Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ EMAILS

vasilisga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ τον thunderbird από τον οποίο γενικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος

Τελευταία όμως που το χρησιμοποιώ ταυτόχρονα σε 2 υπολογιστές μου κάνει διάφορα χαζά, με το support forum δε πολύ βγαίνει και άκρη και έχω αρχίσει και κουράζομαι

Σκέφτηκα σαν εναλλακτική την κλασσική αξία του Outlook, το οποίο έχω να το χρησιμοποιήσω κοντά 20 χρόνια και από τότε έχουν αλλάξει από ότι κατάλαβα πολλά

Ένα από αυτά είναι και η τιμή του καθώς παλιότερα αγόραζες ένα cd office και το πλήρωνες εφάπαξ, τώρα το στάνταρ ας πούμε είναι μια συνδρομή στο Mirosoft 365 

Αυτό που μου ταιριάζει περισσότερο πχ είναι το microsoft business standard 365 το οποίο έχει τιμή στα 10,5 ευρώ/μήνα + ΦΠΑ, δε θέλω να φανώ γύφτος αλλά για το outlook μόνο που θέλω στην ουσία άντε και excel και word μιας και θα μου δίνονται, το να δίνω τα χρήματα αυτά εσαεί μου φαίνεται κάπως

Έχετε να προτείνετε κάποιες εναλλακτικές; Ελεύθερες ή και με πληρωμή. Ακόμη και για το ίδιο το outlook κάποιες εντυπώσεις; Αξίζει τα χρήματα αυτά πχ; Γενικά πέρα από τον thunderbird είμαι βαθιά νυχτωμένος.

Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το χρησιμοποιώ για ένα Hotmail που έχω, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα αλλά δε ξέρω, μου φαίνεται πολύ φτωχό σε σχέση με το thunderbird που είχα 

13 ώρες πριν, jim_p είπε

Τι παραπανω εχει το tb που δεν εχει αυτο? 

Όπως είπα και πριν δεν το έχω δουλέψει ιδιαίτερα, δε ξέρω δε μου γεμίζει το μάτι, αλλά μιας και το λες θα του κάνω μια δοκιμή προσθέτοντας και τους υπόλοιπους λογαριασμούς μου να το δω στην πράξη μιας και υπάρχει 

3 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Δοκίμασε το BlueMail να δεις εάν σου ταιριάζει. 

Θα το τσεκαρω και αυτό, ευχαριστώ 

Στις 24/1/2023 στις 9:08 ΜΜ, vasilisga είπε

Ένα από αυτά είναι και η τιμή του καθώς παλιότερα αγόραζες ένα cd office και το πλήρωνες εφάπαξ, τώρα το στάνταρ ας πούμε είναι μια συνδρομή στο Mirosoft 365 

Γιατι να αγοράσεις το business πακέτο και οχι το οικιακό πακέτο που κοστίζει 69€ τον χρόνο; Μήν ξεχνάς οτι στην τιμή σου δίνει και 1ΤΒ χώρο στο onedrive

4 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

Γιατι να αγοράσεις το business πακέτο και οχι το οικιακό πακέτο που κοστίζει 69€ τον χρόνο; Μήν ξεχνάς οτι στην τιμή σου δίνει και 1ΤΒ χώρο στο onedrive

Έχω την εντύπωση ότι είτε από το οικιακό μπαίνεις στο email μέσω web είτε ότι δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς σε πάνω από ένα PC ταυτόχρονα

Ειτε το ένα είτε το άλλο τα θέλω σαν λειτουργίες

Επίσης σχετικά με τον @jim_p που μου είπε για τον δωρεάν outlook, είπα να τον χρησιμοποιήσω αλλά δεν με αφήνει να προσθέσω λογαριασμό yahoo με τίποτα και δυστυχώς από ότι έψαξα είναι γενικό το φαινόμενο 

Η μαμα εφαρμογη των 10/11 για τα mail δεν ειναι outlook, εινια απλα μια εφαρμογη για mail. Θυμαμαι επισης οτι ειχα προσθεσει καποτε yahoo χωρις προβλημα. Αν δεν γινεται πλεον, ισως να θελει αυτη την ηλιθιοτητα απο την πλευρα του yahoo.
https://help.yahoo.com/kb/generate-third-party-passwords-sln15241.html

1 ώρα πριν, jim_p είπε

Η μαμα εφαρμογη των 10/11 για τα mail δεν ειναι outlook, εινια απλα μια εφαρμογη για mail. Θυμαμαι επισης οτι ειχα προσθεσει καποτε yahoo χωρις προβλημα. Αν δεν γινεται πλεον, ισως να θελει αυτη την ηλιθιοτητα απο την πλευρα του yahoo.
https://help.yahoo.com/kb/generate-third-party-passwords-sln15241.html

Και τα 2 outlook λέγονται, το ένα είναι το free και το άλλο το premium

Αυτό για το yahoo το έχω διαβάσει αλλά κάπου κολλάει το όλο θέμα από την yahoo και από ότι διάβασα τραβάει καιρό αυτή η ιστορία και μάλλον δε πρόκειται να ασχοληθεί ποτέ για να το φτιάξει η yahoo μιας και με τη ms δεν τα πάνε καλά ούτως η άλλως 

5 ώρες πριν, jim_p είπε

Proof?

Τι proof?

Googlaρε outlook free και δες τα πρώτα 2-3 αποτελέσματα που θα βγάλει

Τέλος πάντων, δεν είναι το θέμα αν λέγεται outlook η όχι

Έβαλα το blue email που ανέφερε Mrs Hyde, έβαλα το yahoo χωρίς κανένα θέμα, εκ πρώτης είμαι λίγο επιφυλακτικός, θα περιμένω πρώτα να φορτώσει όλα τα εισερχόμενα για να έχω πιο πλήρη εικόνα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραιο σκεπτικο... Μου θυμησε ενα αλλο μελος του φορουμ που κανει το ιδιο για προβληματα στο android και ποσταρει σαν απαντηση οτι λινκ βγαλει πρωτο το google.

Αν αναζητησεις στο google οτιδηποτε με τη λεξη free, πχ office free, firefox free, ακομα και mitsos free θα σου βγαλει ενα σωρο αποτελεσματα, που τα περισσοτερα θα ειναι απο σκουπιδοσελιδες τυπου softonic, uptodown κλπ, οποτε μονο σωστο δεν μπορει να θεωρηθει κατι τετοιο.

Επεξ/σία από jim_p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...