corsair04 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Στις 25/1/2023 στις 1:13 ΠΜ, korakios είπε μη δινεις συμβουλές τέτοιες και κάψεις κανέναν τζάμπα .... πάντα βίντεο Δηλαδή δεν μπορεί να άνοιξα το δέμα-φάκελο να προξένησα ζημιά ή να έκλεψα το περιεχόμενο και μετά να τράβηξα βίντεο κανονικά ότι το ανοίγω πρώτη φορά, άλλωστε δεν έχει πουθενά ταινία ασφαλείας για να αποδείξεις ότι το δέμα ανοίχτηκε πρώτη φορά την ώρα του βίντεο…
korakios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, corsair04 είπε Δηλαδή δεν μπορεί να άνοιξα το δέμα-φάκελο να προξένησα ζημιά ή να έκλεψα το περιεχόμενο και μετά να τράβηξα βίντεο κανονικά ότι το ανοίγω πρώτη φορά, άλλωστε δεν έχει πουθενά ταινία ασφαλείας για να αποδείξεις ότι το δέμα ανοίχτηκε πρώτη φορά την ώρα του βίντεο… σε φάκελο δεν ξέρω αν γίνεται να τον ανοίξεις εύκολα , δε μου έχει τύχει να σου πω την αλήθεια , αλλά υποθέτω οτι γνωρίζεις , τότε ναι , δε βοηθά το βίντεο αλλά σίγουρα καλύτερο απο τίποτα στην περίπτωση του TS είχε και το βάρος που έδειχνε την περίπτωση , αλλά το σημαντικότερο ρόλο παίζει ο πωλητής και το επίπεδο εξυπηρέτησης
andreas-d Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 το amazon.de είναι κορυφή δεν πρόκειται να χάσεις λεφτά ψωνίζω χρόνια τώρα τα πάντα δε χρειάζεται βίντεο τουλάχιστον εδώ στη Γερμανία το παραλαμβάνεις το δουλεύεις και αν δε σου κάνει το στέλνεις πίσω οπότε το βίντεο είναι άχρηστο. έχω αγοράσει macbook air m1 τηλεόραση ps5 κρεβάτι στρώμα λαπτοπ pc και πολλά άλλα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Απλά καλό θα είναι να επιλέγουμε sold by amazon κι όχι από τρίτους πωλητές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα