Hal9000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Σε μια νέα προωθητική ενέργεια προχωρά η Cosmote μέχρι τις 31 Μαρτίου, η οποία αφορά τα εμπορικά πακέτα FTTH που διαθέτει για οικιακούς πελάτες με ταχύτητες 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps. Αρχικά το Cosmote Fiber 300 Unlimited κοστίζει πλέον 36,90€ από 44,90€ το μήνα ενώ το πρόγραμμα Cosmote Fiber 500 Unlimited έχει μηνιαίο κόστος 41,90€ έναντι 54,90€ που ίσχυε μέχρι χθες. Τη μεγαλύτερη μείωση τη συναντάμε στο ανώτερο πακέτο του 1Gbps, το οποίο πλέον έχει μηνιαίο κόστος 49,90€ (έναντι 69,90€). Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για συμβόλαιο με 24μηνη δέσμευση ενώ κάθε πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά. Οι ανανεωμένες τιμές έρχονται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση ενοποίησης της Nova με τη Wind και το λανσάρισμα νέων ανταγωνιστικών πακέτων FTTH που αφορούν το ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρείας το οποίο αυτή τη στιγμή περιορίζεται στα 100.000 νοικοκυριά. Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, το ιδιόκτητο δίκτυο FTTH δίκτυο της Cosmote έχει παρουσία σε περίπου 1 εκατομμύριο σπίτια κι επιχειρήσεις. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι νέες τιμές δεν περιλαμβάνουν τη χρήση κάποιου κουπονιού, αφού η σχετική δράση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με την επωνυμία Gigabit Voucher Scheme, δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες εβδομάδες, πιθανόν μέσα στην άνοιξη. Με βάση τη δημόσια διαβούλευση, προβλέπεται να ισχύσουν τα παρακάτω: • 48 ευρώ εφάπαξ ποσό που αντιστοιχεί στο τέλος σύνδεσης • 16 ευρώ μηνιαίως ανά ωφελούμενο νοικοκυριό για διάστημα 24 μηνών Παράλληλα η Cosmote ανακοίνωσε νέες τιμές για τα πακέτα Double Play και Fiber 100 και 200 Mbps οι οποίες είναι οι εξής: Ενημέρωση: Οι νέες τιμές στα FTTH πακέτα της Cosmote περιλαμβάνουν έκπτωση 1€ με την επιλογή αποστολής ηλεκτρονικού διαγωνισμού. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Είμαστε σε καλό δρόμο στις πτώσεις τιμών, άντε να ανέβει και το μίζερο 10% upload μπας και πλησιάσουμε την υπόλοιπη Ευρώπη... 38 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Τι να τα κανουμε τα 300,400,500,1000 με 50 ειμαι και συγχρονίζει στα 22... 14 2 3 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Τί να πώ, έχει μέλλον ακόμα. Εγώ Κύπρο είμαι με Fiber μέχρι 1Gbps (στην περιοχή μου κλειδωμένο στα 500Mbps), και unlimited κινητό και mobile internet, όλα μαζί 45€.... 14 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristotelis_81 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, gorge18 είπε Τι να τα κανουμε τα 300,400,500,1000 με 50 ειμαι και συγχρονίζει στα 22... Στο ftth έχεις οπτική μέχρι την πρίζα σου οπότε τα 100 είναι 100 (έχω δει και παραπάνω) Γι αυτό γινεται όλος αυτός ο ντόρος. 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, aristotelis_81 είπε Στο ftth έχεις οπτική μέχρι την πρίζα σου οπότε τα 100 είναι 100 (έχω δει και παραπάνω) Γι αυτό γινεται όλος αυτός ο ντόρος. Πιστεύω οτι η πλειοψηφία των συνδρομητών δεν εχει προσβαση στο ftth 20 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xviper13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, gorge18 είπε Τι να τα κανουμε τα 300,400,500,1000 με 50 ειμαι και συγχρονίζει στα 22... Διότι είσαι σε VDSL γραμμή. Στις περιοχές FTTH της COSMOTE υπάρχει κάλυψη για 1gbps με συγχρονισμό 1gbps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 "Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, το ιδιόκτητο δίκτυο FTTH δίκτυο της Cosmote έχει παρουσία σε περίπου 1 εκατομμύριο σπίτια κι επιχειρήσεις." Όλα αυτά μου είναι αδιάφορα από την στιγμή που στην περιοχή μου μπορώ να έχω μέχρι 100mbps που συγχρονίζει στα 65mbps. Ας κοιτάξουν πρώτα να το κάνουν διαθέσιμο σε περισσότερα σπίτια και μετά ας φτιάξουν και τις τιμές. 6 1 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Να δω πού θα πάει εμάς τους παλιούς όταν λήξουν τα κουπόνια και οι δεσμεύσεις... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δηλαδή η 500αρα FTTH είναι πιο φθηνή από τη 200αρα vdsl. 😂 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κανείς τι γίνεται στην περίπτωση που έχεις FTTH που "ανήκει" στη Vodafone και θες να κάνεις αίτηση φορητότητας σε Nova; Φαντάζομαι δε μπορούν να σου δώσουν 500 αν και η Vodafone δε δίνει εμπορικά το 500, άσχετα αν το υποστηρίζει το DSLAM. Οπότε η ήδη χαμηλή τιμή των 26 ευρώ της Nova πως διαμορφώνεται για τα 200 πχ; Στο site έχει σαν σημείωση έως 100 κάτω από το πακέτο με τα 500Mbit (αυτό το έως με παραπέμπει σε VDSL κ όχι σε FTTH γι αυτό κ με μπερδεύει) και 200 (χωρίς έως) κάτω από το πακέτο με το 1GigaBit. Edit: Η απάντηση βρίσκεται από κάτω κ όντως το 500 ή 100 είναι FTTC και το 1G ή 200 είναι για FTTH. "Το Fiber αφορά στα προγράμματα Fiber 500 ή Fiber 100, τα οποία παρέχουν ταχύτητες 500Mbps μέσω FTTH τεχνολογίας από το δίκτυο Nova Fiber ή έως 100Mbps μέσω FTTC τεχνολογίας, αντίστοιχα, όπου είναι τεχνικά εφικτό. Το Fiber Ultra αφορά στα προγράμματα Fiber 1 Giga ή Fiber 200, τα οποία παρέχουν ταχύτητες 1 Gbps μέσω FTTH τεχνολογίας από το δίκτυο Nova Fiber ή 200Mbps μέσω FTTH τεχνολογίας, αντίστοιχα, όπου είναι τεχνικά εφικτό." Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από leonidas_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t-shock Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Και μετά έχουμε τους ιδιοκτήτες των σπιτιών που δεν αφήνουν να βάλεις οπτική ίνα στο σπίτι για να μην σπάσει το πλακόστρωτο στην είσοδο. 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacckvodka Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, leonidas_ είπε Γνωρίζει κανείς τι γίνεται στην περίπτωση που έχεις FTTH που "ανήκει" στη Vodafone και θες να κάνεις αίτηση φορητότητας σε Nova; Φαντάζομαι δε μπορούν να σου δώσουν 500 αν και η Vodafone δε δίνει εμπορικά το 500, άσχετα αν το υποστηρίζει το DSLAM. Οπότε η ήδη χαμηλή τιμή των 26 ευρώ της Nova πως διαμορφώνεται για τα 200 πχ; Αλλάζεις χώρα και ξεμπερδευεις.. 4 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Γιατι οι παροχοι συνεχιζουν να επιμενουν με τιμες εκτος συμβολαιου. Λες και τα αφηνει κανεις, ή δεν τα ανανεωνουν πολλες φορες και μονοι τους αυτοματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dompred Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Είμαι σίγουρος ότι οι νέες τιμές θα είναι κάτι ευχάριστο για τους 150 που υπάρχει η υποδομή για τέτοιες ταχύτητες 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα