villasg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα , οι δισκοπλακες μου πισω χρίζουν αλλαγής 135000χλμ ( φταίχτες τα φτηνα τακάκια που ειχα βαλει απο φρεναδικο ταξιτζήδων στην θηβων ) . Θα ήθελα μια κατεύθυνση σε τι μαρκα να κινηθω για την αλλαγή τους ,γιατι βλεπω πολλούς και διάφορους aftermarket σε διαφορες τιμες μην κανω καμμια παπατζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, villasg είπε Καλημέρα , οι δισκοπλακες μου πισω χρίζουν αλλαγής 135000χλμ ( φταίχτες τα φτηνα τακάκια που ειχα βαλει απο φρεναδικο ταξιτζήδων στην θηβων ) . Θα ήθελα μια κατεύθυνση σε τι μαρκα να κινηθω για την αλλαγή τους ,γιατι βλεπω πολλούς και διάφορους aftermarket σε διαφορες τιμες μην κανω καμμια παπατζα Για μένα καλύτερα να ρωτήσεις σε συνεργείο φρένων μόνο , ώστε να σου κάνουν και πλήρη συντηρη συντήρηση σε δαγκάνα φρένου έμβολα , κυλινδρακια. Για δισκοπλακες συνήθως σε εμπορίου κοιτάζεις brembo, ate , delphi , trw . Αλλά ρόλο παίζει και τα τακάκια που θα μπουν . Στο εμπρός άξονα σε τι κατάσταση είναι ; Μπορείς να μάθεις και το κωδικό ανταλλακτικού της γνήσιας μέσω του αριθμού πλαισίου και μετά θα εχεις καλύτερη εικόνα για αναζήτηση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, meletis_m είπε Στο εμπρός άξονα σε τι κατάσταση είναι ; μια χαρα 28 λεπτά πριν, meletis_m είπε Μπορείς να μάθεις και το κωδικό ανταλλακτικού της γνήσιας μέσω του αριθμού πλαισίου και μετά θα εχεις καλύτερη εικόνα για αναζήτηση . i30/i30CW 09 (CZECH PLANT-EUR) (2009-) : 584111H100 ( info from https://partsouq.com/ ) Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, villasg είπε μια χαρα i30/i30CW 09 (CZECH PLANT-EUR) (2009-) : 584111H100 ( info from https://partsouq.com/ ) Εγώ προσωπικά είχα βάλει δισκοπλακες ZIMMERMANN τις απλές όχι τρυπητες με τακάκια brembo . Καλό καθάρισμα θέλει πριν τη τοποθέτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, villasg είπε Καλημέρα , οι δισκοπλακες μου πισω χρίζουν αλλαγής 135000χλμ ( φταίχτες τα φτηνα τακάκια που ειχα βαλει απο φρεναδικο ταξιτζήδων στην θηβων ) . Θα ήθελα μια κατεύθυνση σε τι μαρκα να κινηθω για την αλλαγή τους ,γιατι βλεπω πολλούς και διάφορους aftermarket σε διαφορες τιμες μην κανω καμμια παπατζα BREMBO RIDEX ATE BOSCH ZIMMERMANN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε BREMBO RIDEX ATE BOSCH ZIMMERMANN Με αυτη την σειρα ποιοτητας ? και τακακια ποια ? Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, villasg είπε Με αυτη την σειρα ποιοτητας ? και τακακια ποια ? Τακακια RIDEX,BREMBO,ATE Ειναι απο τις καλυτερες εταιριες που παραγουν φρενα! Βαλε οτι σε βολευει και στην τιμη! 19 λεπτά πριν, villasg είπε Με αυτη την σειρα ποιοτητας ? και τακακια ποια ? Να περασεις απο δω να στα τοποθετησω εγω με ενα 20ευρω? Κατσε να δω τι χρονο εχω γιατι τωρα τελειωνω μια συντηρηση ηλιακου.. μετα θελω να τοποθετησω ενα κουφωμα σε ενα γειτονα.. Το δικο σου ειναι ευκολο δεν θα παρει πολυ ωρα..!!! 😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Ελα ευβοια και μετα θα παμε για τσιπουρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BarcodeCrew Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Για τακακια ,εχω ακουσει πολυ καλα λογια για akebono. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Στις 25/1/2023 στις 3:56 ΜΜ, villasg είπε και τακακια ποια ? Τακακια ιδια μαρκα με τους δισκους αν καταληξεις σε ATE ή BREMBO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Απλα για την ενημέρωση τελικα κατέληξα σε BREMBO COATED DISC LINE 08.A869.11 Δισκόπλακες BREMBO P 30 051 Σετ τακάκια Spoiler Επεξ/σία 24 Μαΐου 2023 από villasg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα