Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα σας είμαι 20 στα 21 είμαι σε ένα δημόσιο ΙΕΚ στη Θεσσαλονίκη με ειδικότητα τα logistics άρα μπορώ να εργαστώ μόνο πρωινές ώρα γιατί το μάθημα μου ξεκινάει 2μιση ώρα .μένω μόνη μου βγαίνω με ελάχιστα χρήματα τον μήνα και χρειάζομαι μια δουλειά.Κυριως στην εστίαση.εχω απογοητευτεί εντελώς με τον εαυτό μου, πάω στις συνεντεύξεις και πάντα την πατάω. μου λένε πράγματα τύπου. ελπίζω να τα πας καλά με τα υπόλοιπα παιδιά που θα  δουλεύετε μαζι, θα σου στείλω την τρίτη μήνυμα για το τι ακριβώς χρειάζομαι για να γίνει η πρόσληψη κλπ έλα όμως που ποτέ δεν παίρνουν τηλέφωνο και ποτέ δεν στέλνουν μήνυμα.εχω σαστισει ειλικρινά αισθάνομαι παντελώς άχρηστη και κάθε πρώτη του μήνα κάνω τον σταυρό μου για τους λογαριασμούς που θα έρθουν.δεν ξέρω τι να κάνω πια . Εχω σκεφτεί να γυρίσω στο πατρικό μου είναι η μόνη λύση αλλά ξέρω ότι εκεί ψυχολογικά θα είμαι χάλια. Δεν μπορώ άλλο να ξυπνάω με άγχος και να κάνω σκέψεις όλη μέρα 

Επεξ/σία από annaP228
  • Sad 3
Δημοσ.

Με σκέψεις δεν θα βρεις δουλειά. Ο χώρος της εστίασης θέλει και γνωριμίες.

Οταν πήγαινα και εγω δημόσιο ΙΕΚ,πριν 15 χρόνια :P δούλευα σε μπαρ βραδινές ώρες, νομίζω κάπου στις 7-8 ξεκίναγα μέχρι όσο πάει το πρωι.

Επίσης μπορείς να βρεις δουλειά και σε εταιρεία security για βραδινές ώρες.

Δημοσ.

Καλησπερα,
εισαι νεαρη και ολα θα σου φαινονται βουνο. Το στρεςς και οι πολλες σκεψεις δεν σε βοηθανε να βρεις λυση.
Πρεπει πρωτα να παρεις μια ανασσα να ηρεμησεις και μετα να βαλεις σε ταξη τις σκεψεις σου και το τι ενεργειες πρεπει να κανεις.
Οπως ειπε ο απο πανω, οι γνωριμιες βοηθανε πιο πολυ απο το να πας μονη σου σε ενα μαγαζι να ζητησεις δουλεια.

Αν δεν εχει κλεισει το θεμα μεχρι το απογευμα, θα επανελθω με πιο εκτενες ποστ.

• Like 2
Δημοσ.

Κοίτα σε μαγαζιά με ρούχα αλυσίδες. Παίρνουν άτομα αβερτα και με 4ωρο, αλλιώς κοίτας σε μαγαζιά μπαρ που χρειάζονται κόσμο το βράδυ.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Με σκέψεις δεν θα βρεις δουλειά. Ο χώρος της εστίασης θέλει και γνωριμίες.

Οταν πήγαινα και εγω δημόσιο ΙΕΚ,πριν 15 χρόνια :P δούλευα σε μπαρ βραδινές ώρες, νομίζω κάπου στις 7-8 ξεκίναγα μέχρι όσο πάει το πρωι.

Επίσης μπορείς να βρεις δουλειά και σε εταιρεία security για βραδινές ώρες.

για βραδινές δουλειες το χω σκεφτεί η αλήθεια ειναι, αν και πιστεύω ότι βραδινή ζωή θέλει και μια Χ εμφάνιση και ένα Χ ντύσιμο. ( είμαι κοπέλα με ξυρισμένo undercut και στυλ κυρίως με αντρικά ρούχα) ίσως είμαι λίγο υπερβολική σε αυτό το κομμάτι δε ξέρω. για security δεν θέλει κάποιο πτυχίο η κάποιο σεμινάριο;; δεν θες άδεια security?

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, annaP228 είπε

καλησπέρα σας είμαι 20 στα 21 είμαι σε ένα δημόσιο ΙΕΚ στη Θεσσαλονίκη με ειδικότητα τα logistics άρα μπορώ να εργαστώ μόνο πρωινές ώρα γιατί το μάθημα μου ξεκινάει 2μιση ώρα .μένω μόνη μου βγαίνω με ελάχιστα χρήματα τον μήνα και χρειάζομαι μια δουλειά.Κυριως στην εστίαση.εχω απογοητευτεί εντελώς με τον εαυτό μου, πάω στις συνεντεύξεις και πάντα την πατάω. μου λένε πράγματα τύπου. ελπίζω να τα πας καλά με τα υπόλοιπα παιδιά που θα  δουλεύετε μαζι, θα σου στείλω την τρίτη μήνυμα για το τι ακριβώς χρειάζομαι για να γίνει η πρόσληψη κλπ έλα όμως που ποτέ δεν παίρνουν τηλέφωνο και ποτέ δεν στέλνουν μήνυμα.εχω σαστισει ειλικρινά αισθάνομαι παντελώς άχρηστη και κάθε πρώτη του μήνα κάνω τον σταυρό μου για τους λογαριασμούς που θα έρθουν.δεν ξέρω τι να κάνω πια . Εχω σκεφτεί να γυρίσω στο πατρικό μου είναι η μόνη λύση αλλά ξέρω ότι εκεί ψυχολογικά θα είμαι χάλια. Δεν μπορώ άλλο να ξυπνάω με άγχος και να κάνω σκέψεις όλη μέρα 

Οχι να μην αισθανεσαι ετσι.. Αυτη ειναι η κοινωνια μας!!!  Οι περισσοτεροι που βρισκουν δουλεια ειναι μεσα απο τον κοινωνικο κυκλο..

Συνηθως οι επιχειρηματιες βρισκουν ατομα απο αλλους συναδερφους και απο ατομα που ηδη εργαζονται..!

Εν τελει αν σε παρει καποιος κρατα μικρο καλαθι(μην χαρεις) μπορει να ειναι κατι παθητικο.. Εργασιακες συνθηκες(φορτο εργασιας,ωραρια,πληρωμες)

ΥΓ. Αυτοι που εργαζονται φοβουνται μην χασουν την δουλεια τους και οι ανεργοι οτι δεν θα βρουν ποτε δουλεια!!!

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Κοίτα σε μαγαζιά με ρούχα αλυσίδες. Παίρνουν άτομα αβερτα και με 4ωρο, αλλιώς κοίτας σε μαγαζιά μπαρ που χρειάζονται κόσμο το βράδυ.

αυτό θα το τσεκαρω σε ευχαριστώ 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Allan-Wake είπε

Στο Facebook έχει 100 γκρουπ η Θεσσαλονίκη για εργασία. Και πολλά παιδιά σαν εσένα γράφουν κάθε μέρα. Μπες εκεί και θα βρεις 

εκεί μπαίνω. στέλνω βιογραφικά παντού 

• Like 1
Δημοσ.

4ωρο - 6ωρο σε πόστα στο αεροδρόμιο στις εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης. παρέχουν εκείνοι εκπαίδευση δωρεάν στο αντικείμενο. Κάνε τωρα αίτηση και θα δεις. 

• Like 1
Δημοσ.

έκανα αίτηση μόλις σε ευχαριστώ πολυ

6 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

4ωρο - 6ωρο σε πόστα στο αεροδρόμιο στις εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης. παρέχουν εκείνοι εκπαίδευση δωρεάν στο αντικείμενο. Κάνε τωρα αίτηση και θα δεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, annaP228 είπε

εκεί μπαίνω. στέλνω βιογραφικά παντού 

9 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

Στο Facebook έχει 100 γκρουπ η Θεσσαλονίκη για εργασία. Και πολλά παιδιά σαν εσένα γράφουν κάθε μέρα. Μπες εκεί και θα βρεις 

Δηλαδη υπαρχουν δουλειες!!! Και την ιδια στιγμη αν κανεις το πειραμα,βαλεις μια αγγελια πχ να σου πηγαινουν το σκυλο βολτα.. Οδηγος-διαθετεις αυτοκινητο.. Εξωτερικες εργασιες.. και ολα αυτα part time και σε δεσμευτικα ωραρια πχ 12.00-16.00  ! Το αποτελεσμα θα ειναι να λαμβανεις 50 κλησεις την ημερα! θα δεις ηλικιες και προσωπικοτητες που θα κλαψεις..! Και απο ντροπη οι περισσοτεροι θα σου λενε ''Εργαζομαι το απογευμα και αυτο το θελω για συμπληρωμα''!!!

Δημοσ.

Είναι πολύ δύσκολο να βρεις δουλειά ως εργαζόμενος. Και το ίδιο δύσκολο έχω ακούσει και από εργοδοτη να βρει εργαζόμενο στην επαρχία. Κανένας δεν κάθεται να ρισκάρει και κοιτάει από γνωστούς να βρει και από τον κοινωνικο του κύκλο. Δεν είναι δυνατόν να μην βρεις δουλειά κάποια στιγμή, θα βρεις σίγουρα. Στην εστίαση μέχρι πριν 1 χρόνο που μιλούσα με παλαιό συμμαθητή που εργάζεται σερβιτόρος σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας λέει ότι παρακαλάνε για εργαζόμενους και έχει γεμίσει ο τόπος αγγελίες. Μην σε παίρνει από κάτω. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Είναι πολύ δύσκολο να βρεις δουλειά ως εργαζόμενος. Και το ίδιο δύσκολο έχω ακούσει και από εργοδοτη να βρει εργαζόμενο στην επαρχία. Κανένας δεν κάθεται να ρισκάρει και κοιτάει από γνωστούς να βρει και από τον κοινωνικο του κύκλο. Δεν είναι δυνατόν να μην βρεις δουλειά κάποια στιγμή, θα βρεις σίγουρα. Στην εστίαση μέχρι πριν 1 χρόνο που μιλούσα με παλαιό συμμαθητή που εργάζεται σερβιτόρος σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας λέει ότι παρακαλάνε για εργαζόμενους και έχει γεμίσει ο τόπος αγγελίες. Μην σε παίρνει από κάτω. 

Οπα μην το εξωραιζουμε κιολας..!  Ζητανε,την ιδια στιγμη τους πετανε! Τους χρησιμοποιουν..

Συνηθως εξω υπαρχει οτι ειναι και παθητικο..!  Αφου στον ιδιωτικο τομεα δεν θα πω ειναι καλα,ειναι νορμαλ γιατι γεμισαμε βολεμενους,τυχαρπαστους,παρατρεχαμενους???  Πλεον τους αρκουν τα λιγα γιατι τα θεωρουν πολλα γιατι σου λενε απο το τιποτα καλα και αυτα!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέρνα σε κανα κατάστημα κινητής, αρκετές φορές έχει τύχει να ζητάνε για προώθηση καρτοκινητής, επίσης άσε βιογραφικό και σε Σούπερ Μάρκετ

Επεξ/σία από Phoenix7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...