iliata2410 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 το kaspersky με βγάζει αυτά.τί λέτε να μην τα δόσω σημασία; άν τα διαγράψω προφανώς δέν θα δουλευει σωστά το kodi. Spoiler
Gogotsa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Εγω δεν ειμαι πολυ σιγουρος οτι δε θα τους εδινα σημασια. Τι addons ειναι αυτα? Σε εμενα δεν εχει χτυπησει ποτε τπτ το kaspersky, για ψαξου λιγο παραπανω πριν δε τα σβησεις. Κανε ενα scan με το mbam και δες τι γινεται.
iliata2410 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Gogotsa είπε Κανε ενα scan με το mbam και δες τι γινεται. Σε build είμαι το world που λέει
Gogotsa Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, iliata2410 είπε Σε build είμαι το world που λέει Το mbam ειναι προγραμμα που το κατεβαζεις. https://www.malwarebytes.com/mwb-download/thankyou
iliata2410 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 το περιεργο είναι που έκανα τώρα σάρωση στο kaspersky και δεν με εμφάνισε απειλές. γρήγορη σάρωση βέβαια και οχι πλήρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα