Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε

για dash cam είναι υπερβολική?

Η μίνι δεν έχει loop recording οπως έχει η κανονική. Επίσης δεν έχει και gps οπως η κανονική.

• Like 1
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βλεπω καλες τιμες και στα υπολοιπα μοντέλα πχ

HERO9 Black €254.99 (+συνδρομή)
HERO10 Black €297.49 (+συνδρομή)
HERO11 Black €339.99 (+συνδρομή)

Ποια θα προτιμουσατε απο αυτες με βαση τις τιμες τους, για γενικη χρήση?
Επισης με φοβιζουν καποια σχολια στο σκρουτζ σχετικα με διαρκεια μπαταριας, υπερθερμανση κλπ :(
Ειναι καποια απο αυτες περισσοτερο αξιοπιστή απο τις άλλες?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, hariskane είπε

δεν ειναι σχεδιασμενες να γραφουν για πολλες ωρες συνεχομενα, λογω μεγεθους υπερθερμαινονται ευκολα 

To ίδιο ισχύει και για την 11?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, achilles_g_ είπε

θα σου ελεγα κανε την ερευνα σου πρωτα υπαρχουν αρκετα βιντεο στο youtube επι του θεματος και reviews, οι συγκεκριμενες καμερες επειδη ειναι action cams ειναι σχεδιασμενες για μικρα βιντεο καθως η "δραση" κραταει λιγα λεπτα συνηθως.

ως κατοχος της 9 και της session 4 δεν ειχα θεματα με υπερθερμανση αλλα πανω απο 20-30 λεπτα δεν εχω κανει ληψη.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Γενικα ολες ζεσταινονται, ειδικα αν τις εχεις ακινητες.

Ειναι action cam, και "θεωρητικα" ψυχονται με την ροη του αερα, η του νερου

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Γενικα ολες ζεσταινονται, ειδικα αν τις εχεις ακινητες.

Ειναι action cam, και "θεωρητικα" ψυχονται με την ροη του αερα, η του νερου

Ευχαριστώ, πόνταρα στο ότι θα είχε αψογη εικόνα για τις διαδρομές

Δημοσ.
Μόλις τώρα, achilles_g_ είπε

Ευχαριστώ, πόνταρα στο ότι θα είχε αψογη εικόνα για τις διαδρομές

για να γραψεις διαδρομη για την πλακα σου ναι, αλλα για την δουλεια ασφαλειας που κανουν οι dash cam οχι.

Δημοσ.
On 25/01/2023 at 13:37, TheoAlex50 said:

Νομίζω σε προηγούμενη προσφορά της 11, είχε γίνει σε κάποιους αλλά δεν ξέρω αν τελικά την έστειλαν η όχι. 

Το είχα αναφέρει αρκετές φορές και άνοιξαν μέχρι και θέμα σε άλλο Site με το τρόπο μου . Κανονικά την έστειλαν . Εγώ από λάθος το έκανα . Και η απάντηση ήταν δίκη τους ότι θα την στείλουν . 

Δημοσ.

Γνωρίζει κανένας εαν το link της προσφορας οδηγει στο US website και τα στελνουν απο Αμερικη. Στο email αγορας μου γραφει

Shipping Method:UPS Standard-INC
Και απο κατω International Shipments
Customers with shipping addresses outside of the USA are responsible for all duties, import taxes, and brokerage fees. These costs are not included in the price of shipping/handling of your order. Customs, duties, and taxes vary widely from country to country and can be as high as 80% of the total value of your order; please check with your local customs agency for details regarding exact costs.

Οστώστο η αγορα έχει γίνει σε Ευρω στην σελιδα της προσφορας gopro.com/en/gr δεν μου εμφανιζε ποτε δολλαριο οταν ομως παταω Choose location και US αλλαζει σε gopro.com/en/us και δολλαριο.

Shipping: 1Z9R52E86860…..

Δεν την εχουν στειλει ακομη σε εμενα, καποιος που να την εχουν στειλει και να δει απο που εφυγε;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, fotis9713 είπε

Γνωρίζει κανένας εαν το link της προσφορας οδηγει στο US website και τα στελνουν απο Αμερικη. Στο email αγορας μου γραφει

Shipping Method:UPS Standard-INC
Και απο κατω International Shipments
Customers with shipping addresses outside of the USA are responsible for all duties, import taxes, and brokerage fees. These costs are not included in the price of shipping/handling of your order. Customs, duties, and taxes vary widely from country to country and can be as high as 80% of the total value of your order; please check with your local customs agency for details regarding exact costs.

Οστώστο η αγορα έχει γίνει σε Ευρω στην σελιδα της προσφορας gopro.com/en/gr δεν μου εμφανιζε ποτε δολλαριο οταν ομως παταω Choose location και US αλλαζει σε gopro.com/en/us και δολλαριο.

Shipping: 1Z9R52E86860…..

Δεν την εχουν στειλει ακομη σε εμενα, καποιος που να την εχουν στειλει και να δει απο που εφυγε;

Σίγουρα από Ευρώπη η αποστολή! Αν μπεις στο site , υπάρχει πίνακας που αναφέρει ανάλογα από ποια χώρα εισαι από που θα γίνει η αποστολή.

Για Ελλάδα , γράφει Ευρώπη η αποστολή.

Δημοσ.

Για την ιστορία να αναφέρω ότι για Hero 9 που αγόρασα πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, κοντά δυο μήνες μετά πλέον από την αγορά, μου έστειλαν ξανά Email Please update your payment method με συνημμένο invoice για τα 49€ τις συνδρομής.

Ανήκω στις περιπτώσεις που έφτιαξαν Virtual Prepaid μόνο για αυτή την αγορά και μετά την διέγραψαν, αλλά έχετε υπόψιν σας αν πάτε να κάνετε το κολπάκι αφήνοντας την κάρτα με μηδενικό υπόλοιπο και μελλοντικά βάλετε κάποια στιγμή χρήματα μέσα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...