ppanos003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, βρίσκομαι σε ένα χωριό της Κρήτης (Καβροχώρι), η σύνδεση μου είναι Vodafone, πληρώνω 10αρα αλλά μέσα στο σπίτι με το ζόρι πιάνω 2-3 mbps, και δεν μπορούν να μου το αναβαθμίσουν λόγο περιοχής... Τι μπορώ να κάνω; Δεν παλεύεται η κατάσταση!
prometheas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κοιτάς μήπως η Cosmote μπορεί να σου δώσει κατι καλύτερο από ταχύτητες και πας εκεί Αν εισαι καλά από κάλυψη 4G/5G μπορείς να πας σε λύση με mobile internet + 4G router με όποιον πάροχο εχει καλυτερο σήμα στην περιοχή σου... Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από prometheas
johnmegarythmos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 πηγαινε στο cosmote home booster .για καλυτερες ταχυτητες . Το κουλο που γραφεις δεν καταλαβαινω πληρωνεις λες για 10 και πιανεις 3 ; πως το μετρας αυτο; . να μου εγραφες οτι πληρωνεις για 24mbs πακετο και πιανεις 3 να το καταλαβω ; . Μια ερωτηση ακομα με καλωδιο ethernet τι ταχυτητα πιανεις; . με wifi , εχω παρατηρησει και εγω μειωμενη ταχυτητα και φταιει η καρτα του wifi. Επισης καλο ειναι να δοκιμασεις με το κινητο σου να βαλεις ενα πακετο πχ απεριοριστα data για μια ημερα και να δεις τις ταχυτητες που πιανεις , μπορει να σε βολεψει με hotspot στο κινητο προσωρινα. Η αγοραζεις ενα modem 4g + tip link mr600 v2 και βαζεις μια καρτα σημ παροχου με τις καλυτερες ταχυτητες και ησυχαζεις και ενεργοποιεις αναλογως τα πακετα αναλογα με την χρηση σου . πχ 1 πακετο την εβδομαδα με κοστος απο 5-6 ευρω την εβδομαδα για απεριοριστα data . Eπισης υπαρχει και τις vodafone με δικτυο κινητης 4g , με data 300 gb με 19,35 ευρω δες εδω Internet παντού < Giga WiFi Home | Vodafone.gr
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, ppanos003 είπε Καλησπέρα, βρίσκομαι σε ένα χωριό της Κρήτης (Καβροχώρι), η σύνδεση μου είναι Vodafone, πληρώνω 10αρα αλλά μέσα στο σπίτι με το ζόρι πιάνω 2-3 mbps, και δεν μπορούν να μου το αναβαθμίσουν λόγο περιοχής... Τι μπορώ να κάνω; Δεν παλεύεται η κατάσταση! Πληρώνεις 10? Λίγο απίθανο μιας και έχει πολλά χρόνια που μικρότερα προγράμματα καταργήθηκαν Μάλλον πληρώνεις έως 24 Ανέβασε μας στατιστικά μέσα από το ρουτερ σου να έχουμε μια εικόνα Η σύνδεση σε άλλους υπολογιστές πως γίνεται? Ενσύρματα? ασύρματα? Και τέλος πως μετράς την ταχύτητα σου
Titos301 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, ppanos003 είπε Καλησπέρα, βρίσκομαι σε ένα χωριό της Κρήτης (Καβροχώρι), η σύνδεση μου είναι Vodafone, πληρώνω 10αρα αλλά μέσα στο σπίτι με το ζόρι πιάνω 2-3 mbps, και δεν μπορούν να μου το αναβαθμίσουν λόγο περιοχής... Τι μπορώ να κάνω; Δεν παλεύεται η κατάσταση! πανε δες αν εχει βαλει καμπινες ο ΟΤΕ και αν ναι αλλαξε παροχο, η wind στην περιοχη εκει δεν εχει βαλει μαλλον, επειδη ειναι ο χαλκιαδακης κοντα ισως εχει βαλει ο ΟΤΕ οποτε μπορει να σωθεις Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από Titos301
ppanos003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 22 ώρες πριν, prometheas είπε Κοιτάς μήπως η Cosmote μπορεί να σου δώσει κατι καλύτερο από ταχύτητες και πας εκεί Αν εισαι καλά από κάλυψη 4G/5G μπορείς να πας σε λύση με mobile internet + 4G router με όποιον πάροχο εχει καλυτερο σήμα στην περιοχή σου... Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι σοβαρά να παω σε σε cosmote. Δεν νομιζω να δραματική διαφορά, σίγουρα έχουν καλύτερη σύνδεση αλλά μέχρι. Είμαι σε επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της Vodafone, μου είπα ότι το router έχει θέμα (για αυτό δεν πιάνω τα 10mb που το ανωτερο). Περιμενω εδώ και 2 βδομάδες ακόμα να το αλλάξουν... 19 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε πηγαινε στο cosmote home booster .για καλυτερες ταχυτητες . Το κουλο που γραφεις δεν καταλαβαινω πληρωνεις λες για 10 και πιανεις 3 ; πως το μετρας αυτο; . να μου εγραφες οτι πληρωνεις για 24mbs πακετο και πιανεις 3 να το καταλαβω ; . Μια ερωτηση ακομα με καλωδιο ethernet τι ταχυτητα πιανεις; . με wifi , εχω παρατηρησει και εγω μειωμενη ταχυτητα και φταιει η καρτα του wifi. Επισης καλο ειναι να δοκιμασεις με το κινητο σου να βαλεις ενα πακετο πχ απεριοριστα data για μια ημερα και να δεις τις ταχυτητες που πιανεις , μπορει να σε βολεψει με hotspot στο κινητο προσωρινα. Η αγοραζεις ενα modem 4g + tip link mr600 v2 και βαζεις μια καρτα σημ παροχου με τις καλυτερες ταχυτητες και ησυχαζεις και ενεργοποιεις αναλογως τα πακετα αναλογα με την χρηση σου . πχ 1 πακετο την εβδομαδα με κοστος απο 5-6 ευρω την εβδομαδα για απεριοριστα data . Eπισης υπαρχει και τις vodafone με δικτυο κινητης 4g , με data 300 gb με 19,35 ευρω δες εδω Internet παντού < Giga WiFi Home | Vodafone.gr @johnmegarythmos λάθος διατύπωση, πληρώνω έως 24* το ότι πιάνω 2,5~3,5 το έχω μετρήσει μέσω της ενσύρματες σύνδεσης στον υπολογιστή. Επίσης η εταιρία έστειλε τεχνικό και το πόρισμα του ήταν το ίδιο, αυτός μου είπε ότι μάλλον είναι θέμα ρουτερ
tasanton Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Γρήγορα ένα FTTX για τον κύριο ! (Fiber To The Xorio)
ppanos003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 10 ώρες πριν, Inuyasha είπε Πληρώνεις 10? Λίγο απίθανο μιας και έχει πολλά χρόνια που μικρότερα προγράμματα καταργήθηκαν Μάλλον πληρώνεις έως 24 Ανέβασε μας στατιστικά μέσα από το ρουτερ σου να έχουμε μια εικόνα Η σύνδεση σε άλλους υπολογιστές πως γίνεται? Ενσύρματα? ασύρματα? Και τέλος πως μετράς την ταχύτητα σου @inuyasha μου αρέσει η εικόνα προφίλ, anime fan και εσύ respect. έχεις δίκιο, έως 24 πληρώνει ο πατέρας μου. τον έλεγχο τον έκανα από το fast net, και έναν επιπλέον έλεγχο έκανε τεχνικός της εταιρίας, ο οποίος έβγαλε το ίδιο πόρισμα, πιάνω 3-3,5 mb . Μου είπε επίσης ότι μάλλον είναι θέμα router, αλλά εδώ και 2 βδομάδες ούτε φωνή ούτε ακρόαση! 8 ώρες πριν, Titos301 είπε πανε δες αν εχει βαλει καμπινες ο ΟΤΕ και αν ναι αλλαξε παροχο, η wind στην περιοχη εκει δεν εχει βαλει μαλλον, επειδη ειναι ο χαλκιαδακης κοντα ισως εχει βαλει ο ΟΤΕ οποτε μπορει να σωθεις @Titos301 κοντά σε εμένα δεν έχω παρατηρήσει κάποιον καμπίνε του ΟΤΕ, πάντως δεν χάνω κάτι να ρωτήσω... στην ουσία έχω Vodafone επειδή έχουμε πακέτο σταθερη-κινητη-ιντερνετ. ίσως η λύση να είναι απλά να αλλάξω παροχο. είδα ότι κάνουν και έργα στην περιοχή, ελπίζω να βάλουν καλύτερες γραμμές με μεγαλύτερες ταχύτητες
kage Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) ρώτα γείτονες π ξερεις ότι έχουν ίντερνετ..πόσα πιάνουν κ σε ποια εταιρεία. μετά δες ποια κινητή πιάνει ικανοποιητική ταχύτητα...κ βρισκεις unlimited πακέτο απο 30ε κ πανω Τελος δοκιμαζεις wisp(συνήθως δεν τραβάνε οποτε κρατας και την βασικη σου) https://skytelecom.gr/ https://pronetworks.gr/ https://www.datanetworks.gr/ Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από kage
johnmegarythmos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 24/1/2023 στις 10:03 ΜΜ, ppanos003 είπε Καλησπέρα, βρίσκομαι σε ένα χωριό της Κρήτης (Καβροχώρι), η σύνδεση μου είναι Vodafone, πληρώνω 10αρα αλλά μέσα στο σπίτι με το ζόρι πιάνω 2-3 mbps, και δεν μπορούν να μου το αναβαθμίσουν λόγο περιοχής... Τι μπορώ να κάνω; Δεν παλεύεται η κατάσταση! προσπαθωντας να σε βοηθησω , εψαξα της περιοχησ σου Καβροχώρι στο google maps , βρηκα τον Πολιτιστικός Σύλλογος Καβροχωρίου και αμα δεις εχει σταθερο τηλεφωνο και βαζωντας το στο cosmote.gr στον ελενχο διαθεσιμοτητας μου βγαζει διαθεσιμοτητα απο 24-100mbs. και τα μεγιστα 24,57mbs και συνηθης 22,28mbs και ελαχιστα 3,39mbs στην 24 ρα ταχυτητα . δες εδω Επισης βλεποντας ενα ουζερι που εχει Καφέ-Οὐζερί "Ἡ Μουρνιά και βαζωντας το σταθερο του τηλεφωνο βγαζει διαθεσιμοτητα στην κοσμοτε παντα μονο 24ρα. με ελαχιστο τα 4,76mbs , συνηθης 10mbs και μεγιστο τα 17,84mbs. Αρα πηγαινοντας στην κοσμοτε μαλλον θα πιασεις καλυτερη ταχυτητα αυτο καταλαβαινω . Ελπιζω να εισαι κοντα σε ενα απο τα 2 που εψαξα και βρηκα . Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2023 από johnmegarythmos
Mhdenistis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Στις 24/1/2023 στις 10:03 ΜΜ, ppanos003 είπε Καλησπέρα, βρίσκομαι σε ένα χωριό της Κρήτης (Καβροχώρι), η σύνδεση μου είναι Vodafone, πληρώνω 10αρα αλλά μέσα στο σπίτι με το ζόρι πιάνω 2-3 mbps, και δεν μπορούν να μου το αναβαθμίσουν λόγο περιοχής... Τι μπορώ να κάνω; Δεν παλεύεται η κατάσταση! Δεν είναι θέμα χωριό ή πόλη, είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα αλλά έφταιγε η τηλεφωνική σύνδεση, τηλεφώνα τις υπηρεσίες της Vodafone να έρθει να το δει τεχνίτης.
johnmegarythmos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Mhdenistis είπε Δεν είναι θέμα χωριό ή πόλη, είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα αλλά έφταιγε η τηλεφωνική σύνδεση, τηλεφώνα τις υπηρεσίες της Vodafone να έρθει να το δει τεχνίτης. και εγω ειχα προβληματα με αποσυνδεσεις και αλλαξα το καλωδιο με pet και εβαλα και ενωτικα καλωδιων με μονωση και δεν ειχα ποτε προβλημα. Το καλυτερο ερχεται το καλωδιο απεξω και κατευθειαν στο ρουτερ και οχι διακλαδωση σε αλλες μπριζες.
Mhdenistis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε και εγω ειχα προβληματα με αποσυνδεσεις και αλλαξα το καλωδιο με pet και εβαλα και ενωτικα καλωδιων με μονωση και δεν ειχα ποτε προβλημα. Το καλυτερο ερχεται το καλωδιο απεξω και κατευθειαν στο ρουτερ και οχι διακλαδωση σε αλλες μπριζες. Εγώ δεν χρησιμοποιώ καλώδιο, έχω ασύρματο μέσω τηλεφώνου.
johnmegarythmos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 το καλωδιο του dsl δηλαδη του τηλεφωνου λεω κα οχι το ethernet. αλλα ουτε το wifi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα