Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει παρατηρήσει άλλος στο κινητό του με 5G Cosmote ότι η ταχύτητα φόρτωσης εικόνων / video έχει γίνει πάρα πολύ αργή; Ρώτησα μερικούς ακόμα και έχουν το ίδιο πρόβλημα, παρόλα αυτά πήρα την Cosmote και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν κάτι. Μου ζήτησαν να κάνω network settings reset αλλά δεν άλλαξε κάτι. Το περίεργο είναι ότι όταν κάνω speedtest δείχνει ψηλές ταχύτητες κανονικά (400-500mbps). Το πρόβλημα υπάρχει σε iPhone και Samsung. Περιοχή Αθήνα. Wtf? 🤔

• Like 1
Δημοσ.

Είχα το ίδιο πρόβλημα με κάρτα Cosmote σε 4G router. Για την ακρίβεια ήταν ασταθές με πολύ χαμηλό upload (ενώ το download ήταν φισιολογικό).

Παρόλο ότι είχα δοκιμάσει τα πάντα, τελικά αυτό που δούλεψε ήταν ότι έβγαλα την κάρτα εκτός router και την ξανάβαλα.

Αν δεν το έχεις κάνει, δοκίμασε το.

Δημοσ.

Πρέπει να είναι γενικευμένο πρόβλημα, το έχουν 3 φίλοι και με διαφορετικές συσκευές.

Δημοσ.

Εγω κέντρο Αθήνας με 4g πολλες φορες πιανω κατω του ενός mbps ενω αλλοι με αλλους παρόχους ειναι κομπλε. Και μετα λενε για το σημα της wind/nova...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω και εγώ πρόβλημα με Cosmote data.

Speedtest φυσιολογικές ταχύτητες αλλά η απόκριση του δικτύου είναι πολύ κακή. Αργεί να φορτώσει εικόνες σε ιστοσελίδες,  χαμήλη ανάλυση βίντεο κατά την εκκίνηση (π.χ. Netflix) και γενικότερα πολύ αργό φόρτωμα σε online εφαρμογές. Δεν παίζω κάποιο online παιχνιδί αυτό τον καιρό για να δω πως πάει και εκεί.

Συσκεύες 4g+ Router και 2 5g κινητά.

Η 50αρα VDSL Cosmote που έχω στο γραφείο πάει σφαίρα, σε αντίθεση με τα data.

Περιοχή Ηράκλειο κρήτης.

Επεξ/σία από fixxxer29
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 24/1/2023 στις 10:24 ΜΜ, Machead είπε

Έχει παρατηρήσει άλλος στο κινητό του με 5G Cosmote ότι η ταχύτητα φόρτωσης εικόνων / video έχει γίνει πάρα πολύ αργή; Ρώτησα μερικούς ακόμα και έχουν το ίδιο πρόβλημα, παρόλα αυτά πήρα την Cosmote και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν κάτι. Μου ζήτησαν να κάνω network settings reset αλλά δεν άλλαξε κάτι. Το περίεργο είναι ότι όταν κάνω speedtest δείχνει ψηλές ταχύτητες κανονικά (400-500mbps). Το πρόβλημα υπάρχει σε iPhone και Samsung. Περιοχή Αθήνα. Wtf? 🤔

Στις 24/1/2023 στις 11:38 ΜΜ, brandon είπε

Είχα το ίδιο πρόβλημα με κάρτα Cosmote σε 4G router. Για την ακρίβεια ήταν ασταθές με πολύ χαμηλό upload (ενώ το download ήταν φισιολογικό).

Παρόλο ότι είχα δοκιμάσει τα πάντα, τελικά αυτό που δούλεψε ήταν ότι έβγαλα την κάρτα εκτός router και την ξανάβαλα.

Αν δεν το έχεις κάνει, δοκίμασε το.

Στις 25/1/2023 στις 7:45 ΠΜ, Aggelos_INSM είπε

Εγω κέντρο Αθήνας με 4g πολλες φορες πιανω κατω του ενός mbps ενω αλλοι με αλλους παρόχους ειναι κομπλε. Και μετα λενε για το σημα της wind/nova...

21 ώρες πριν, fixxxer29 είπε

Εχω και εγώ πρόβλημα με Cosmote data.

Speedtest φυσιολογικές ταχύτητες αλλά η απόκριση του δικτύου είναι πολύ κακή. Αργεί να φορτώσει εικόνες σε ιστοσελίδες,  χαμήλη ανάλυση βίντεο κατά την εκκίνηση (π.χ. Netflix) και γενικότερα πολύ αργό φόρτωμα σε online εφαρμογές. Δεν παίζω κάποιο online παιχνιδί αυτό τον καιρό για να δω πως πάει και εκεί.

Συσκεύες 4g+ Router και 2 5g κινητά.

Η 50αρα VDSL Cosmote που έχω στο γραφείο πάει σφαίρα, σε αντίθεση με τα data.

Περιοχή Ηράκλειο κρήτης.

Εδώ και 20 λεπτά έχετε κ εσείς πρόβλημα με τα δεδομένα της cosmote;

Δηλαδή ολική αδυναμία σύνδεσης με 4G -5G

Ουτε καν το σήμα δεν εμφανίζεται 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, andreas1gr said:

έχετε κ εσείς πρόβλημα με τα δεδομένα της cosmote;

Εγώ ναι, εδώ και αρκετή ώρα. Θεσσαλονίκη.

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Εγώ ναι, εδώ και αρκετή ώρα. Θεσσαλονίκη.

Εγώ είμαι τώρα στην Ήπειρο και επανήλθε πριν 5 λεπτά…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Εδώ και 20 λεπτά έχετε κ εσείς πρόβλημα με τα δεδομένα της cosmote;

Δηλαδή ολική αδυναμία σύνδεσης με 4G -5G

Ουτε καν το σήμα δεν εμφανίζεται 

Εγω κατα τις 11-12 ειχα προβλημα, δε δουλευε τιποτα. Πιθανότατα λογω της βροχής 

Επεξ/σία από Aggelos_INSM
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...