Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, hpdra είπε

Πολύ καλη σκεψη.

Μηπως ομως λογω αδυναμια χρεωσης συνδρομης, δεν μας στειλουν την καμερα?

Νομίζω σε προηγούμενη προσφορά της 11, είχε γίνει σε κάποιους αλλά δεν ξέρω αν τελικά την έστειλαν η όχι. 

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λέτε αν δεν χρεωθεί η συνδρομή με το κόλπο της virtual χρεωστικής και χρειαστεί service η αντικατάσταση να μας δημιουργήσουν πρόβλημα?(τύπου χρωστατε το ποσό της έκπτωσης)

Γιατί στο reddit είχα διαβάσει ότι αν γίνει η παραγγελία και ακυρωθεί η συνδρομή εντός 14 ημερών ( EU) τότε κάνουν flag ότι χρωστάς τα χρήματα της έκπτωσης και σου ζητάνε να την στείλεις πίσω η να πληρώσεις (το λενε και τα terms).

Εχει κανείς εμπειρία?

Δημοσ.

Μου έχει έρθει κανονικά εδώ και1 μήνα, χωρίς να πληρώσω συνδρομή με κάρτα μιας χρήσης στην Revolut. Έχουν ανοίξει και άλλα θέματα αντίστοιχα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, CaMp3on είπε

Πριν την πάρετε ρίξτε μια ματιά στο βίντεο. Μπορεί κάποιους να μην τους βολεψει.

Πολύ καλά αυτά που λέει, ότι δεν έχει οθόνη , δεν τραβάει φωτογραφίες και δεν έχει αποσπώμενη κάμερα.

Αλλά για 210€ τελική τιμή, δεν υπάρχει!!! Για κάποιον που την χρειάζεται για σπορ ή πχ σε κράνος, δεν χρειάζεται να παίζει ουτε ρυθμίσεις ούτε με τιποτα!!!

Gopro με 210€ είναι φοβερή!!! Αξίζει!!!

Επεξ/σία από pankostas
  • Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, pankostas είπε

Πολύ καλά αυτά που λέει, ότι δεν έχει οθόνη , δεν τραβάει φωτογραφίες και δεν έχει αποσπώμενη κάμερα.

Αλλά για 210€ τελική τιμή, δεν υπάρχει!!! Για κάποιον που την χρειάζεται για σπορ ή πχ σε κράνος, δεν χρειάζεται να παίζει ουτε ρυθμίσεις ούτε με τιποτα!!!

Gopro με 210€ είναι φοβερή!!! Αξίζει!!!

Πιστεύεις κατά την γνώμη σου για γυμναστήριο και για vlogs να βολέψει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Πιστεύεις κατά την γνώμη σου για γυμναστήριο και για vlogs να βολέψει; 

Πιστεύω ότι για vlog θα ήταν προτιμότερο  να υπάρχει οθόνη. Πάντως έχει 3 μικρόφωνα όπως το hero. Και η εικόνα πολύ καλή μπορώ να πω. 

Αλλά μπορείς να δει εδώ πως τα πάει. Νομίζω τα πάει πολύ καλά!

Επεξ/σία από pankostas
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, gamer73 είπε

Μπαίνει στο Πατινι αυτή?

Υπάρχουν ανταπτορες για να μπαίνει σχεδόν παντού. Εδώ μπαίνει σε wind surfing άρα πιστεύω σίγουρα σε πατίνι!

Κάνε μια αναζητηαη με τη λέξη mount που είναι ο ανταπτορας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gamer73 είπε

Μπαίνει στο Πατινι αυτή?

Εχει 2 ενσωματωμενα mount. απο κατω και πισω. Μπορεις και να την βαλεις και  αναποδα αρα 3?! Γυρναει μεσα απο το προγραμμα , σαν να την ειχες κανονικα ;)

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, argosixna είπε

Εχει 2 ενσωματωμενα mount. απο κατω και πισω. Μπορεις και να την βαλεις και  αναποδα αρα 3?! Γυρναει μεσα απο το προγραμμα , σαν να την ειχες κανονικα ;)

Τέλεια:) μεγάλος πειρασμός η κάμερα:)

1 ώρα πριν, pankostas είπε

Υπάρχουν ανταπτορες για να μπαίνει σχεδόν παντού. Εδώ μπαίνει σε wind surfing άρα πιστεύω σίγουρα σε πατίνι!

Κάνε μια αναζητηαη με τη λέξη mount που είναι ο ανταπτορας.

Τέλεια:) μεγάλος πειρασμός η κάμερα :)

Δημοσ.

Καλημέρα. μου έστειλε εμαιλ πως έγινε η αποστολή χωρίς να μου έχει κάνει τη χρέωση για την συνδρομητική υπηρεσία.

Η πληρωμή είχε γίνει με PayPal.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, manos28684 είπε

Καλημέρα. μου έστειλε εμαιλ πως έγινε η αποστολή χωρίς να μου έχει κάνει τη χρέωση για την συνδρομητική υπηρεσία.

Η πληρωμή είχε γίνει με PayPal.

Η χρεωση γινεται σε 2ο χρονο για την συνδρομη. Στην αρχη κραταει τα 199.99 +10 μεταφορικα. Αν δεν βρει διαθεσιμο υπολοιπο , θα προσπαθησει 3 φορες και μετα σταματαει.. Χανεις τα οποια οφελη σου δινει η συνδρομη.. Εγω επειδη εχω ηδη συνδρομη , δεν την ηθελα. Και αν παθει κατι η καμερα ειναι 100 ευρω (+50 η συνδρομη στην αρχη) για αντικατασταση . 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε

για dash cam είναι υπερβολική?

Δε νομιζω πως εχει δυνατοτητες για loop recording, η για αυτοματη εναρξη.οποτε παρε κανονικη dash cam.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε

για dash cam είναι υπερβολική?

δεν ειναι σχεδιασμενες να γραφουν για πολλες ωρες συνεχομενα, λογω μεγεθους υπερθερμαινονται ευκολα 

Επεξ/σία από hariskane
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...