Προς το περιεχόμενο

Cosmote: Νέα προωθητική ενέργεια για FTTH συνδέσεις έως 1Gbps

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ειμαι με fiber ακομα αλλά εχω 200αρα που συγχρονιζει στα 219. Δεν καταλαβαινω πραγματικα γιατι πρεπει να εχω upload στα 21. ΟΚ μη μου βάλεις ρε Cosmote 200/200. Αλλά ενα 200/100 ή έστω 200/50 πιστευω οτι ειναι must

Μόλις τώρα, flogerakos είπε

Αυτή η καραμέλα με το έχω τόσο και πιάνω τόσο πρέπει να σταματήσει... Γενικά μιλάω, όχι προσωπικά σε εσένα.

Δεν πιάνεις όσο πρέπει, αναφέρεις τεχνικό προβλήματα.

Δεν λύνεται ακόμη και μετά από επίλυση τεχνικών προβλημάτων?? Μείωση βάση νόμου στο μηνιαίο πάγιο.

Δεν δουλεύει τίποτα απ' όλα αυτά?? Καταγγελία στην γραμματεία του καταναλωτή και στον ΕΕΤΤ.

Και όλα αυτά αφού ο πάροχος σου έχει εγγυηθεί πρίν την υπογραφή σύμβασης για το ποια θα είναι η εγγυημένη κατώτερη ταχύτητα που θα πιάνεις. Γραπτώς η με ηχογραφημένη κλήση.

Για όλα υπάρχουν λύσεις. Τα 50 είναι 56, τα 100 είναι 109 ακόμη καί στην vdsl.  Αλλιώς τεχνικό προβλήματα με την καλωδίωση στο κτήριο, τεχνικό πρόβλημα παρόχου η έκπτωση στον λογαριασμό. Απλά τα πράγματα.

Συμφωνώ απολυτα φιλε. Εχουν καταντησει κουραστικοι οι "πιανω 2 ενω πληρωνω 50". Μενω σε γειτονια με 5 σπιτια. Εφυγα καποτε απο την HOL με ακριβως τον τροπο που ειπες. Ειμαι Cosmote τωρα και ολα good

• Like 2
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν πα να κουρευτουν λέω εγώ. Επαρχία πληρώνουμε 50αρα 32 ευρώ εδώ και πόσα χρόνια με το άθλιο 5mb upload. Και θα δούμε fiber το 2030. Οσοι είστε στην ίδια θέση τσιμπήστε router με sim και παίξτε μπαλίτσα έτσι. Τέλειο upload πάνω από 100mb και μια χαρα download ειδικά αν είστε με N78 5G. 

Screenshot_2023-01-25-14-39-58-038_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

• Like 4

• Super Moderators

Έτοιμος! Τους κάλεσα πριν μισή ώρα για αναβάθμιση στα 500 από τα 300 και ήδη συγχρόνισα στη νέα ταχύτητα 500/50. :) 

• Like 13
  • Thanks 5

Αλάνια αν 10% του πληθυσμού μπορεί να έχει 1Gbps γραμμή ξέρετε που πηγαίνει ο μέσος όρος; Αυτό τους νοιάζει. Δεν τους νοιάζει αν όντως παρέχουν σε όλους τέτοιες ταχύτητες. Αν η Ελλάδα παρουσιάζει μέσες ταχύτητα 300Mbps τότε αυτοί θα λένε είμαστε καλά... δεν τους νοιάζει αν το υπόλοιπο 20% έχει σχετικά νορμάλ ταχύτητες και το υπόλοιπο 70% μπαίνει οριακά στο ίντερνετ... 

• Like 6
  • Confused 1

• Super Moderators
30 minutes ago, music_lover said:

Όλα αυτά μου είναι αδιάφορα από την στιγμή που στην περιοχή μου μπορώ να έχω μέχρι 100mbps που συγχρονίζει στα 65mbps. Ας κοιτάξουν πρώτα να το κάνουν διαθέσιμο σε περισσότερα σπίτια και μετά ας φτιάξουν και τις τιμές.

Ώστε να μην πληρώνουν λιγότερα αυτοί που το έχουν διαθέσιμο για να μην νοιώθουμε εμείς οι VDSLαδες άσχημα που έχουν και μεγαλύτερη ταχύτητα και καλύτερες τιμές?

29 minutes ago, mechpanos said:

Να δω πού θα πάει εμάς τους παλιούς όταν λήξουν τα κουπόνια και οι δεσμεύσεις...

Όσο βλέπεις στο topic (και στο site της Cosmote)

19 minutes ago, dompred said:

Είμαι σίγουρος ότι οι νέες τιμές θα είναι κάτι ευχάριστο για τους 150 που υπάρχει η υποδομή για τέτοιες ταχύτητες

Έχουν δωθεί πάνω από 130.000 κουπόνια, οπότε άρχισε από αυτό το νούμερο πρώτα. 😛

29 minutes ago, leonidas_ said:

Γνωρίζει κανείς τι γίνεται στην περίπτωση που έχεις FTTH που "ανήκει" στη Vodafone και θες να κάνεις αίτηση φορητότητας σε Nova; Φαντάζομαι δε μπορούν να σου δώσουν 500 αν και η Vodafone δε δίνει εμπορικά το 500, άσχετα αν το υποστηρίζει το DSLAM. Οπότε η ήδη χαμηλή τιμή των 26 ευρώ της Nova πως διαμορφώνεται για τα 200 πχ;

Υπομονή λιγες βδομάδες ακόμα, θα δώσει παραπάνω κι η Vodafone.

10 minutes ago, Arkin said:

Επαρχία πληρώνουμε

Υπομονή να ξεκινήσουν έργα του UFBB.

9 minutes ago, christarass said:

Ποσο upload εχει το 300αρι ΟΤΕ 300?

10%

• Thanks 3

3 λεπτά πριν, Thresh είπε

Ώστε να μην πληρώνουν λιγότερα αυτοί που το έχουν διαθέσιμο για να μην νοιώθουμε εμείς οι VDSLαδες άσχημα που έχουν και μεγαλύτερη ταχύτητα και καλύτερες τιμές?

Όσο βλέπεις στο topic (και στο site της Cosmote)

Έχουν δωθεί πάνω από 130.000 κουπόνια, οπότε άρχισε από αυτό το νούμερο πρώτα. 😛

Υπομονή λιγες βδομάδες ακόμα, θα δώσει παραπάνω κι η Vodafone.

Φυσικά και να πληρώσουν λιγότερα, εγώ μίλησα για τις προτεραιότητες της εταιρίας.

Οσοι κλειδωνετε χαμηλα,να κοιτατε το ζευγος της παροχης του οτε,να συνδετε μονο αυτο στο ρουτερ.Αποφυγετε παση θυσια να ειναι παραλληλα ζευγη επανω στην παροχη.

Εχω πάει σε αρκετους πελατες  συνηθως με 100αρα που κλειδωναν 35-50 max.Με το που εμπαινε καθαρη παροχη στο ρουτερ 100 καρφι και μεγιστα 130.

Επισης καλο ειναι το voip να επιστρεφει με ατοφιο  καλωδιο πισω στην μπριζα και να δινει στα υπολοιπα ζευγη του σπιτιου.ΟΧΙ επιστροφη με spliter.

• Like 4

• Super Moderators
Just now, music_lover said:

Φυσικά και να πληρώσουν λιγότερα, εγώ μίλησα για τις προτεραιότητες της εταιρίας.

Γίνεται ταυτόχρονα από διαφορετικά τμήματα, δεν θυσιάζεται το ένα για το άλλο.

10 λεπτά πριν, billdanos είπε

Έτοιμος! Τους κάλεσα πριν μισή ώρα για αναβάθμιση στα 500 από τα 300 και ήδη συγχρόνισα στη νέα ταχύτητα 500/50. :) 

Τόσο γρήγορα;; Δεν πρέπει να σου στείλουν νέο συμβόλαιο κλπ κλπ κλπ;; Που καλέσες; Εγώ που είμαι με ftth στα 100, όταν ήθελα να αναβαθμίσω σε 200 μου είχαν σπάσει τόσο πολύ τα νεύρα, που τελικά το ακυρώσα και έμεινα στα 100

39 minutes ago, music_lover said:

"Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, το ιδιόκτητο δίκτυο FTTH δίκτυο της Cosmote έχει παρουσία σε περίπου 1 εκατομμύριο σπίτια κι επιχειρήσεις." 

Όλα αυτά μου είναι αδιάφορα από την στιγμή που στην περιοχή μου μπορώ να έχω μέχρι 100mbps που συγχρονίζει στα 65mbps. Ας κοιτάξουν πρώτα να το κάνουν διαθέσιμο σε περισσότερα σπίτια και μετά ας φτιάξουν και τις τιμές.

Για εμας που εχουμε FTTH δεν ειναι αδιαφορο και καλα κανουν για τις τιμες

• Like 1

Εγώ που έχω ήδη FTTH 100αρα μπορώ να αλλάξω ή να ανανεώσω το συμβόλαιο για να επωφεληθώ τις καλύτερες τιμές;

Επίσης θεωρητικά θα κρατήσω το υπάρχον κουπόνι των 13 ευρώ ανα μήνα;

(φοβάμαι να πάρω τηλέφωνο γιατί ποιος ξέρει που θα πέσω πάλι)

Το 1giga ένας οικιακός χρήστης τι να το κάνει? 

Έχω βάλει 100fiber και πάνω στη γραμμή ειναι η tv, το playstation, τα κινητά μας και κάποιο zoom που παιζει συχνά πλεον. Και δε μασαει μία. ΟΚ δεν κάνουμε streams αλλά και όταν κανουμε upload αρχεία στους server της δουλειας μας, δεν αφήνουμε laptops όλο το βράδυ όπως παλιά σε μερικά λεπτά έχουν τελειώσει.

Αν η περιοχή σας έχει fiber βάλτε fiber μη το σκέφτεστε καν. Τα 100 με 300 είναι για μια οικογένια υπεραρκετα για να τα κανουν όλα και μενα ρουτερ πάνω σηκώνει πάνω όσες συσκευες και να βάλετε (κινητά κάμερες κλπ)

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...