stefanosss79 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Phra prosfata mia karta diktuou thn opoia me to pou thn pernaw automata ta windows den mou anagnwrizoun to modem... gnwrizei kaneis ti problhma yparxei... pls help!
overclocker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Marka kartas dyktiou/modem,typos syndesis modem,ekdosi windows?
Bax Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 allakse pci isws parousiazetai kapoio conflict me ta irq kai otan energopoieitai i nic to modem tin "akouei"
stefanosss79 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 karta diktyou sdimax, modem zoom 56 pstn voice, xp pro eng dokimasa na allaksw thyres alla tipota. den mporw na katalabw...
Japan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Ontos, isos paizei conflict me ta IRQ, des ti IRQ pairnei to kathena Chryssa
boredmind Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 STANDAR einai conflict pigaine apo to bios kai dwse esi irq sto kathena
stefanosss79 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 mporei kapoios na mou ekshghsei ti akribws na kanw???
Papajohn Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Παιδία σημερα αντιμετώπισα και γω παρόμοιο πρόβλημα περώντας win98 σε ένα μηχάνημα. Ενω βλέπει την καρτα δικτύου (μια ISA PnP 3Com) και περνάω κανονικά του drivers απο το cd των win98 δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη συσκευή. Στο device manager μου λέει πως το BIOS δεν δίνει IRQ στη συσκεκριμένη καρτα. Προσπαθω απο τα properties της συσκευης να αλλαξω το IRQ αλλά δεν τα καταφέρνω. Μου λέει πως αδυνατεί να αλλάξει τη συγκεκριμένη ρυθμιση. Τις απο κατω επιλογές για input output memmory τις αλλάζει κανονικά. Απο το BIOS τώρα (P200MMX, BIOS Phoenix 4.0, HP μηνάνημα) οι μόνες επιλογές που βλέπω για IRQ είναι μια λίστα με όλα τα IRQ και επιλογή στο καθενα αν θα είναι δεσμευμένο για Legacy ISA κάρτες. Οτι και αν αλλάξω ομως σε αυτό δεν έχω καμμια επίδραση στη λειτουργία της κάρτας... Σημείωση πως δεν έχω πειράξει τίποτα στο εσωτερικό του κουτιού, είναι όπως αγοράστηκε. Επίσης ΔΕΝ υπάρχει τίποτα αλλο PCI/ISA πάνω στο mobo, η καρττα γραφικών είναι onboard ενω καρτα ήχου δεν υπάρχει. Μονο 1 ISA καρτα δικτύου. Και το τρελλό είναι πως αμέσως πρίν το format δουλευε πάλι με win98! Να αλλάξω slot αποκλείεται, το κουτί είναι κλειδωμένο με κλειδι και ποιος ψάχνει τη μηχανοργάνωση στο ποανεπιστήμιο 20 Ιουλίου!
Papajohn Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Φιλοι μου κανεις δεν ξερει πως μπορούμε να διορθώσουμε αυτό το IRQ conflict;;
RaNd Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δεν θυμαμαι πως ακριβως, αλλα στα 98 μπορεις να δεις τις συσκευες βασει των IRQ, απο εκει δες με ποια αλλη συσκευη μοιραζεται το IRQ και δοκιμασε να το αλλαξεις, δινοντας manual configuration.
Papajohn Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Το ψαξα αρκετα αλλα δεν βρηκα καποιο "IRQ view". Όσο για την αλλαγη IRQ όταν παω να το αλλαξω αν και έχω αποεπιλέξει το κουτακι για αυτόματες ρυθμίσεις εν τουτοις μου λεει πως δεν μπορεί να αλλάξει αυτό το πεδίο...
dpolal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Παιδία σημερα αντιμετώπισα και γω παρόμοιο πρόβλημα περώντας win98 σε ένα μηχάνημα. Ενω βλέπει την καρτα δικτύου (μια ISA PnP 3Com) και περνάω κανονικά του drivers απο το cd των win98 δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη συσκευή. Στο device manager μου λέει πως το BIOS δεν δίνει IRQ στη συσκεκριμένη καρτα. Προσπαθω απο τα properties της συσκευης να αλλαξω το IRQ αλλά δεν τα καταφέρνω. Μου λέει πως αδυνατεί να αλλάξει τη συγκεκριμένη ρυθμιση. Τις απο κατω επιλογές για input output memmory τις αλλάζει κανονικά. Απο το BIOS τώρα (P200MMX' date=' BIOS Phoenix 4.0, HP μηνάνημα) οι μόνες επιλογές που βλέπω για IRQ είναι μια λίστα με όλα τα IRQ και επιλογή στο καθενα αν θα είναι δεσμευμένο για Legacy ISA κάρτες. Οτι και αν αλλάξω ομως σε αυτό δεν έχω καμμια επίδραση στη λειτουργία της κάρτας... Σημείωση πως δεν έχω πειράξει τίποτα στο εσωτερικό του κουτιού, είναι όπως αγοράστηκε. Επίσης ΔΕΝ υπάρχει τίποτα αλλο PCI/ISA πάνω στο mobo, η καρττα γραφικών είναι onboard ενω καρτα ήχου δεν υπάρχει. Μονο 1 ISA καρτα δικτύου. Και το τρελλό είναι πως αμέσως πρίν το format δουλευε πάλι με win98! Να αλλάξω slot αποκλείεται, το κουτί είναι κλειδωμένο με κλειδι και ποιος ψάχνει τη μηχανοργάνωση στο ποανεπιστήμιο 20 Ιουλίου! [/quote'] Κοίτα επάνω στην κάρτα, πρέπει να υπάρχουν jumpers που να διαλέγεις irq που θα λειτουργεί. Οι περισσότερες ISA είχαν.
Papajohn Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Το προβλημα είναι πως το κουτί κλειεδώνει με κλειδί και δεν έχω πρόσβαση στο εσωτερικό του. Το τρλο είναι πως αμέσως πρίν με win95 δολυλεθε μια χαρα... τεσπα, θα κανω κατι τελευταίες αλχημίες αυριο να δω...
RaNd Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Εχει την επιλογη View Devices ανα τυπο και ανα IRQ, στο Device Manager, ενα radio button ειναι.
Papajohn Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Σε ευχαριστω! βρηκα και κατι drivers και θα πάω να ξαναδοκιμάσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.