nimik Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) GrecoTm Builds Wizard Error ... συμβαίνει και σε κάποιον άλλο τις τελευταίες 3 μέρες ? παίζει κανονικά απλά όταν ξεκινάει πετάει το σφάλμα , Kodi 21.1 Επεξ/σία 27 Αυγούστου από nimik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antnatal Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 12 hours ago, nimik said: GrecoTm Builds Wizard Error ... συμβαίνει και σε κάποιον άλλο τις τελευταίες 3 μέρες ? παίζει κανονικά απλά όταν ξεκινάει πετάει το σφάλμα , Kodi 21.1 https://grecotm.club/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Thanks Το site είναι down γι αυτό βγάζει το σφάλμα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slobou Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Γεια χαρά.Μετά απο 4 χρόνια Plex με Usenet είπα να γυρίσω πάλι σε Kodi. Παρατηρώ ότι δεν υπάρχουν διαφορές (λειτουργία-σετάρισμα) απο την τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα . Πέρα απο τα addons όλα έχουν μείνει ως έχουν. Μια προσωπική συμβουλή αν μου επιτρέπεται να δώσω. Ωραία τα builds αλλά μόλις εξοικιωθείς λίγο με το Kodi τίποτα δεν συγκρίνεται με τη χαρά να φτιάξεις δικό σου setup ,δικό σου skin και να το διαμορφώσεις όπως εσύ θέλεις. Απλά πραγματάκια. 2 addons (Fen light, Crew), για Netflix like εμπειρία βάζεις για skin το Titan Bigie, σετάρεις Real Debrid και Trakt και είσαι έτοιμος. Εχω ακριβώς το ίδιο Kodi setup και στα 2 μηχανήματα που έχω, στο Shield πετάει στο Xiaomi στην κρεβατοκάμαρα σέρνεται λίγο στην αρχή κυρίως μέχρι να φορτώσει αλλά εδώ φταίει το skin γιατί είναι λίγο "βαρύ". Αυτά απο μένα.😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Mπορεί κάποιος να μου πει πς αλλάζω σε gkobu την default επιλογή πηγή υπότιτλων ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα