Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις/βοήθεια! Κάνω ένα τελευταίο research και νομίζω θα παραγγείλω μια εντός της ημέρας!

• Like 2
Δημοσ.

Σαν ένα μικρό update μιας και με βοηθήσετε, κατέληξα στη Nikon F3 (HP) την οποία βρήκα στα 200 ευρώ μαζί με 2 φακούς: Nikon 105mm 2.5 brightness lens, Vivitar 28mm 2.8 brightness lens, MD4 engine, extra polarised lenses και flash Maxwell 303-H. Νομίζω ότι ήταν καλό deal οπότε είπα να ξεκινησω έτσι το ταξίδι στις φιλμάτες φωτογραφικές 🙏🏼 

• Like 2
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, geor92 είπε

Σαν ένα μικρό update μιας και με βοηθήσετε, κατέληξα στη Nikon F3 (HP) την οποία βρήκα στα 200 ευρώ μαζί με 2 φακούς: Nikon 105mm 2.5 brightness lens, Vivitar 28mm 2.8 brightness lens, MD4 engine, extra polarised lenses και flash Maxwell 303-H. Νομίζω ότι ήταν καλό deal οπότε είπα να ξεκινησω έτσι το ταξίδι στις φιλμάτες φωτογραφικές 🙏🏼 

Καλορίζικη και καλές λήψεις , είναι καλή τιμή για όλα αυτά . Ο Vivitar θα είναι χρήσιμος για τον δρόμο , όμως πρέπει να παρεμβάλετε ένα πολύ κοντινό αντικείμενο μέσα στο κάδρο , αλλιώς η λήψη θα είναι πολύ wide . Αλλιώς πρέπει να πάτε πολύ κοντά σε ότι τραβήξετε . 

Καλή επιτυχία !

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, geor92 είπε

Η τιμή δεν είναι ούτε στο 1/3 των συνηθισμένων τιμών . Σκέτες F3 σε καλούτσικη κατάσταση , τις βλέπω 450€ . Μόνο σώμα. Τον 105mm σπάνια κάτω από 150€ και τον vivitar από 100€ . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...