Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ και πάλι, αναρτώ εκ νέου το θέμα, γιατί μάλλον κατά λάθος το διέγραψα και δε μπορώ πλέον να το βρω, ούτε να δω τις ειδοποιήσεις. Ευχαριστώ το μέλος για τη μεταφορά της ερώτησης στο σωστό πλαίσιο. Ευχαριστώ και το άλλο μέλος για την απάντηση.

Ενδιαφέρομαι για ορθοπαιδικό χειρουργό που να ειδικεύεται σε χειρουργείο ώμου (αρθροσκόπηση),  στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. 

Δημοσ.

Καλημέρα, από δικές μου εμπειρίες γνωρίζω αρκετούς "γονατάδες" εξαιρετικούς, δεν ψάχνεις όμως για κάτω άκρα.

Πριν πολλά χρόνια, είχε κάνει επέμβαση στον ώμο η μητέρα μου με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Πέρα από ικανός, ο γιατρός έχει ανθρώπινη προσέγγιση, συνδυασμός τέλειος για μένα.

Αναστασάκης, έχει ιατρείο στον Άγιο Ελευθέριο, χειρουργεί (τότε, τώρα δεν ξέρω) στο Ιατρικό Περιστερίου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, draculias είπε

Καλημέρα, από δικές μου εμπειρίες γνωρίζω αρκετούς "γονατάδες" εξαιρετικούς, δεν ψάχνεις όμως για κάτω άκρα.

Πριν πολλά χρόνια, είχε κάνει επέμβαση στον ώμο η μητέρα μου με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Πέρα από ικανός, ο γιατρός έχει ανθρώπινη προσέγγιση, συνδυασμός τέλειος για μένα.

Αναστασάκης, έχει ιατρείο στον Άγιο Ελευθέριο, χειρουργεί (τότε, τώρα δεν ξέρω) στο Ιατρικό Περιστερίου.

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα τον αναζητήσω οπωσδήποτε. Για τη μητέρα μου ενδιαφέρομαι κι εγώ. :)

Παρεμπιπτόντως, θα με ενδιεφερε να μου προτείνεις και για γόνατο (ιδανικά και για κότσια), εφόσον έχεις προσωπικές εμπειρίες. Δευτερεύοντα αυτά τα χειρουργεία, αλλά κάποια στιγμή θα χρειαστούν κι αυτά..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...