dpress Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε για dash cam είναι υπερβολική? Η μίνι δεν έχει loop recording οπως έχει η κανονική. Επίσης δεν έχει και gps οπως η κανονική. 1
power_ran Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Βλεπω καλες τιμες και στα υπολοιπα μοντέλα πχ HERO9 Black €254.99 (+συνδρομή) HERO10 Black €297.49 (+συνδρομή) HERO11 Black €339.99 (+συνδρομή) Ποια θα προτιμουσατε απο αυτες με βαση τις τιμες τους, για γενικη χρήση? Επισης με φοβιζουν καποια σχολια στο σκρουτζ σχετικα με διαρκεια μπαταριας, υπερθερμανση κλπ Ειναι καποια απο αυτες περισσοτερο αξιοπιστή απο τις άλλες?
ntem Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Την Hero9 δεν θα την αγγιζα πλέον. Το μεγάλο άλμα εγινε στην 10. Με την 11 εχει μικροδιαφορές. 2
achilles_g_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, hariskane είπε δεν ειναι σχεδιασμενες να γραφουν για πολλες ωρες συνεχομενα, λογω μεγεθους υπερθερμαινονται ευκολα To ίδιο ισχύει και για την 11?
hariskane Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, achilles_g_ είπε To ίδιο ισχύει και για την 11? θα σου ελεγα κανε την ερευνα σου πρωτα υπαρχουν αρκετα βιντεο στο youtube επι του θεματος και reviews, οι συγκεκριμενες καμερες επειδη ειναι action cams ειναι σχεδιασμενες για μικρα βιντεο καθως η "δραση" κραταει λιγα λεπτα συνηθως. ως κατοχος της 9 και της session 4 δεν ειχα θεματα με υπερθερμανση αλλα πανω απο 20-30 λεπτα δεν εχω κανει ληψη. 1
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε To ίδιο ισχύει και για την 11? Γενικα ολες ζεσταινονται, ειδικα αν τις εχεις ακινητες. Ειναι action cam, και "θεωρητικα" ψυχονται με την ροη του αερα, η του νερου 1
achilles_g_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Γενικα ολες ζεσταινονται, ειδικα αν τις εχεις ακινητες. Ειναι action cam, και "θεωρητικα" ψυχονται με την ροη του αερα, η του νερου Ευχαριστώ, πόνταρα στο ότι θα είχε αψογη εικόνα για τις διαδρομές
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, achilles_g_ είπε Ευχαριστώ, πόνταρα στο ότι θα είχε αψογη εικόνα για τις διαδρομές για να γραψεις διαδρομη για την πλακα σου ναι, αλλα για την δουλεια ασφαλειας που κανουν οι dash cam οχι.
kostasbm Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 εγώ μια go pro 3 και 4 black τις εχω για dash cam .....δε καταλαβαινουν τιποτα
dpress Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Πάντως για timewrap σε διαδρομή με αυτοκίνητο είναι ότι καλύτερο...
Just_travel_everywhere Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 On 25/01/2023 at 13:37, TheoAlex50 said: Νομίζω σε προηγούμενη προσφορά της 11, είχε γίνει σε κάποιους αλλά δεν ξέρω αν τελικά την έστειλαν η όχι. Το είχα αναφέρει αρκετές φορές και άνοιξαν μέχρι και θέμα σε άλλο Site με το τρόπο μου . Κανονικά την έστειλαν . Εγώ από λάθος το έκανα . Και η απάντηση ήταν δίκη τους ότι θα την στείλουν .
fotis9713 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Γνωρίζει κανένας εαν το link της προσφορας οδηγει στο US website και τα στελνουν απο Αμερικη. Στο email αγορας μου γραφει Shipping Method:UPS Standard-INC Και απο κατω International Shipments Customers with shipping addresses outside of the USA are responsible for all duties, import taxes, and brokerage fees. These costs are not included in the price of shipping/handling of your order. Customs, duties, and taxes vary widely from country to country and can be as high as 80% of the total value of your order; please check with your local customs agency for details regarding exact costs. Οστώστο η αγορα έχει γίνει σε Ευρω στην σελιδα της προσφορας gopro.com/en/gr δεν μου εμφανιζε ποτε δολλαριο οταν ομως παταω Choose location και US αλλαζει σε gopro.com/en/us και δολλαριο. Shipping: 1Z9R52E86860….. Δεν την εχουν στειλει ακομη σε εμενα, καποιος που να την εχουν στειλει και να δει απο που εφυγε;
pankostas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, fotis9713 είπε Γνωρίζει κανένας εαν το link της προσφορας οδηγει στο US website και τα στελνουν απο Αμερικη. Στο email αγορας μου γραφει Shipping Method:UPS Standard-INC Και απο κατω International Shipments Customers with shipping addresses outside of the USA are responsible for all duties, import taxes, and brokerage fees. These costs are not included in the price of shipping/handling of your order. Customs, duties, and taxes vary widely from country to country and can be as high as 80% of the total value of your order; please check with your local customs agency for details regarding exact costs. Οστώστο η αγορα έχει γίνει σε Ευρω στην σελιδα της προσφορας gopro.com/en/gr δεν μου εμφανιζε ποτε δολλαριο οταν ομως παταω Choose location και US αλλαζει σε gopro.com/en/us και δολλαριο. Shipping: 1Z9R52E86860….. Δεν την εχουν στειλει ακομη σε εμενα, καποιος που να την εχουν στειλει και να δει απο που εφυγε; Σίγουρα από Ευρώπη η αποστολή! Αν μπεις στο site , υπάρχει πίνακας που αναφέρει ανάλογα από ποια χώρα εισαι από που θα γίνει η αποστολή. Για Ελλάδα , γράφει Ευρώπη η αποστολή.
Innersense Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Για την ιστορία να αναφέρω ότι για Hero 9 που αγόρασα πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, κοντά δυο μήνες μετά πλέον από την αγορά, μου έστειλαν ξανά Email Please update your payment method με συνημμένο invoice για τα 49€ τις συνδρομής. Ανήκω στις περιπτώσεις που έφτιαξαν Virtual Prepaid μόνο για αυτή την αγορά και μετά την διέγραψαν, αλλά έχετε υπόψιν σας αν πάτε να κάνετε το κολπάκι αφήνοντας την κάρτα με μηδενικό υπόλοιπο και μελλοντικά βάλετε κάποια στιγμή χρήματα μέσα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα