atrwtos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δες εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 θα πώ κάποια πράγματα μή αρεστά σε κάποιους.Καταρχήν κάπου γράφετε για nova ote,ξεχάστε το τζάμπα παιδιά.Δεν κρατανε πολυ αυτα.κατα δεύτερον προχθές έβαλα να δώ το Παναθηναικος-Βολος απο καποιο addon δεν θυμαμαι ποιο.Οταν επιλεγεις λινκ Ελληνικο για να δεις αγωνα κολλαει ,μολις επελεξα λινκ απο sportklub με Σερβικη περιγραφη δεν κολλησε ουτε μια στιγμη.Δηλαδη οι σερβερ εχουν και καποια ορια οταν ειναι φορτωμενοι,με αποτελεσμα να εχουμε κολληματα.Επειδη οι περισοτεροι Ελληνες επιλεγουν απο Ελληνικη περιγραφη,ειναι υπερφορτωμενοι.Υπαρχουν βεβαια και περιπτωσεις οπου το sport HD να δω ματς με Ελληνικη περιγραφη χωρις κολλημα,υπηρχαν και περιπτωσεις με κολληματα πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnstef34 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Τελευταίες 2 μέρες έχει πρόβλημα το grecotm?? Δεν μπαίνει στο site για να πάρω το κωδικό και να εγκαταστήσω το gkobu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 11 ώρες πριν, johnstef34 είπε Τελευταίες 2 μέρες έχει πρόβλημα το grecotm?? Δεν μπαίνει στο site για να πάρω το κωδικό και να εγκαταστήσω το gkobu εχει προβλημα, θα ειναι διαθεσιμο απο αυριο, λογω μιας επιθεσης απο καποιον αμετανοητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Για ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους ποιο build, θεωρείτε πως είναι καλύτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, mikegad είπε Για ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους ποιο build, θεωρείτε πως είναι καλύτερο; Manalab, technewsology. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, manoskost είπε Manalab, technewsology. Ευχαριστώ πολύ! Ως άσχετος το manalab είναι το πρώτο που έβαλα και είναι αρκετά καλό. Υπάρχει βέβαια έλλειψη κάποιων υποτίτλων και εκεί που δεν μου αρέσει καθόλου είναι στα ντοκιμαντέρ. Δεν τα έχουν με κατηγορίες ή ανά κανάλι (π.χ. History channel κλπ), αλλά είναι ένας αχταρμάς. Θα δω και το technewsology. Γνωρίζεις μήπως αν υπάρχουν κάπου τα live κανάλια των ντοκυμαντερ με Ελληνικούς υπότιτλους (National Geographic, Animal Platet, History channel και λοιπά γνωστά); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vort666 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου το kodi εκανε update 20.4 οποτε εαν εχετε build .... τον νου σας. Στις 16/12/2023 στις 11:36 ΠΜ, mikegad είπε Ευχαριστώ πολύ! Ως άσχετος το manalab είναι το πρώτο που έβαλα και είναι αρκετά καλό. Υπάρχει βέβαια έλλειψη κάποιων υποτίτλων και εκεί που δεν μου αρέσει καθόλου είναι στα ντοκιμαντέρ. Δεν τα έχουν με κατηγορίες ή ανά κανάλι (π.χ. History channel κλπ), αλλά είναι ένας αχταρμάς. Θα δω και το technewsology. Γνωρίζεις μήπως αν υπάρχουν κάπου τα live κανάλια των ντοκυμαντερ με Ελληνικούς υπότιτλους (National Geographic, Animal Platet, History channel και λοιπά γνωστά); εχω technewology αλλα νομιζω αυτα δεν θα τα βρεις, χωρις να ειμαι σιγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έβαλα το Kodi σε lg tv . Μέχρι στιγμής όλα παίζουν καλά με technewology. Θα ήθελα να ρωτήσω,ξέρει κάποιος αν θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα αργότερα; Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου από tasos-e Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, tasos-e είπε Καλησπέρα, έβαλα το Kodi σε lg tv . Μέχρι στιγμής όλα παίζουν καλά με technewology. Θα ήθελα να ρωτήσω,ξέρει κάποιος αν θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα αργότερα; Το έχει δοκιμάσει κάποιος; τι πρόβλημα να σου δημιουργήσει? είναι μια εφαρμογή όπως αυτές που έχει μέσα η tv , απλά μπαίνει με πλάγιο τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, manoskost είπε τι πρόβλημα να σου δημιουργήσει? είναι μια εφαρμογή όπως αυτές που έχει μέσα η tv , απλά μπαίνει με πλάγιο τρόπο. Αυτό φαντάστηκα,Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Kodi σε lg πως γίνεται αφού μόνο σε android κουμπώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 57 λεπτά πριν, iliata2410 είπε Kodi σε lg πως γίνεται αφού μόνο σε android κουμπώνει Όλα έχουν τον τρόπο τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, tasos-e είπε Όλα έχουν τον τρόπο τους Αν εννοείς τον αντικατοπτρισμό οθόνης κινητού,με την tv ναι το γνωρίζω,η και με chroomcast και αυτό το ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, iliata2410 είπε Αν εννοείς τον αντικατοπτρισμό οθόνης κινητού,με την tv ναι το γνωρίζω,η και με chroomcast και αυτό το ξέρω. Όχι, κανονικά την εφαρμογή σαν εφαρμογή μέσα στην LG TV και παίζει πάρα πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα