mrvaggos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα στην ομάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι το οποίο με εκνευρίζει πολύ όταν γίνεται. Όταν πας στις πρόσφατες κλήσεις και καλεις κάποιον από την λίστα που έχεις. Όταν θέλεις να τερματίσεις την κλήση, υπάρχει περίπτωση την ώρα που πας να πατήσεις τερματισμός, αυτός που μιλάς να το κλείσει πιο γρήγορα με αποτέλεσμα αντί να πατήσεις τερματισμός να πατηθει ένα όνομα από τη λίστα των πρόσφατων κλήσεων. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Υπάρχει τρόπος να λυθεί ή όχι; Ευχαριστώ
Λύση Ronnie1985 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι το οποίο με εκνευρίζει πολύ όταν γίνεται. Όταν πας στις πρόσφατες κλήσεις και καλεις κάποιον από την λίστα που έχεις. Όταν θέλεις να τερματίσεις την κλήση, υπάρχει περίπτωση την ώρα που πας να πατήσεις τερματισμός, αυτός που μιλάς να το κλείσει πιο γρήγορα με αποτέλεσμα αντί να πατήσεις τερματισμός να πατηθει ένα όνομα από τη λίστα των πρόσφατων κλήσεων. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Υπάρχει τρόπος να λυθεί ή όχι; Ευχαριστώ Κάνε το τερματισμό κλήσης με το πλαϊνό κουμπί. 2 1
mrvaggos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Σωστός. Απλά η συνήθεια είναι να πατάω τον τερματισμό στην οθόνη😛 1
koutsis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, mrvaggos είπε Σωστός. Απλά η συνήθεια είναι να πατάω τον τερματισμό στην οθόνη😛 Πάντως απορώ τι ακριβώς τρόπος να λυθεί περιμένεις να υπάρχει;
Ronnie1985 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Να λες στον συνομιλητή κάθε φορά "μη κλείσεις, θα κλείσω εγώ" 😝 1
mrvaggos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, koutsis είπε Πάντως απορώ τι ακριβώς τρόπος να λυθεί περιμένεις να υπάρχει; Μια ερώτηση έκανα μήπως υπάρχει πιθανότητα αντί να εμφανίζονται οι πρόσφατες κλήσεις να εμφανίζεται κάτι άλλο ή μια άλλη λύση όπως μου είπε από πάνω. Δεν θεωρώ πως έκανα κάτι κακό για να υπάρχει ειρωνεία Μόλις τώρα, Ronnie1985 είπε Να λες στον συνομιλητή κάθε φορά "μη κλείσεις, θα κλείσω εγώ" 😝 Χαχαχα πολλές φορές το λέω "από μέσα μου"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα