσει απολύτως τίποτα Δεν είπα ούτε υπονόησα τίποτα από όλα αυτά τα άσχετα που μου γράφεις. Εγώ απλώς είπα αυτά που είπα για τις κάρτες γραφικών και εσύ μου λες ότι έχουν άψογη ενεργειακή συμπεριφορά. Τώρα, αν εσύ πιστεύεις πως το να καίει μια κάρτα γραφικών ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ όσο καίει ο υπόλοιπος υπολογιστής τότε δεν έχει νόημα η κουβέντα μαζί σου.
itanium Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, Losraio είπε Δεν είπα ούτε υπονόησα τίποτα από όλα αυτά τα άσχετα που μου γράφεις. Εγώ απλώς είπα αυτά που είπα για τις κάρτες γραφικών και εσύ μου λες ότι έχουν άψογη ενεργειακή συμπεριφορά. Τώρα, αν εσύ πιστεύεις πως το να καίει μια κάρτα γραφικών ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ όσο καίει ο υπόλοιπος υπολογιστής τότε δεν έχει νόημα η κουβέντα μαζί σου. Γράφεις ότι να ναι, όταν λέμε ενεργειακή συμπεριφορά δεν μιλάμε για κατανάλωση, εννοούμε power spikes, ripple, η κατανάλωση είναι ανάλογη της απόδοσης, μια 1660 μπορεί να καταναλώνει 150w και να αποδίδει 10 φορές λιγότερο τι σόι επιχείρημα είναι αυτό....η απλά καλύτερα ΑΝ είμαστε άσχετοι ας μην γράφουμε οτι να ναι 1
jimagas99 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Στις 26/1/2023 στις 8:13 ΠΜ, karma_nade είπε Αναρωτιέμαι να θέλει χρόνια μελέτης απλά να αλλάξουν θέση στο connector? 🤔 η σειρά 4 έχει μήκος κατά μέσο όρο 34 με 36 εκατοστά. Μοιραία χρειάζεται full tower για να είσαι λίγο άνετος. Όποτε θα μπορούσε να μπει και στο πλάι ας πούμε; δεν γνωρίζω άσχετος είμαι απλά αναρωτιέμαι Πιο πιθανό είναι, να αλλάξει ο σχεδιασμός των κουτιών, υπολογίζοντας στο πλαϊνό μέρος ( ή τζαμί) ένα εξόγκωμα, που να απορροφήσει τα 24 χιλιοστά του ανταπτορα, παρά να μπει ο connector , στο πλάι της κάρτας. Έτσι θα είναι τα κουτιά με το εξόγκωμα, σαν έγκυος, αλλά όλοι θα καταλαβαίνουν ότι έχει μέσα κάρτα γραφικών σειράς 4000 , ή ότι έχει κατασκευαστεί το κουτί, για την σειρά αυτή !!! 1
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Στις 25/1/2023 στις 10:47 ΜΜ, 6xXx6 είπε Μετά την EVGA το χάος... Στις 26/1/2023 στις 12:51 ΠΜ, SaiNT_84 είπε Συμφωνώ και επαυξάνω Είναι και ο λόγος που δεν αγόρασα καθόλου την σείρα RTX 4000. Η EVGA που κολλαει στο παρον θεμα? Αν ειχε βγαλει καρτα, ιδιο βυσμα θα ειχαν και αυτοι. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα