konstadin00 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 στους ποσους βαθμους πρεπει να ειναι ο θερμοσταστης για να παρει μπροστα μου εχει καποιες ενδιξεις πχ. 0.00 και μετα ανεβαζεις η κατεβαζεις εγω που πρεπει να το βαλω??
konstadin00 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 καλοριφερ... για να σου δωσω να καταλαβεις ειναι πχ στο 0.00 εγω πρεπει να το παω στο -1 πχ η στο +1??
tollisth Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Ξεκινα απο το -1 να δεις αν ανάβει,τι θερμοκρασία θα πιασει και αν δεν σου αρέσει ανεβάζεις
vs_skg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 53 λεπτά πριν, konstadin00 είπε καλοριφερ... για να σου δωσω να καταλαβεις ειναι πχ στο 0.00 εγω πρεπει να το παω στο -1 πχ η στο +1?? μαλλον εννοεις θερμοστατικη βαλβιδα. Δεν ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένη θερμοκρασια, το βάζεις πχ στο 1 και αν παραέχει ζεστη το δωματιο το κατεβαζεις αύριο κλπ.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 39 λεπτά πριν, vs_skg είπε μαλλον εννοεις θερμοστατικη βαλβιδα. Δεν ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένη θερμοκρασια, το βάζεις πχ στο 1 και αν παραέχει ζεστη το δωματιο το κατεβαζεις αύριο κλπ. Εννοεί ποτε ενεργοποιείται και πότε οχι. OP Προφανώς ο θερμοστάτης σου έχει κάποιο default όριο (πχ το +-1) οταν το εχει στο 0.00, και ισως θεωρεί οτι εχεις απενεργοποιημένη αυτήν την δυνατότητα
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, konstadin00 είπε καλοριφερ... για να σου δωσω να καταλαβεις ειναι πχ στο 0.00 εγω πρεπει να το παω στο -1 πχ η στο +1?? Ελα ομως που δεν δίνεις να καταλάβει κανείς έτσι που το περιγράφεις. Βάλε καποιο λινκ ή φωτό απο αυτό που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα