Ninnan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Hello . Έχω μια un74006lb όπου έχω δοκιμάσει να κάνω cast κινητό και laptop (win11) και δεν κάνει cast . Ενώ διαβάζει κανονικά ότι υπάρχει σαν cast την tv κάνει connecting αλλά τελικά ποτέ δεν κάνει την σύνδεση . Έχω ανοιχτό Bluetooth . Δοκίμασα με lan αλλά και με wifi της tv . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Εχω την ιδια στο πατρικο μου και μονο απο το iphone 6plus εχω καταφερει να κανω mirroring την οθονη. Απο το android κινητο εχω βαλει την εφαρμογη xcast αλλα με προβληματα ταχυτηταϛ και αποσυνδεσεων απο win, macos δεν το εχω καταφερει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Ninnan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Λύση Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Η φάση είναι ότι υποτίθεται ότι υποστηρίζει cast ... Το βρήκα το πρόβλημα για τα android. Πρέπει να ενεργοποιήσεις λειτουργίες προγραμματιστή και μετά κάνεις enable αυτή την ρύθμιση . Κάτι αντίστοιχο θα θέλει και στα windows Τελικά μετά από αυτό έπαιξε χωρίς να πειράξω κάτι στα windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Ninnan είπε Η φάση είναι ότι υποτίθεται ότι υποστηρίζει cast ... Το βρήκα το πρόβλημα για τα android. Πρέπει να ενεργοποιήσεις λειτουργίες προγραμματιστή και μετά κάνεις enable αυτή την ρύθμιση . Κάτι αντίστοιχο θα θέλει και στα windows Τελικά μετά από αυτό έπαιξε χωρίς να πειράξω κάτι στα windows Σε redmi note 8t δεν υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή στις επιλογές για προγραμματιστές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ninnan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Υπάρχει σε miui . Το είδα στο YouTube . Γράψε στο YouTube fix screen casting issues in miui in tv 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα