Προς το περιεχόμενο

Δισκοπλακες πισω για Hyundai i30 1400 2010

villasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα , οι δισκοπλακες μου πισω χρίζουν αλλαγής 135000χλμ  ( φταίχτες τα φτηνα τακάκια που ειχα βαλει απο φρεναδικο ταξιτζήδων στην θηβων ) .
Θα ήθελα μια κατεύθυνση σε τι μαρκα να κινηθω για την αλλαγή τους ,γιατι βλεπω πολλούς και διάφορους aftermarket σε διαφορες τιμες μην κανω καμμια παπατζα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, villasg είπε

Καλημέρα , οι δισκοπλακες μου πισω χρίζουν αλλαγής 135000χλμ  ( φταίχτες τα φτηνα τακάκια που ειχα βαλει απο φρεναδικο ταξιτζήδων στην θηβων ) .
Θα ήθελα μια κατεύθυνση σε τι μαρκα να κινηθω για την αλλαγή τους ,γιατι βλεπω πολλούς και διάφορους aftermarket σε διαφορες τιμες μην κανω καμμια παπατζα

Για μένα καλύτερα να ρωτήσεις σε συνεργείο φρένων μόνο , ώστε να σου κάνουν και πλήρη συντηρη συντήρηση σε δαγκάνα φρένου έμβολα , κυλινδρακια.

Για δισκοπλακες συνήθως σε εμπορίου κοιτάζεις brembo, ate , delphi , trw . Αλλά ρόλο παίζει και τα τακάκια που θα μπουν .

Στο εμπρός άξονα σε τι κατάσταση είναι ;

Μπορείς να μάθεις και  το κωδικό ανταλλακτικού της γνήσιας μέσω του αριθμού πλαισίου και μετά θα εχεις καλύτερη εικόνα για αναζήτηση .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Στο εμπρός άξονα σε τι κατάσταση είναι ;

μια χαρα

28 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Μπορείς να μάθεις και  το κωδικό ανταλλακτικού της γνήσιας μέσω του αριθμού πλαισίου και μετά θα εχεις καλύτερη εικόνα για αναζήτηση .

i30/i30CW 09 (CZECH PLANT-EUR) (2009-) : 584111H100 ( info from https://partsouq.com/ )

image.png.c024cb5215363da4f3f2e1ab128ede85.png

Επεξ/σία από villasg

2 ώρες πριν, villasg είπε

μια χαρα

i30/i30CW 09 (CZECH PLANT-EUR) (2009-) : 584111H100 ( info from https://partsouq.com/ )

image.png.c024cb5215363da4f3f2e1ab128ede85.png

Εγώ προσωπικά είχα βάλει δισκοπλακες 

ZIMMERMANN τις απλές όχι τρυπητες με τακάκια brembo . Καλό καθάρισμα θέλει πριν τη τοποθέτηση. 

4 ώρες πριν, villasg είπε

• BREMBO
  • RIDEX
  • ATE
  • BOSCH
  • ZIMMERMANN

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε
  • BREMBO
  • RIDEX
  • ATE
  • BOSCH
  • ZIMMERMANN

Με αυτη την σειρα ποιοτητας ?
και τακακια ποια ?

Επεξ/σία από villasg

15 λεπτά πριν, villasg είπε

και τακακια ποια ?

Τακακια RIDEX,BREMBO,ATE

Ειναι απο τις καλυτερες εταιριες που παραγουν φρενα!  Βαλε οτι σε βολευει και στην τιμη!

19 λεπτά πριν, villasg είπε

και τακακια ποια ?

Να περασεις απο δω να στα τοποθετησω εγω με ενα 20ευρω? Κατσε να δω τι χρονο εχω γιατι τωρα τελειωνω μια συντηρηση ηλιακου.. μετα θελω να τοποθετησω ενα κουφωμα σε ενα γειτονα..  Το δικο σου ειναι ευκολο δεν θα παρει πολυ ωρα..!!!  😋

• Like 1

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα για την ενημέρωση τελικα κατέληξα σε 

BREMBO COATED DISC LINE 08.A869.11 Δισκόπλακες
BREMBO P 30 051 Σετ τακάκια

Spoiler

image.jpeg.af1988d484e817ad76f6967b34d6e6b8.jpegimage.jpeg.37ed1055467a2ecc4d840420bdf6c367.jpeg

Επεξ/σία από villasg
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...