Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ EMAILS

vasilisga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, vasilisga είπε

Έβαλα το blue email που ανέφερε Mrs Hyde, έβαλα το yahoo χωρίς κανένα θέμα, εκ πρώτης είμαι λίγο επιφυλακτικός, θα περιμένω πρώτα να φορτώσει όλα τα εισερχόμενα για να έχω πιο πλήρη εικόνα 

Το θέμα δεν είναι να φορτώσει τα εισερχόμενα θεωρώ.

Δείτε λίγο πιο προσεκτικά το ζήτημα κάποιων βασικών παραμέτρων (φίλτρα μηνυμάτων;  πλήρης επεξεργασία σώματος κειμένου, με έντονους, υπογραμμισμένους χαρακτήρες κλπ; Αναφορές παράδοσης, ανάγνωσης; Υπογραφή με σωστή μορφοποίηση; Υποστήριξη pop3 για κάποιους πιο παλιούς λογαριασμούς;) και άλλα τέτοια διαφορά, καθημερινά.

Σας τα λέω, έχοντας χρησιμοποιήσει κατά σειρά Eudora (1996-2000), outlook (2000-2011), thunderbird (2011-  ).

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το Thunderbird δεν το αλλαζω 

Εχει τοσα πολλα προσθετα που σου κανουν τη ζωη ευκολη

πχ Quicktext που εχεις ετοιμα κειμενα κλπ με ενα κλικ ωστε στην ουσια να μη γραφεις τιποτα 

• Like 1

7 ώρες πριν, jim_p είπε

Ωραιο σκεπτικο... Μου θυμησε ενα αλλο μελος του φορουμ που κανει το ιδιο για προβληματα στο android και ποσταρει σαν απαντηση οτι λινκ βγαλει πρωτο το google.

Αν αναζητησεις στο google οτιδηποτε με τη λεξη free, πχ office free, firefox free, ακομα και mitsos free θα σου βγαλει ενα σωρο αποτελεσματα, που τα περισσοτερα θα ειναι απο σκουπιδοσελιδες τυπου softonic, uptodown κλπ, οποτε μονο σωστο δεν μπορει να θεωρηθει κατι τετοιο.

Έλεος ρε άνθρωπε

spacer.pngspacer.png

6 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Το θέμα δεν είναι να φορτώσει τα εισερχόμενα θεωρώ.

Δείτε λίγο πιο προσεκτικά το ζήτημα κάποιων βασικών παραμέτρων (φίλτρα μηνυμάτων;  πλήρης επεξεργασία σώματος κειμένου, με έντονους, υπογραμμισμένους χαρακτήρες κλπ; Αναφορές παράδοσης, ανάγνωσης; Υπογραφή με σωστή μορφοποίηση; Υποστήριξη pop3 για κάποιους πιο παλιούς λογαριασμούς;) και άλλα τέτοια διαφορά, καθημερινά.

Σας τα λέω, έχοντας χρησιμοποιήσει κατά σειρά Eudora (1996-2000), outlook (2000-2011), thunderbird (2011-  ).

Για μένα η ταχύτητα αναζήτησης παλιότερων email παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, για αυτό και ανέφερα να περιμένω να φορτώσει τα email

Βέβαια στο κομμάτι αυτό δυστυχώς ο bluemail υστερεί σημαντικά σε σχέση με τον TB αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι λόγος απόρριψης

Η μορφοποίηση του κειμένου μέσα στο σώμα του email προσωπικά μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα

Πολλές λεπτομέρειες για ρυθμίσεις IMAP POP3 κτλ να σου πω την αλήθεια δε γνωρίζω

4 ώρες πριν, adi32 είπε

το Thunderbird δεν το αλλαζω 

Εχει τοσα πολλα προσθετα που σου κανουν τη ζωη ευκολη

πχ Quicktext που εχεις ετοιμα κειμενα κλπ με ενα κλικ ωστε στην ουσια να μη γραφεις τιποτα 

Συμφωνώ μαζί σου, μέχρι πρόσφατα δε θα τον άλλαζα με τίποτα αλλά έχω προβλήματα πλέον που τον καθιστούν δύσχρηστο

Το χρησιμοποιώ πλέον ταυτόχρονα σε 2 υπολογιστές, στον καινούριο μου πχ για κάποιο λόγο πολλά από τα επισυναπτόμενα που μου στέλνουν δεν τα ανοίγει καν, ούτε μέσα από τον TB ούτε άμα τα κάνω λήψη, τα εμφανίζει ως κατεστραμμένα, από τον παλιό υπολογιστή μου δε συμβαίνει αυτό

Επίσης στον παλιό υπολογιστή πολλές φορές στέλνω email με 3 επισυναπτόμενα και ενώ έχουν σταλεί και τα 3 επισυναπτόμενα στο ιστορικό της συνομιλίας μέσα από τον TB μου εμφανίζει ότι έχει σταλεί το ένα πχ

Και τέλος κάποιες μικροδιαφορές που προέκυψαν στο ui μεταξυ των 2 υπολογιστών στον TB έχοντας πάντα την ίδια έκδοση, μου κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη, έχω απευθυνθεί στο support δεν έβγαλα άκρη και δυστυχώς δεν έχω ούτε τόσες γνώσεις για να τα διορθώσω μόνος μου αλλά ούτε και τον χρόνο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, vasilisga είπε

Για μένα η ταχύτητα αναζήτησης παλιότερων email παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, για αυτό και ανέφερα να περιμένω να φορτώσει τα email

Βέβαια στο κομμάτι αυτό δυστυχώς ο bluemail υστερεί σημαντικά σε σχέση με τον TB αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι λόγος απόρριψης

Η μορφοποίηση του κειμένου μέσα στο σώμα του email προσωπικά μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα

Πολλές λεπτομέρειες για ρυθμίσεις IMAP POP3 κτλ να σου πω την αλήθεια δε γνωρίζω

Συμφωνώ μαζί σου, μέχρι πρόσφατα δε θα τον άλλαζα με τίποτα αλλά έχω προβλήματα πλέον που τον καθιστούν δύσχρηστο

Το χρησιμοποιώ πλέον ταυτόχρονα σε 2 υπολογιστές, στον καινούριο μου πχ για κάποιο λόγο πολλά από τα επισυναπτόμενα που μου στέλνουν δεν τα ανοίγει καν, ούτε μέσα από τον TB ούτε άμα τα κάνω λήψη, τα εμφανίζει ως κατεστραμμένα, από τον παλιό υπολογιστή μου δε συμβαίνει αυτό

Επίσης στον παλιό υπολογιστή πολλές φορές στέλνω email με 3 επισυναπτόμενα και ενώ έχουν σταλεί και τα 3 επισυναπτόμενα στο ιστορικό της συνομιλίας μέσα από τον TB μου εμφανίζει ότι έχει σταλεί το ένα πχ

Και τέλος κάποιες μικροδιαφορές που προέκυψαν στο ui μεταξυ των 2 υπολογιστών στον TB έχοντας πάντα την ίδια έκδοση, μου κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη, έχω απευθυνθεί στο support δεν έβγαλα άκρη και δυστυχώς δεν έχω ούτε τόσες γνώσεις για να τα διορθώσω μόνος μου αλλά ούτε και τον χρόνο

εγω δεν αλλαζω το 60.90.1

https://archive.mozilla.org/pub/thunderbird/releases/60.9.1/

ολα δουλευουν ρολόι. Μιλάω για εκατοντάδες χιλιάδες emails 

Οι καινουριοι εχουν προβληματα

Επεξ/σία από adi32
  • Like 1

58 λεπτά πριν, adi32 είπε

εγω δεν αλλαζω το 60.90.1

https://archive.mozilla.org/pub/thunderbird/releases/60.9.1/

ολα δουλευουν ρολόι. Μιλάω για εκατοντάδες χιλιάδες emails 

Οι καινουριοι εχουν προβληματα

Λες ε? Θα το δω

• Like 1

Στις 27/1/2023 στις 8:07 ΜΜ, adi32 είπε

Ναι βαλε αυτό και κλείσε τις ενημερώσεις. 

Το έχω σε 6 pc με 8 λογαριασμούς και χιλιάδες emails χρόνια 

Το έβαλα και βλέπουμε

Με το θέμα ενημερώσεων ασφαλείας τι κάνεις όμως; Γιατί βλέπω ότι η έκδοση είναι κοντά πριν από 4 χρόνια

2 ώρες πριν, vasilisga είπε

Το έβαλα και βλέπουμε

Με το θέμα ενημερώσεων ασφαλείας τι κάνεις όμως; Γιατί βλέπω ότι η έκδοση είναι κοντά πριν από 4 χρόνια

Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...