vasilisga Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ τον thunderbird από τον οποίο γενικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος Τελευταία όμως που το χρησιμοποιώ ταυτόχρονα σε 2 υπολογιστές μου κάνει διάφορα χαζά, με το support forum δε πολύ βγαίνει και άκρη και έχω αρχίσει και κουράζομαι Σκέφτηκα σαν εναλλακτική την κλασσική αξία του Outlook, το οποίο έχω να το χρησιμοποιήσω κοντά 20 χρόνια και από τότε έχουν αλλάξει από ότι κατάλαβα πολλά Ένα από αυτά είναι και η τιμή του καθώς παλιότερα αγόραζες ένα cd office και το πλήρωνες εφάπαξ, τώρα το στάνταρ ας πούμε είναι μια συνδρομή στο Mirosoft 365 Αυτό που μου ταιριάζει περισσότερο πχ είναι το microsoft business standard 365 το οποίο έχει τιμή στα 10,5 ευρώ/μήνα + ΦΠΑ, δε θέλω να φανώ γύφτος αλλά για το outlook μόνο που θέλω στην ουσία άντε και excel και word μιας και θα μου δίνονται, το να δίνω τα χρήματα αυτά εσαεί μου φαίνεται κάπως Έχετε να προτείνετε κάποιες εναλλακτικές; Ελεύθερες ή και με πληρωμή. Ακόμη και για το ίδιο το outlook κάποιες εντυπώσεις; Αξίζει τα χρήματα αυτά πχ; Γενικά πέρα από τον thunderbird είμαι βαθιά νυχτωμένος. Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Το built in των w10 δεν σου κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Το χρησιμοποιώ για ένα Hotmail που έχω, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα αλλά δε ξέρω, μου φαίνεται πολύ φτωχό σε σχέση με το thunderbird που είχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Τι παραπανω εχει το tb που δεν εχει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δοκίμασε το BlueMail να δεις εάν σου ταιριάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Δοκίμασε το BlueMail να δεις εάν σου ταιριάζει Για Windows; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Για Windows; Υποστηρίζει και Windows. Plus, iOS, Android, Mac, Linux. https://bluemail.me/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 13 ώρες πριν, jim_p είπε Τι παραπανω εχει το tb που δεν εχει αυτο? Όπως είπα και πριν δεν το έχω δουλέψει ιδιαίτερα, δε ξέρω δε μου γεμίζει το μάτι, αλλά μιας και το λες θα του κάνω μια δοκιμή προσθέτοντας και τους υπόλοιπους λογαριασμούς μου να το δω στην πράξη μιας και υπάρχει 3 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Δοκίμασε το BlueMail να δεις εάν σου ταιριάζει. Θα το τσεκαρω και αυτό, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Στις 24/1/2023 στις 9:08 ΜΜ, vasilisga είπε Ένα από αυτά είναι και η τιμή του καθώς παλιότερα αγόραζες ένα cd office και το πλήρωνες εφάπαξ, τώρα το στάνταρ ας πούμε είναι μια συνδρομή στο Mirosoft 365 Γιατι να αγοράσεις το business πακέτο και οχι το οικιακό πακέτο που κοστίζει 69€ τον χρόνο; Μήν ξεχνάς οτι στην τιμή σου δίνει και 1ΤΒ χώρο στο onedrive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Γιατι να αγοράσεις το business πακέτο και οχι το οικιακό πακέτο που κοστίζει 69€ τον χρόνο; Μήν ξεχνάς οτι στην τιμή σου δίνει και 1ΤΒ χώρο στο onedrive Έχω την εντύπωση ότι είτε από το οικιακό μπαίνεις στο email μέσω web είτε ότι δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς σε πάνω από ένα PC ταυτόχρονα Ειτε το ένα είτε το άλλο τα θέλω σαν λειτουργίες Επίσης σχετικά με τον @jim_p που μου είπε για τον δωρεάν outlook, είπα να τον χρησιμοποιήσω αλλά δεν με αφήνει να προσθέσω λογαριασμό yahoo με τίποτα και δυστυχώς από ότι έψαξα είναι γενικό το φαινόμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Η μαμα εφαρμογη των 10/11 για τα mail δεν ειναι outlook, εινια απλα μια εφαρμογη για mail. Θυμαμαι επισης οτι ειχα προσθεσει καποτε yahoo χωρις προβλημα. Αν δεν γινεται πλεον, ισως να θελει αυτη την ηλιθιοτητα απο την πλευρα του yahoo. https://help.yahoo.com/kb/generate-third-party-passwords-sln15241.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, jim_p είπε Η μαμα εφαρμογη των 10/11 για τα mail δεν ειναι outlook, εινια απλα μια εφαρμογη για mail. Θυμαμαι επισης οτι ειχα προσθεσει καποτε yahoo χωρις προβλημα. Αν δεν γινεται πλεον, ισως να θελει αυτη την ηλιθιοτητα απο την πλευρα του yahoo. https://help.yahoo.com/kb/generate-third-party-passwords-sln15241.html Και τα 2 outlook λέγονται, το ένα είναι το free και το άλλο το premium Αυτό για το yahoo το έχω διαβάσει αλλά κάπου κολλάει το όλο θέμα από την yahoo και από ότι διάβασα τραβάει καιρό αυτή η ιστορία και μάλλον δε πρόκειται να ασχοληθεί ποτέ για να το φτιάξει η yahoo μιας και με τη ms δεν τα πάνε καλά ούτως η άλλως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, vasilisga είπε Και τα 2 outlook λέγονται, το ένα είναι το free και το άλλο το premium Proof? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, jim_p είπε Proof? Τι proof? Googlaρε outlook free και δες τα πρώτα 2-3 αποτελέσματα που θα βγάλει Τέλος πάντων, δεν είναι το θέμα αν λέγεται outlook η όχι Έβαλα το blue email που ανέφερε Mrs Hyde, έβαλα το yahoo χωρίς κανένα θέμα, εκ πρώτης είμαι λίγο επιφυλακτικός, θα περιμένω πρώτα να φορτώσει όλα τα εισερχόμενα για να έχω πιο πλήρη εικόνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ωραιο σκεπτικο... Μου θυμησε ενα αλλο μελος του φορουμ που κανει το ιδιο για προβληματα στο android και ποσταρει σαν απαντηση οτι λινκ βγαλει πρωτο το google. Αν αναζητησεις στο google οτιδηποτε με τη λεξη free, πχ office free, firefox free, ακομα και mitsos free θα σου βγαλει ενα σωρο αποτελεσματα, που τα περισσοτερα θα ειναι απο σκουπιδοσελιδες τυπου softonic, uptodown κλπ, οποτε μονο σωστο δεν μπορει να θεωρηθει κατι τετοιο. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα