Saggitaro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, leonidas_ είπε Δεν εμπλέκεται μόνο σε περιπτώσεις βλάβης, αν είναι ο διαχειριστής της καμπίνας. Αυτό που λες θα γινόταν αν έπαιρνε VDSL από Α/Κ και όχι από καμπίνα. Δεν μίλησα μόνο για βλάβες είπα οτι λόγω εθνικού δικτύου είναι ο μόνος που έχει εξουσιοδότηση να επέμβει με οτιδήποτε συνεπάγεται αυτό.Όσον αφορά αυτό που είπες για το Α/Κ και την καμπίνα δεν ισχύει γιατί η καμπίνα είναι ο διαμεσολαβητής που σε συνδέει με το αστικό κέντρο,οπότε δεν παρέχει κάποια υπηρεσία αυτούσια.Οι υπηρεσίες δίνονται η ενεργοποιούνται απο τον εκάστοτε πάροχο απομακρυσμένα.Φερηπήν σε όλες τις εταιρίες για να γυρίσω τη γραμμή μου σε fast path τηλεφωνούσα και το πολύ μέσα σε μια ώρα,αν όχι σε λίγα λεπτά,η γραμμή μου ήταν ήδη fast path. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 είναι που είναι χάλια οι δρόμοι μας, πολτός έχουν γίνει από τα σκαψίματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poupoulika Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 15 ώρες πριν, Titos301 είπε καλη ερωτηση, 1η φορα το ακουω, εχεις υψηλο ping ? επειδη θα με ενδιεφερε κατι τετοιο μπορεις να μου πεις περισσοτερες πληροφοριες; δηλαδη παιρνεις πχ ενα προγραμμα καρτοκινητης με unlimited data και αγοραζεις και ενα router που να παιρνει sim και την κουμπωνει πανω και εισαι κομπλε; δεν χρειαζεσαι καν συνδεση σταθερης καποιας εταιριας δηλαδη; εγώ πήγα vodafone και με σταθερό και κινητό που είχε και unlimited τα πάντα μου έκαναν δώρο μια κάρτα sim με unlimited data. τιμή περίπου 43 ευρώ τα πάντα τον μήνα. το σταθερό έχει δωρεάν σε κινητά εάν δεν κάνω λάθος περίπου 300 λεπτά τον μήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppanos7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 17 ώρες πριν, mechpanos είπε Να δω πού θα πάει εμάς τους παλιούς όταν λήξουν τα κουπόνια και οι δεσμεύσεις... Θα σου κάνουν πρόταση με περίπου στα ίδια λεφτά χωρίς το voucher . 1,5 euro παραπάνω με χρέωσαν και μου έδωσαν παραπάνω χρόνο στα κινητά . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wolfmandim Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Ας περάσουν γραμμές πρώτα και μετά να κάνουν διαφήμιση. Με την τωρινή κατάσταση μόνο γέλια προκαλούν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Γιατι δεν κανουν συμμετρικη την οπτικη ινα δεν καταλαβαινω.Εγω ειμαι τυχερος και εχω inalan,εχοντας συμμετρικη οπτικη ινα απο το 2018.Τωρα εχω 200/200.Παρεχει και 1000/1000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsibosp Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 16 ώρες πριν, BritGreek είπε Σε περιοχή της Αττικής, έσκαψαν όλους τους δρόμους και πέρασαν ίνες πρόπερσι. Η ίνα σταμάτησε μπροστά και στη δική μας πολυκατοικία. Όταν κάλεσα για να βάλω fiber στο σπίτι μου, μου είπαν ότι δεν μπορώ να βάλω και μου δίνουν μόνο 30ρα VDSL. εχουν σκαψει στην πολη μου απο προπερσι το καλοκαιρι ακριβως μπροστα απο το σπιτι μου και περναγαν οπτικες. Παιρνω τηλεφωνο καθε 6 μηνες και δεν ξερει κανεις τπτ , υποστηριζουν μεχρι 50αρα την οποια και εχω βαλει ( οτε, οι αλλοι 2 μου λενε οτι δεν υποστηριζουν καν 50αρα αλλα μεχρι 24 στην ερωτηση μου εχω ηδη 50αρα με ΟΤΕ πως γινεται να μην την υποστηριζετε εσεις παιρνω απαντηση καποιες αναρθρες κραυγες). Εχω χασει ηδη 2 voucher παω να χασω φουλ το τριτο. Οταν τους παιρνω και τους λεω εχετε σκαψει πριν 2 χρονια μου λενε υπομονη να ολοκληρωθουν τα εργα. Τα εργα δεν θα ολοκληρωθουν ποτε προφανως. Οταν τους ρωταω τι εχουμε για upgrade δεν ξερει κανεις τπτ και ενας μου ειχε ψελισει οτι ΙΣΩΣ να υποστηριζει και 100αρα αλλα με δικη μου ευθυνη (!) γτ μπορει να το δωσει και μετα απο τα 100 να πιανω 30 και να μην κανω τπτ αφου η 50αρα συγχρονιζει στα 50 να ειμαι και ευχαριστημενος γτ ειμαι τυχερος. Ολα αυτα 100 μετρα απο τα κεντρικα του ΟΤΕ στην πολη, στο κεντρο της πολης. Η διαφημιση τους εφαγε οτι ειμασταν οι τυχεροι που ειχαμε επιλεγει για πιλοτικη πολη για οπτικες απο την Wind και ολη η πολη θα πεταγε. Εριξαν περισσοτερα λεφτα στο μαρκετινγκ απο οτι σε υποδομες. Στο μεταξυ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ γραμμες διαθεσιμες σχεδον σε ολη την πολη και 3-4 φιλοι που εχουν αγορασει-νοικιασει καινουριο σπιτι ( σε διαφορετικες περιοχες ο καθενας να σημειωθει) δεν μπορουν να βαλουν σταθερη γραμμη και ιντερνετ γτ δεν υπαρχουν σλοτ ΠΟΥΘΕΝΑ. Στην κυριολεξια περιμενουν σαν τους γυπες να πεθανει κανας γερος στην περιοχη να του παρουν την γραμμη. Σε επιμονες ερωτησεις 1 απο αυτους γτ δεν φτιαχνουν υποδομη σε πολη με 100 χιλιαδες κατοικους με μεγαλη καινουρια δομηση και τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα του απαντησαν οτι προφανως εχει γινει η μελετη και δεν συμφερει (sic) την εταιρεια να κανει τετοια επενδυση. Τα φιλια μου στους 10 δρομους στην Ελλαδα που σηκωνουν 1gbps για να ανεβει η μεση ταχυτητα στην χωρα ωστε να μην ειμαστε και σε ενα παραπανω metric στην Ευρωπη στον πατο, οι μελλοθανατοι σας χαιρετουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, jimkarvogr είπε Να μιλήσουμε για κέντρο Αθήνας και adsl γραμμές; Αν τα πεις αυτά είσαι ο κακός της υπόθεσης, μόνο positive vibes επιτρέπονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnagelo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Ας μου δωσει πρώτα γραμμή που μένω σε καινούρια οικοδομή Αχαρναίς και 4 χρονια μου λένε ότι δεν υπάρχει κενή γραμμή να με συνδέσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnycer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 19 ώρες πριν, csontheline είπε Έως; Εταιρεία; Εγώ epic έχω 1000/300 και είναι καρφί εκεί (30€/μήνα, ο 1ος χρόνος δωρεάν). Το ρημάδι το upload να στρώσουν και ας αφήσουν τους τρελούς εντυπωσιασμούς με παλαβές ταχύτητες. Περιφερειακά είναι πολύ πιο εύκολο άμεσα να παίξουν με 4-5g. Λογικά μιλάς για Στρόβολο, Ακρόπολη; Εμείς στην ΑγλαΤΖιά δεν έχουμε τέτοιες πολυτέλειες! 🤣 18 ώρες πριν, panther_512 είπε Cablenet. 30€ το 1Gbps (0.5 κλειδωμένο αλλά ακατέβατο στην περιοχή μου) και 15€ unlimited κινητή τηλεφωνία και απεριόριστο mobile internet Cablenet και εδώ! 100mbps download / 20mbps upload στα 25€. Καρφί! Και unlimited τηλεφωνία με 5€ κάπου τον Ιούλιο που έπαιζε προσφορά, συνολο 30€ όλα μαζί! Αν ψηθείτε στείλτε pm να μαζευτούμε για καλαμαρίστικο καφέ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis_dim Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 αν εχει η περιοχή σου οπτική ίνα πλέον συμφέρει να το γυρίσεις σε αυτή, καμία σχέση οι ταχύτητες της και βγάζουν και καλά πακέτα σταδιακά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Texas07 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 19 ώρες πριν, polaki είπε ε καλά η αλήθεια είναι ότι το να σπάσεις το πλακόστρωτο σε μία πολυκατοικία δεν είναι και ρεαλιστικό σενάριο. Κάπου ώπα. Και όχι, δεν είμαι ιδιοκτήτης, νοικιάζω και εγώ. Το συνεργείο που σου κάνει την εγκατάσταση, βάζει καινούργια πλάκα πεζοδρομίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasf2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Ειχα FFTH 100 mbps στα 36.9 και τωρα με τα ιδια χρηματα εχεις 300 mbps να το αλλαξετε ολοι αξιζει δινουν καινουριο μοντεμ και μιλαμε για τριπλασια ταχυτητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Texas07 είπε Το συνεργείο που σου κάνει την εγκατάσταση, βάζει καινούργια πλάκα πεζοδρομίου. Αναφέρομαι στα του σπιτιού μέσα, όχι στο πεζοδρόμιο. Μέσα το σπιτι δεν θα χρειαστεί κάτι? Δεν ξέρω πως λειτουργεί. Πχ σε μας έχουν φέρει την οπτική μέχρι το δρόμο, δεν έχουν σπάσει καν πεζοδρόμιο. Από εκεί πώς θα έρθει μέσα στην πολυκατοικία, με χαλκό πάλι συνδέεται? Και στο διαμέρισμα πάνω δηλαδή πώς θα φτάσει? Δεν έχω καθόλου εικόνα, αλλά έκανα παραγγελία εχτές την 1000άρα και αναμένω, θα ενημερώσω πάλι εδώ! 3 ώρες πριν, tsibosp είπε Τα φιλια μου στους 10 δρομους στην Ελλαδα που σηκωνουν 1gbps για να ανεβει η μεση ταχυτητα στην χωρα ωστε να μην ειμαστε και σε ενα παραπανω metric στην Ευρωπη στον πατο, οι μελλοθανατοι σας χαιρετουν! Είναι δυστυχώς ανάλογα την περιοχή. Ελληνικό φαντάσου που έχουν ξεκινήσει και τα έργα στο παλιό αεροδρόμιο, και στον κεντρικό δρόμο (Λ. Ιασωνίδου) δεν υποστηρίζει πάνω από 50mbps, μιλάμε τώρα για κεντρικό σημείο, με εταιρείες με μετρό, με χίλια δυο. Δηλαδή ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην έχει πάνω από 50mbps.. Κι όμως... Απ'την άλλη, στη Βούλα μια περιοχή 20.000 κατοίκων και υποστηρίζει 1000άρα. Δε βγάζεις άκρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Πάντως μέχρι το 2030 ο σχεδιασμός προβλέπει να γυρίσουν όλοι σε οπτικές .Τώρα αλήθεια , ψέματα ,κανείς δεν ξέρει . Εδώ που τα λέμε μόνο η οπτική δίνει top ταχύτητες , απευθείας σύνδεση σπίτι-Κέντρο , παράκαμψη του παλιού δικτύου χαλκού , και τέλος . Όλα τα άλλα ,χαλκός adsl , vdsl 1 ,2 3 και 13 είναι ναχαμε να λέγαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα