kostasgr78 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Γειά χαρά σε όλη την παρέα! Έχω ένα πληκτρολόγιο Logitech MX Keys εδώ και σχεδόν 2 χρόνια (κλείνει τα 2 τον επόμενο μήνα). Μετά τον πρώτο χρόνο περιστασιακής χρήσης και όχι βαριάς, άρχισαν κάποια πλήκτρα όπως το backspace, το enter και το δεξιό shift, να έχουν μια αίσθηση ότι κάτω από το πλήκτρο σαν να βρίσκεται μια «σακούλα» και κάνει πιο «κούφιο» πάτημα με διαφορετική αίσθηση από τα υπόλοιπα (αν μπορώ να το περιγράψω σωστά). Αυτή η αίσθηση παραμένει κυρίως σε αυτά τα 3 πλήκτρα και το 2ο χρόνο χρήσης, χωρίς να έχει εμφανιστεί σε άλλα. Επίσης, στους τελευταίους μήνες παρατηρώ και ένα bug να αναβοσβήνει το αυτόματο backlight περιοδικά, χωρίς να βρίσκομαι κοντά στο πληκτρολόγιο. Αυτό το πρόβλημα πηγαινοέρχεται, δεν είναι σταθερής καθημερινής εμφάνισης. Θα χαρώ να ακούσω αν έχετε αντιμετωπίσει και άλλοι κάτι παρόμοιο. Σκέφτομαι μήπως προλαβαίνω την εγγύηση 2 ετών (το έχω πάρει από Public) που λήγει μέσα στο Φεβρουάριο. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.
ksessalonikios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 για το αναβοσβημα του backlight ειναι γνωστο προβλημα και η logitech, τουλαχιστον μεχρι πριν 1,5-2 χρονια που το εψαχνα, δεν το αναγνωριζε και φυσικά δεν εχει διορθωθεί. Η μονη λυση που εχω βρει ειναι οταν αρχιζει το πρόβλημα να το βάζεις να φορτίζει για λίγο. Επισης κρατα το οσο γινεται πιο καθαρο γιατι και το παραμικρο σκουπιδάκι ενεργοποιει το backlight. Με το πάτημα δεν εχω καποιο παράπονο, οπως ήταν ειναι. 1
kostasgr78 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Η αλήθεια είναι ότι κρατάω όλες τις συσκευές πολύ καθαρές, πάντα. Σκόνη δεν έχει. Όντως, όμως, παρατήρησα ότι όσο πάει στο πιο ξεφόρτιστο, έχει μεγαλύτερη τάση να εμφανίζει το bug με το αναβόσβημα.
kostasgr78 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Να πω ότι το πήγα πίσω στο μαγαζί εντός εγγύησης (που έληγε) για το πρόβλημα των πλήκτρων και μού το αντικατέστησαν επιτόπου με καινούριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα