Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αγορα μια καρεκλα (την πιο ακριβη που ειχε τ μαγαζι) στα  τιμη ευρω. και την πηρα σαν πιο καλη επειδη εσπασε η παλια μου

και ξαφνικα αρχισε να με ποναει ο αυχενας μου ...

λεω μπας και φταιει ? αλλαζω καρεκλα με του αδερφου , και σταματησε ο πονος κατευθειαν

πηρα τηλεφωνο την εταιρεια που την πηρα και μου λεει εφοσον εχει ανοιχτει δεν μπορουμε να την δεχτουμε πισω? τι μπορω να κανω για αυτο ρε παιδια ? για οσους γνωριζουν ?

σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας 

Επεξ/σία από GeorgeAnas
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Να τη βάλεις για πούλημα ίσως. 

με το καταστημα δεν μπορω καπως να το κυνηγησω? καπως ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα βράδυ με πολύ σκοτάδι, παίρνεις του αδερφού σου και βάζεις στη θέση της, τη δική σου. 

Αν σε ρωτήσει τι και πώς, πες του απλά ότι του έδωσες την καλύτερη που είχε το κατάστημα (190€ παρακαλώ). Αντί να σου ζητήσει και τα ρέστα, τουλάχιστον να πει ένα ευχαριστώ!

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ήταν μέσω ίντερνετ η αγορά ίσως μπορούσες στις 14 μέρες αλλά έχουν περάσει.

Ρώτα αν μπορούν να την πάρουν πίσω και να σου επιστρέψουν κάτι λιγότερο από την τιμή αγοράς αφού έχει χρησιμοποιηθεί και να την πουλήσουν κι αυτοί φτηνότερα σαν εκθεσιακή πχ.

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MauroPaltoudias είπε

Ένα βράδυ με πολύ σκοτάδι, παίρνεις του αδερφού σου και βάζεις στη θέση της, τη δίκη σου. 

Αν σε ρωτήσει τι και πώς, πες του απλά ότι του έδωσες την καλύτερη που είχε το κατάστημα (190€ παρακαλώ). Αντί να σου ζητήσει και τα ρέστα, τουλάχιστον να πει ένα ευχαριστώ!

δε κανω τετοια ,χαχαχαα νομιζα οτι θα υπηρχε μια λυση ετσι ωστε να τη γυρισω και να παρω μια πιστωση για να παρω κατι αλλο

1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Αν ήταν μέσω ίντερνετ η αγορά ίσως μπορούσες στις 14 μέρες αλλά έχουν περάσει.

Ρώτα αν μπορούν να την πάρουν πίσω και να σου επιστρέψουν κάτι λιγότερο από την τιμή αγοράς αφού έχει χρησιμοποιηθεί και να την πουλήσουν κι αυτοί φτηνότερα σαν εκθεσιακή πχ.

εχετε να προτεινετε μια καλη και εργονομικη καρεκλα ? γιατι κκαθμαι πολλες ωρες λογο οτι δουλευω απο το σπιτι

Δημοσ.

Αυτή η καρέκλα στο λινκ δεν έχει προσκέφαλο. Του αδερφού σου που δοκίμασες έχει?

Το ότι έκατσες σε μια καρέκλα και πόνεσες για λίγο δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό, Πολλές φορές η νέα καρέκλα έχει καλύτερη εργονομία από αυτήν που είχες και πρέπει απλά να την συνηθίσεις για λίγες μέρες και μετά θα καταλάβεις ότι είναι πολύ καλύτερη.

Δεν λέω ότι αυτό συμβαίνει σίγουρα στην περίπτωσή σου, αλλά δοκίμασέ το

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Αυτή η καρέκλα στο λινκ δεν έχει προσκέφαλο. Του αδερφού σου που δοκίμασες έχει?

Το ότι έκατσες σε μια καρέκλα και πόνεσες για λίγο δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό, Πολλές φορές η νέα καρέκλα έχει καλύτερη εργονομία από αυτήν που είχες και πρέπει απλά να την συνηθίσεις για λίγες μέρες και μετά θα καταλάβεις ότι είναι πολύ καλύτερη.

Δεν λέω ότι αυτό συμβαίνει σίγουρα στην περίπτωσή σου, αλλά δοκίμασέ το

του αδερφου μου ειναι η ιδια με αυτη που ειχα και χαλασε 

δεν  ειναι ακριβως το προσκεφαλο ειναι  στην πλατη το προβλημα..σαν να μην υπαρχει στηριξη καλη δεν ξερω

πονο ο αυχενας μου κατευθειαν και μετα και ποονοκεφαλος,δεν ξερω τι να κανω.... δυστυχως εγω πηγαινα για καλυτερη και βγηκε σκαρτη

Δημοσ.

παντως αυτη που πηρες εχει οτι χειροτερο σε πλατη! λογικο να σε πιανουν πονοι! βαλε τη για πουλημα μπας και παρεις καποια λεφτα πισω!

Δημοσ.

Το καταστημα φυσικά δεν φταίει. Πούλαγε ένα Προιόν που επέλεξες να αγοράσεις χωρίς να δοκιμασεις κ αυτό σου έστειλε. 

Αυτη η καρέκλα ειναι αποκλειστικά για design και όχι για άνεση. 

• Μίλησε με το κατάστημα και ως χάρη, ζήτα αν μπορείς να την επιστρέψεις. Λεφτά βέβαια δεν θα σου δώσουν. Αντε να σου δώσουν κανά πιστωτικό. 
  • Αν δεν δεχθούν, πούλησε τη. Ίσως στην κατάλληλη τιμή να ενδιαφερθεί κάποιος. 

Και μην αγοράσεις ξανά χωρίς να δοκιμάσεις. Το ότι έχει 200€ μια καρέκλα δεν λεει τίποτα απολύτως. 

Δημοσ.

Θεωρώ απίθανο να την δεχτούν πίσω, γιατί δεν θα μπορούν να την πουλήσουν ούτε αυτοί. Θα την δώσουν σαν τι; Μεταχειρισμένη; Και ποιος θα αγοράσει μεταχειρισμένη καρέκλα ακόμα και 1 ημέρας; Δεν ξέρεις τι χρήση έχει γίνει σε κάτι μεταχειρισμένο

Δημοσ.

Το κατάστημα δε θα τη δεχτεί (κατά 99%). Και λογικό είναι, μιας και δε "φταίει" σε κάτι. Πήρες κάτι, δε σου άρεσε, πρόβλημά σου τι θα το κάνεις. Σε περίπτωση σφραγισμένου προϊόντος το δέχονται, διότι απλά το ξαναπουλάνε (καινούριο είναι). Τώρα αν πες ότι τη δέχονταν πίσω, τι θα την κάνουν; Ποιος θα την πάρει μεταχειρισμένη; Και αν την πάρει (προφανώς φτηνότερα) το κατάστημα γιατί να φάει το "φέσι", αφού δε φταίει σε τίποτα; Η καλύτερη λύση που έχεις να κάνεις τώρα, είναι... να την πουλήσεις, ως ιδιώτης. 

Δημοσ.

Πολλές οι προτάσεις να πωληθεί η "σκάρτη" καρέκλα σε κάποιον άλλο!

Μπορεί βέβαια αυτό να μην είναι απόλυτα ηθικό και έντιμο

αλλά είναι η πιο συμφέρουσα οικονομικά λύση. image.gif.423305700d726396631cdd375a641bd6.gif

Θα μπορούσε όμως να τη δώσει δωρεάν και σε κάποιον που δεν "χωνεύει" :cool:

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Stam53 είπε

Πολλές οι προτάσεις να πωληθεί η "σκάρτη" καρέκλα σε κάποιον άλλο!

Μπορεί βέβαια αυτό να μην είναι απόλυτα ηθικό και έντιμο

αλλά είναι η πιο συμφέρουσα οικονομικά λύση. image.gif.423305700d726396631cdd375a641bd6.gif

Θα μπορούσε όμως να τη δώσει δωρεάν και σε κάποιον που δεν "χωνεύει" :cool:

Που γράφηκε ότι είναι σκάρτη? Είναι ένα προιόν που πωλείται 200€ και είναι ακριβώς όπως διαφημίζεται.

Αν πάρω μια Ferrari και δεν έχω λεφτά να της βάζω βενζίνη, η Ferrari φταίει και ειναι σκάρτη ας πούμε?

Δημοσ.

εννοειται οτι πηηγα απο το καταστημα και την δοκιμασα... πριν την αγορασω...απλα φανηκε μετα απο ωρες...το προβλημα..

και επισης δοκιμασα με το γραφειο που ειχε εκει και οχι με το δικο μου..

μαλλον το δικο μου ειναι πιο χαμηλο...

καια φταιει  αυτο τελικα και οχι η καρεκλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...