Kegare Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, Θα ήθελα τη γνώμη κόσμου πάνω στο αν αξίζει η αγορά macbook air m1 τη χρονιά 2023 για κυρίως coding και ελαφρύ video editting καθώς υπάρχει ήδη βαρύ μηχάνημα για τις βαριές δουλειές και γιαυτό το budget δεν υπερβαίνει ~1000.
Λύση liospi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Αν μπορείς να το πάρεις με τιμολόγιο πήγαινε για το 16αρι σε μνήμη 1
leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι εννοείται οτι αξίζει! Οπως είπε και ο φίλος εαν πας σε 16GB RAM απλά δεν το πετάς πότε μιας και θα τρέχει σαν καινουργιο για πολλλα χρόνια! Εγω εχω το Air του 2018 με intel και 8 GB RAM και για coding σε Visual Studio Code + browsing + email και δεν κολλάει ούτε για αστείο πουθενα. Φαντάσου αυτό που θες να πάρεις εσυ που έχει M1 Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από leonidas_fs 1
ChristosFis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 φιλε ανοιχτα πηγαινε στο m1 πεταει το εργαλειο και πήγαινε στα 16gb ram sos 1
jodact Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Προφανώς ακόμα και τώρα είναι πολύ καλό μηχάνημα. Aν μπορείς οικονομικά προτίμησε τα 16gb ram. 1
montoya_f1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Η συμβουλή μου είναι να προχωρήσεις στην αγορά ( όπως γράφουν και οι υπόλοιποι συνφορουμίτες..😉) Το έχω αγοράσει στην κόρη μου και πραγματικά βλέπω ότι είναι εξαιρετικό. Όσες φορές το έχω και εγώ δουλέψει ( καθώς υπάρχει και mac στο σπίτι ) βλέπω πως είναι πραγματικά απροβλημάτιστο & ταχύτατο. Ειδικά για τις εργασίες που αναφέρεις ότι χρειάζεσαι να κάνεις, θεωρώ ότι θα είναι super για αρκετά χρόνια. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από montoya_f1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα