Titos301 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, stelaras12 είπε Παίζει μια πάρα πολύ δυνατή προσφορά της GoPro από χθες για την 11mini στα 260€ μαζί με το subscription. Προηγούμενη χαμηλότερη τιμή ήταν πάνω από τα 300€ στην black Friday. Νομίζω για κάποιον που ψάχνει action camera είναι ότι πρέπει. https://gopro.com/en/gr/shop/cameras/hero11-black-mini/CHDHF-111-master.html Τιμή Σκρουτζ από 419€ to subscription τι προσφερει;
ntem Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, Titos301 είπε to subscription τι προσφερει; 37 λεπτά πριν, ntem είπε Οσον αφορά το subscription, το εβαλα και το ανανέωσα και θα το κρατήσω για παντα γιατι τραβάω αρκετά βίντεο και έρχεται πιο φθηνό το cloud από το να αγοράζω σκληρούς. Δεν εχεις οριο upload! Unlimited Cloud Backup στο original quality ξεκλειδωνει καποιες λειτουργιες στο Quik editing app επισης λεει σου αντικαθιστουν για οποιοδηποτε λογο την καμερα με 100$. δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα. αναλυτικά εδω: https://gopro.com/en/us/shop/subscribe-to-gopro-subscription/GoProPlusYearly.html 1
TheoAlex50 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Πως μπορούμε να την πάρουμε χωρίς να πληρώσουμε την συνδρομή;
jobous Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Το ανέφερε και κάποιος άλλος συμφουρίτης πριν : "Αν κάνετε αγορά με revolut με χρεωστική μιας χρήσης, δεν θα χρεωθείς εν τέλει την συνδρομή. Οπότε δεν χρειάζεται να περιμένετε για επιστροφή της συνδρομής. Πληρώνεις 210 και τελος" Επίσης προπληρωμένη που την ακυρώνεις μετά.... 1
CaMp3on Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Πριν την πάρετε ρίξτε μια ματιά στο βίντεο. Μπορεί κάποιους να μην τους βολεψει. 1
TheoAlex50 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, jobous είπε Το ανέφερε και κάποιος άλλος συμφουρίτης πριν : "Αν κάνετε αγορά με revolut με χρεωστική μιας χρήσης, δεν θα χρεωθείς εν τέλει την συνδρομή. Οπότε δεν χρειάζεται να περιμένετε για επιστροφή της συνδρομής. Πληρώνεις 210 και τελος" Επίσης προπληρωμένη που την ακυρώνεις μετά.... Με virtual payzy να μπορεί να γίνει λες;
jobous Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Το θέμα είναι να μην βρει υπόλοιπο να πάρει την συνδρομή. Τώρα δεν ξέρω αν σε προπληρωμένη , την φορτώσεις αργότερα και τραβήξει το ποσό της συνδρομής. Δεν το γνωρίζω αυτό. 1
TheoAlex50 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, jobous είπε Το θέμα είναι να μην βρει υπόλοιπο να πάρει την συνδρομή. Τώρα δεν ξέρω αν σε προπληρωμένη , την φορτώσεις αργότερα και τραβήξει το ποσό της συνδρομής. Δεν το γνωρίζω αυτό. Οπότε εφόσον κάνω την αγορά και έχει μέσα 210 είμαι καλυμμένος. Δεν παίζει να μην την στείλουν και να μου τα ζητήσουν μετά έτσι;
polpapajim Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, jobous είπε Το θέμα είναι να μην βρει υπόλοιπο να πάρει την συνδρομή. Τώρα δεν ξέρω αν σε προπληρωμένη , την φορτώσεις αργότερα και τραβήξει το ποσό της συνδρομής. Δεν το γνωρίζω αυτό. 3 φορες προσπαθει να σε χρεωσει και μετα σταματαει
TheoAlex50 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, polpapajim είπε 3 φορες προσπαθει να σε χρεωσει και μετα σταματαει Εντός της ημέρας;
polpapajim Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, TheoAlex50 είπε Εντός της ημέρας; Όχι σε διαφορετικες ημέρες, ανα μια μερα σε εμένα δοκίμαζε
tonyz21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Ερώτηση για τους γνώστες: αξίζει περισσότερο απο ένα DJI Action 2 Power Combo που παίζει κι αυτό στα 250 πχ; Απο ότι είδα με μια γρήγορη αναζήτηση η έλλειψη οθόνης είναι λίγο μεγάλο πρόβλημα γιατί το app της GoPro δεν είναι ότι καλύτερο
netlag Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 η ελλειψη οθόνης δεν ειναι σοβαρό μείον για μενα. Το deal breaker για μένα είναι η non removable μπαταρία. 4
TheoAlex50 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 42 λεπτά πριν, CaMp3on είπε Πριν την πάρετε ρίξτε μια ματιά στο βίντεο. Μπορεί κάποιους να μην τους βολεψει. Πολύ κατατοπιστικο το βιντεακι. Όντως προσωπικά δεν θα με καλύψει. 1
hpdra Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, dimitris_dimos είπε Αν κάνετε αγορά με revolut με χρεωστική μιας χρήσης, δεν θα χρεωθείς εν τέλει την συνδρομή. Οπότε δεν χρειάζεται να περιμένετε για επιστροφή της συνδρομής. Πληρώνεις 210 και τελος. Πολύ καλη σκεψη. Μηπως ομως λογω αδυναμια χρεωσης συνδρομης, δεν μας στειλουν την καμερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα