Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει μια πάρα πολύ δυνατή προσφορά της GoPro από χθες για την 11mini στα 260€ μαζί με το subscription. Προηγούμενη χαμηλότερη τιμή ήταν πάνω από τα 300€ στην black Friday.

Νομίζω για κάποιον που ψάχνει action camera είναι ότι πρέπει.

https://gopro.com/en/gr/shop/cameras/hero11-black-mini/CHDHF-111-master.html

Τιμή Σκρουτζ από 419€

Επεξ/σία από stelaras12
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερωτικά για να μην υπάρξει μπλέξιμο μετά: Η προσφορα σε αυτή την τιμη γίνεται μονο αν γινεις gopro subscriber για 1 χρονο, το οποίο απ' όσο καταλαβαίνω ειναι υπηρεσία που πληρώνεις κανονικά και αυτό εξαιρείται από την εκπτωση! Δεν εχω ψάξει τους όρους  αναλυτικά, ούτε ξέρω πόσο εχει το συγκεκριμένο service. To γράφει ο ΤS

Εdit: Τσέκαρα στα γρήγορα και γράφει οτι ειναι 50€ το χρόνο. Επίσης αναφέρει οτι κάνεις cancel όποτε θες οπότε χρειαζεται μάλλον να εγγραφείτε και μετά να κάνετε cancel αν δεν θελετε το συγκεκριμένο  service

Επεξ/σία από anonik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, anonik είπε

Ενημερωτικά για να μην υπάρξει μπλέξιμο μετά: Η προσφορα σε αυτή την τιμη γίνεται μονο αν γινεις gopro subscriber για 1 χρονο, το οποίο απ' όσο καταλαβαίνω ειναι υπηρεσία που πληρώνεις κανονικά και αυτό εξαιρείται από την εκπτωση! Δεν εχω ψάξει τους όρους  αναλυτικά, ούτε ξέρω πόσο εχει το συγκεκριμένο servive

To subscription είναι μέσα στην τιμή των 250€ δεν πληρώνεις κάτι παραπάνω. Αν θες να το σταματήσεις μετά από ένα χρόνο και να μην το ανανεώνεις απλά το ακυρώνεις!

Screenshot_2023-01-25-10-47-45-06_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Επεξ/σία από stelaras12
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stelaras12 είπε

To subscription είναι μέσα στην τιμή των 250€ δεν πληρώνεις κάτι παραπάνω. Αν θες να το σταματήσεις μετά από ένα χρόνο και να μην το ανανεώνεις απλά το ακυρώνεις!

Screenshot_2023-01-25-10-47-45-06_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Τέλεια αν είναι ετσι. Δεν εχω δει που το έχει αυτό που εχεις βάλει από πάνω. Εγω βλέπω στους όρους αυτό

image.png.500675ba27521120bb1b1da253aefeaa.png

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, manos28684 είπε

image.png.b6dddfca4ba99474a151f8ba29fc127a.png

Ναι έχει και 10€ μεταφορικά έχεις δίκιο 

3 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Η διαφορά με την κανονική 11 ποια είναι; Συμφέρει να πάμε στην mini; 

Ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά δεν έχει οθόνες, μη αποσπώμενη μπαταρία, αλλά είναι 20 γραμμάρια πιο ελαφριά 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stelaras12 είπε

Ναι έχει και 10€ μεταφορικά έχεις δίκιο 

Ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά δεν έχει οθόνες, μη αποσπώμενη μπαταρία, αλλά είναι 20 γραμμάρια πιο ελαφριά 

Οπότε ίδια διάρκεια μπαταρίας (ξέρουμε πόσο κρατάει;) και αν σου τελειώσει πρεπει να φορτίσεις σπίτι αναγκαστικά;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Οπότε ίδια διάρκεια μπαταρίας (ξέρουμε πόσο κρατάει;) και αν σου τελειώσει πρεπει να φορτίσεις σπίτι αναγκαστικά;

Το πόσο κρατάει εξαρτάται από τις ρυθμίσεις και τη χρήση αλλά σίγουρα φορτίζει με power bank

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά παράγγειλα μια και μου κράτησε 210€ μέσω paypal. Τη χρέωση της συνδρομής μου λέει θα τη κάνει σήμερα αλλά μου έχει ακύρωση συνδρομής.... περίεργα πράγματα.

Δημοσ.

Περίεργο όχι. Έχει χρεώσει τη GoPro και τα μεταφορικά

Θα σε χρεώσει για τη συνδρομή λογικά μόλις την ενεργοποιήσει. Και αν σε αφήνει από την πρώτη στιγμή να ακυρώσεις, όπως πιθανότητα ισχύει βε βάση τους όρους, τότε θα πάρεις το 50ρικο πίσω σχετικά άμεσα

ΑΥτό θα σημαίνει ότι η μηχανή βγαίνει στα 210!!! Τσάμπα κρίμα που δεν μπορώ να πάρω κ εγώ μία τώρα

Δημοσ.

Αν κάνετε αγορά με revolut με χρεωστική μιας χρήσης, δεν θα χρεωθείς εν τέλει την συνδρομή.
Οπότε δεν χρειάζεται να περιμένετε για επιστροφή της συνδρομής.

Πληρώνεις 210 και τελος.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Χρήστης ενός χρόνου της κανονικής GoPRO10.

Ενα mini review: Η τιμή είναι πάααρα πολύ καλή. ΑΛΛΑ τα μειονεκτήματα της mini ειναι
οτι για τους απειρους χρηστες θα πρεπει να συνδεονται στο κινητο για να παίξουν με τα modes που ειναι λιγο κουραστικό εώς εκνευριστικό.
δεν εχει photo mode οποτε δεν μπορει να χρησιμοποιηθεί για κανονική καμερα (μονο με frame grab απο βιντεο). λογικο χωρις οθονη.
γενικά την προτείνω για οποιον τη βαζει περισσοτερο σε αθληματα στο στήθος ή στο κρανος.

Οσον αφορά το subscription, το εβαλα και το ανανέωσα και θα το κρατήσω για παντα γιατι τραβάω αρκετά βίντεο και έρχεται πιο φθηνό το cloud από το να αγοράζω σκληρούς. Δεν εχεις οριο upload!

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...