Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω βρει ένα honda cbf 500cc του 2005

είναι εδώ και πολλά χρόνια παρατημένο και έχει τοποθετηθεί το χαρτί από τον Δήμο. Το θέλω για ανταλλακτικά. (νομίζω ότι έχουν περάσει πάνω από 45 μέρες από την τοποθετήσει του χαρτιού από τον Δήμο.)

Δημοσ.

Κανονικα και με το νομο, οχι, τυπικα θεωρειται κλοπη. Μια νομιμη μεθοδος ομως υποθετω οτι θα ηταν η εξης, απο τη στιγμη που παρελθει το χρονικο διαστημα που οριζει ο δημος για την απομακρυνση του οχηματος, εχει δικαιωμα (ο δημος) να το μαζεψει ως εγκαταλελειμμενο, οποτε και περιεχεται στην κατοχη του. Θα μπορουσες να ερθεις σε επαφη με τον αρμοδιο υπαλληλο και να εκφρασεις το αιτημα σου, μπας και σε εξυπηρετησουν.

Δημοσ.
3 minutes ago, NickTG said:

Αν δεν σε δει κανείς εννοείται! :P 

μέχρι να χτυπηθεί κάνα πλαίσιο ή σειριακό κινητήρα τυχαία σε έλεγχο για κλεμμένο και να γίνει της κολάσεως.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, kanelloz είπε

είναι εδώ και πολλά χρόνια παρατημένο και έχει τοποθετηθεί το χαρτί από τον Δήμο. Το θέλω για ανταλλακτικά. (νομίζω ότι έχουν περάσει πάνω από 45 μέρες από την τοποθετήσει του χαρτιού από τον Δήμο.)

Πολύ μαρεσε το "να πάρω" που γράφεις στον τίτλο, μου θύμισε το "ένα αυτοκινητάκι πήρε" που είπε ο πατέρας του ρομά που κατέληξε από πυροβολισμό στο Πέραμα.

Αν το "πάρεις" είναι κλοπή, άσχετα αν είναι εγκαταλελειμμένο ή όχι. Ο μόνος τρόπος να το αποκτήσεις νόμιμα είναι να το αγοράσεις από τον ΟΔΔΥ όποτε και ΑΝ βγει σε δημοπρασία.

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, kanelloz είπε

Οχι είναι παράνομο αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις. Μόνο αν βρεθεί ο ιδιοκτήτης και στο κάνει μεταβίβαση. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, greekfragma είπε

μέχρι να χτυπηθεί κάνα πλαίσιο ή σειριακό κινητήρα τυχαία σε έλεγχο για κλεμμένο και να γίνει της κολάσεως.

Δε νομίζω ότι θέλει να πάρει τον κινητήρα. 

Ακόμα όμως και να τον έπαιρνε και να γινόταν έλεγχος, σιγά μην το δηλώσει ο ιδιοκτήτης του κλεμμένο, που δεν ασχολήθηκε να το μετακινήσει 45 μέρες.

Τυπικά πάντως, όντως είναι κλοπή και μπορεί ο ιδιοκτήτης να τον κυνηγήσει. Στη θέση του TS θα έκανα μια προσπάθεια να βρω τον ιδιοκτήτη, ο όποιος λογικά δε θα έχει θέμα να το δώσει με ένα 50ρικο.

Δημοσ.

Εγώ θα το επαιρνα, οι ρομα εδω και αιώνες κλέβουν λειτουργικά αυτοκινητα και δεν τους πιάνουν, ποιος θα ασχοληθει με το παρατημένο σαπάκι;

Το λάθος σου είναι οτι πόσταρες σε δημόσιο forum😂

Δημοσ.

το γιατι ειναι παρατημένο  μπορει να εχει 1002 λόγους, κυρίως έκτακτους ανθρώπινους, θέματα υγείας,  κλπ.

αν νομίζετε οτι μπορείτε να σηκώνετε ξένη περιουσία άγνωστων στοιχείων χωρίς να παίζετε με τη φωτιά είστε γελασμένοι. το σωστοτερο είναι αν μπορεί να βρεθεί ο ιδιοκτήτης βάση πινακίδας π.χ. και να ερωτηθεί από τον ενδιαφερόμενο ελαφροχέρη

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, greekfragma said:

Μέχρι να χτυπηθεί κάνα πλαίσιο ή σειριακό κινητήρα τυχαία σε έλεγχο για κλεμμένο και να γίνει της κολάσεως.

Ελπίζω να μην φτάσει κανείς μέχρι εκεί ακολουθώντας το χιουμοριστικό μου μήνυμα. :lol: 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε

Αυτήν την απορία  έχω και εγώ για ένα διαμέρισμα στην πολυκατοικία …….

για ανταλλακτικά το θες? (τούβλα, πλακάκια κλπ) 😅

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...