Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 26/1/2023 στις 1:03 ΜΜ, power_ran είπε

Βλεπω καλες τιμες και στα υπολοιπα μοντέλα πχ

HERO9 Black €254.99 (+συνδρομή)
HERO10 Black €297.49 (+συνδρομή)
HERO11 Black €339.99 (+συνδρομή)

Ποια θα προτιμουσατε απο αυτες με βαση τις τιμες τους, για γενικη χρήση?
Επισης με φοβιζουν καποια σχολια στο σκρουτζ σχετικα με διαρκεια μπαταριας, υπερθερμανση κλπ :(
Ειναι καποια απο αυτες περισσοτερο αξιοπιστή απο τις άλλες?

Για να απαντησω στην απορία σου, διαθέτω hero 5 & hero 9.Ανάμεσα στις 2 θεωρώ ότι υπάρχει χαοτική διαφορά και αυτό το είδα και στην πράξη μια και σε διακοπές ταξίδια κτλ ενώ δεν χρησιμοποιούσα καθόλου την 5αρα,πλέον χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά την 9αρα παρα πολύ συχνά.έχω κάνει υποβρυχια πλάνα,φωτογραφίες κτλ με την 9αρα και τι περισσότερες φορές το αποτέλεσμα με άφηνε πλήρως ικανοποιημένο.Αν δεν διαθέτεις τα εξτρα 50 ευρώ για να πας στην 10αρα ή τα έξτρα 100 ευρώ για την 11αρα,πιστευω η hero 9 ειναι παρα πολύ καλή επιλογη και προσωπικά τα 250 ευρώ για την 9αρα τα θεωρω καλή τιμη

• Like 1
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
On 26/01/2023 at 11:19, manos28684 said:

Καλημέρα. μου έστειλε εμαιλ πως έγινε η αποστολή χωρίς να μου έχει κάνει τη χρέωση για την συνδρομητική υπηρεσία.

Η πληρωμή είχε γίνει με PayPal.

Επανέρχομαι και μετά από επικοινωνία που είχα με την UPS γιατί το πακέτο στο track λέει πως έφτασε Ελλάδα μου είπαν πως το έχει μπλοκάρει ο αποστολέας και δεν έχει ξεκινήσει από Ολανδία.. 

απο ότι φαίνεται δεν έπιασε η μη πληρομή της συνδρομής....

• Sad 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, manos28684 είπε

Επανέρχομαι και μετά από επικοινωνία που είχα με την UPS γιατί το πακέτο στο track λέει πως έφτασε Ελλάδα μου είπαν πως το έχει μπλοκάρει ο αποστολέας και δεν έχει ξεκινήσει από Ολανδία.. 

Μήπως είναι κάτι άλλο; πολλοι ψωνίσαμε χωρίς προβλήματα με αυτό τον τρόπο.

Δημοσ.
3 hours ago, manos28684 said:

Δεν ισχύει αυτό που λες . Εγώ τπ ξεκίνησα όλο αυτό . Και θυμάμαι καλά τι μου είπαν από την GoPro : από την στογμη που πλήρωσα το Hardware δεν έχουν κανένα λόγο να μην μου το στείλουν . Και μου ήρθε κανονικά . 

Δημοσ.

Παίζει να έχει δίκιο ο manos28684.

Εγώ παρήγγειλα (με διαφορά λίγων λεπτών) μια για την οποία πλήρωσα κάμερα+συνδρομή και μια για την οποία πλήρωσα μόνο την κάμερα.

Η πρώτη παραδόθηκε ταχύτατα, η δεύτερη εμφανίζεται ακόμα κολλημένη στην Αθήνα.

Δημοσ.
1 minute ago, hpdra said:

Παίζει να έχει δίκιο ο manos28684.

Εγώ παρήγγειλα (με διαφορά λίγων λεπτών) μια για την οποία πλήρωσα κάμερα+συνδρομή και μια για την οποία πλήρωσα μόνο την κάμερα.

Η πρώτη παραδόθηκε ταχύτατα, η δεύτερη εμφανίζεται ακόμα κολλημένη στην Αθήνα.

Αυτό ακριβώς! και στη UPS μου είπε η κοπέλα πως ο αποστολέας έχει παγώσει την αποστολή να επικοινωνήσω μαζί τους αλλά φοβάμαι πως αν μιλήσω με gopro θα μου ακυρώσουν την παραγγελία. 

Υπάρχει και το άλλο πως με την παραγγελία που είχε κ τη συνδρομή να είχε κ τα ακριβά μεταφορικά;;; γτ έβαλα αυτα με τα 10ε

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, manos28684 είπε

στη UPS μου είπε η κοπέλα

Πως επικοινώνησες μαζί τους; Στο σταθερό που βγάζει πάνω πανω το google δεν βγάζω άκρη για να συνδεθώ με εκπροσώπο. 

Δημοσ.
3 minutes ago, TheoAlex50 said:

Πως επικοινώνησες μαζί τους; Στο σταθερό που βγάζει πάνω πανω το google δεν βγάζω άκρη για να συνδεθώ με εκπροσώπο. 

210 99 84 000

σε αυτό πήρα και απάντησαν με τη μία.

Δημοσ.

Aρα ειμαστε πολλοι που "χαθηκε" το πακετο. Υπομονη , ειναι πολυ δυσκολο να βρειτε στο chat καποιον και επικοινωνια voice δεν κανει με ελλαδα η gopro 

Μόλις τώρα, argosixna είπε

Aρα ειμαστε πολλοι που "χαθηκε" το πακετο. Υπομονη , ειναι πολυ δυσκολο να βρειτε στο chat καποιον και επικοινωνια voice δεν κανει με ελλαδα η gopro 

Εγω δευτερα τριτη τεταρτη σημερα , τωρα καταφερα να μπω σε chat. Θα ενημερωσω στα επομενα 30-60 λεπτα αν βγαλω ακρη

* Παραδοση ειχα 01/02 και το τελευταιο email για πληρωμη ηταν 2/2 οποτε δυσκολο να μπλοκαραν την παραδοση ενω ειχα ακομη χρονο για να πληρωσω

Μην παρετε στην Ups για αξιωση αποζημιωσης.  Μιληστε πρωτα με το chat της gopro.

Μου ειπε οτι θα προωθησει στην ομαδα "order team" το θεμα μου για να βρουνε την παραγγελια. 

Επειτα μου προτεινε να γινει αποστολη εκ νεου μιας αλλης καμερας ή να μου κανει refund. Επελεξα αποστολη.

Δυστυχως , αφου χαιρετηθηκαμε εκλεισε αυτοματα το τσατ και δεν προλαβα να κανω αντιγραφη επικολληση την συνομιλια για να σας βοηθησω . 

Δημοσ.

* Το μεσημερι ηρθε email απο UPS οτι ξεκινησε ερευνα για να βρεθει το δεμα
** Τωρα μολις ηρθε email , εστειλαν καινουργια καμερα , οπως μου ειπανε προχτες στο τσατ.

Ελπιζω οσοι ειχατε προβλημα , να το λυσετε συντομα!

Δημοσ.

Έλειπα σε υποχρεώσεις δύο εβδομάδες και τώρα τρεις μέρες προσπαθώ ανεπιτυχώς να μιλήσω στην κάκιστα στημένη εξυπηρέτηση για εμάς εδώ. Θα ζητήσω και αλλαγή του subscribe αν ποτέ καταφέρω να μιλήσω. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gotthard είπε

Έλειπα σε υποχρεώσεις δύο εβδομάδες και τώρα τρεις μέρες προσπαθώ ανεπιτυχώς να μιλήσω στην κάκιστα στημένη εξυπηρέτηση για εμάς εδώ. Θα ζητήσω και αλλαγή του subscribe αν ποτέ καταφέρω να μιλήσω. 

Όταν λες αλλαγή; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Όταν λες αλλαγή; 

Να ξεκινήσει με την παραλαβή γιατί το βλέπω ένα μήνα μετά να μου έρχεται 

Δημοσ.

Χτες ηταν να παραλαβω την 2η καμερα που εστειλαν επειδη χαθηκε το 1ο πακετο.. και μου ηρθε email οπως την πρωτη φορα οτι θα καθυστερησει.. Ωπα λεω , σιγουρα παιζει ρολο οτι εκανα το κολπο με τα 209 αντι για 259 με την συνδρομη.....

Σημερα παρελαβα , 209 για gopro mini 11!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...