Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Οπα μην το εξωραιζουμε κιολας..!  Ζητανε,την ιδια στιγμη τους πετανε! Τους χρησιμοποιουν..

Συνηθως εξω υπαρχει οτι ειναι και παθητικο..!  Αφου στον ιδιωτικο τομεα δεν θα πω ειναι καλα,ειναι νορμαλ γιατι γεμισαμε βολεμενους,τυχαρπαστους,παρατρεχαμενους???  Πλεον τους αρκουν τα λιγα γιατι τα θεωρουν πολλα γιατι σου λενε απο το τιποτα καλα και αυτα!!!

Δεν ξέρω αγαπητέ για αυτά που λες. Δηλαδή δεν είμαι σε θέση να συμφωνήσω η να διαφωνήσω γιατί δεν έχω προσωπική άποψη. Λέω τι μου ανέφερε άτομο που δεν είναι εργοδότης, σερβιτόρος και σε πολλά άλλα πόστα μέσα σε μαγαζιά εστίασης καφετέριες και κάντρα διασκέδασης για 17 χρόνια με σκληρή δουλειά και καλό μισθό. Προφανώς μέσα σε όλες αυτές τις αγγελίες υπάρχουν σκάρτοι εργοδότες. Εκμετάλλευση θα ζήσεις δεν το γλιτώνεις εκτός άμα πριν πας να δουλέψεις κάπου γνώριζες από πριν τι κουμασι είναι το αφεντικό, αν έχεις πολλές γνωριμίες και χρόνια εμπειρίας τα μαθαίνεις αυτα, αν είσαι όπως στην θέση της ts δυστυχώς πηγαίνεις στον αυτόματο πιλοτο μέχρι να μπουν όλα σε μία γραμμή. 

Από πολύ κόσμο, εργοδότες και μη, θα ακούσω την άποψη ότι δουλειές υπάρχουν. Ειδικα δεν αν μιλάμε για εργοδότες εκεί θα ακουστεί πολύ κλάψα περι αδυναμίας εύρεσης προσωπικού, κάποιοι όντως δεν βρίσκουν και έχουν δίκιο, κάποιοι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις και δεν πληρώνουν καλά.

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Από πολύ κόσμο, εργοδότες και μη, θα ακούσω την άποψη ότι δουλειές υπάρχουν. Ειδικα δεν αν μιλάμε για εργοδότες εκεί θα ακουστεί πολύ κλάψα περι αδυναμίας εύρεσης προσωπικού, κάποιοι όντως δεν βρίσκουν και έχουν δίκιο, κάποιοι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις και δεν πληρώνουν καλά.

Εξ ορισμου οποιος δεν εχει κοινωνικο κυκλο/γνωριμιες δυσκολα θα βρει κατι νορμαλ.. 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 25/1/2023 στις 2:31 ΜΜ, rodosf1 είπε

4ωρο - 6ωρο σε πόστα στο αεροδρόμιο στις εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης. παρέχουν εκείνοι εκπαίδευση δωρεάν στο αντικείμενο. Κάνε τωρα αίτηση και θα δεις. 

μίλησα με μια εταιρία επίγειας εξυπηρέτησης.η εκπαίδευση ναι μεν ειναι δωρεάν ομως αποτελείται από πάρα πολλές ώρες. Δουλειά χρειάζομαι άμεσα τύπου αύριο. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, annaP228 είπε

μίλησα με μια εταιρία επίγειας εξυπηρέτησης.η εκπαίδευση ναι μεν ειναι δωρεάν ομως αποτελείται από πάρα πολλές ώρες. Δουλειά χρειάζομαι άμεσα τύπου αύριο. 

αν σου προσφέρουν δουλειά,μην την αφήσεις κατά τη γνώμη μου. Μάρτιο θα σε πάρουν λογικά αν κάνεις τωρα εκπαίδευση. Κ όντας εκπαιδευμενη θα είσαι μετά στάνταρ προσωπικό .

Ειδες οτι είχες άμεση ανταπόκριση.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 26/1/2023 στις 6:00 ΜΜ, annaP228 είπε

Αν μπορέσεις να βρεις βοήθεια μέχρι ν' αρχίσεις να πληρώνεσαι, θα ήταν κρίμα να το αφήσεις. Ωστόσο, επειδή δεν έρχονται όλα όπως τα θέλουμε, αφήνω κι αυτό εδώ. Το βρήκα ψάχνοντας "τηλεφωνήτρια Θεσσαλονίκη". Αν ψάξεις, ίσως βρεις κι άλλα. Συνήθως πληρώνουν κι απ' την φάση τής εκπαίδευσης. Δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά σαν προσωρινή λύση θα μπορούσες να το δοκιμάσεις. 

https://www.jobfind.gr/JobAd/View/GR/Theseis_Ergasias/4d1d8c7e-085f-40e0-9335-00b94dddf38c/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...