Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες μου συνέβη κάτι περίεργο. Αγόρασα κάτι τζαμακια από το αμαζον και το πακέτο έφτασε στην πόρτα μου (ήταν ένας μεγάλος φάκελος), ο οποίος με το που το έπιασα μου παραφανηκε ελαφρύς. Τον ανοίγω και ήταν άδειος εντελώς. Εκεί έπαθα ένα μικρό σοκ, γιατί ήταν αρκετή αξίας μιας και είχα παραγγείλει για δύο τρία άτομα. Χαζομάρα μου που δεν τράβηξα βίντεο γτ το σκέφτηκα μετά, αλλά πάλι καλά έγραφε το βάρος επάνω. Δεν μου ζήτησαν τελικά τίποτα για αποδεικτικό όταν μίλησα με το αμαζον και έκαναν αμέσως refund. Που ήξεραν ότι δεν τους κορόιδεψα, απορώ; ή υπήρχε κάτι που γνώριζαν; τεσπα τώρα θέλω να τα ξαναγορασω αλλά φοβάμαι να ξανά δώσω 70€ μην μου ξαναέρθει άδειο. Θέλει πολύ προσοχή τελικά, ακόμα και από το αμαζον 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Που ήξεραν ότι δεν τους κορόιδεψα, απορώ; ή υπήρχε κάτι που γνώριζαν;

15 λεπτά πριν, greekbusters είπε

πάλι καλά έγραφε το βάρος επάνω

και πάντα βίντεο ξεπακεταρίσμος χωρίς φυσικά διακοπές ,δλδ συνεχόμενο

(και πλάνα πρώτα να φαίνεται οτι είναι σφραγισμένο )

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Δεν μου ζήτησαν καν φωτογραφία του δέματος. Δεν τους έδειξα τίποτα, γιαυτό απόρησα. Απλά μίλησα στο τσατ και μου έκαναν refund χωρίς να αποδείξω τα λεγόμενα μου 

Δημοσ.

το amazon στο support έχει άλλα επίπεδα πάντα. Ως πελάτης έχεις μια συγκεκριμένη αξιολόγηση σε σχέση με τέτοια θέματα. πχ αν το κάνεις ξανά κ ξανα παίζει να σου ζητήσουν αποδεικτικά βίντεο κλπ 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, greekbusters είπε

Χτες μου συνέβη κάτι περίεργο. Αγόρασα κάτι τζαμακια από το αμαζον και το πακέτο έφτασε στην πόρτα μου (ήταν ένας μεγάλος φάκελος), ο οποίος με το που το έπιασα μου παραφανηκε ελαφρύς. Τον ανοίγω και ήταν άδειος εντελώς. Εκεί έπαθα ένα μικρό σοκ, γιατί ήταν αρκετή αξίας μιας και είχα παραγγείλει για δύο τρία άτομα. Χαζομάρα μου που δεν τράβηξα βίντεο γτ το σκέφτηκα μετά, αλλά πάλι καλά έγραφε το βάρος επάνω. Δεν μου ζήτησαν τελικά τίποτα για αποδεικτικό όταν μίλησα με το αμαζον και έκαναν αμέσως refund. Που ήξεραν ότι δεν τους κορόιδεψα, απορώ; ή υπήρχε κάτι που γνώριζαν; τεσπα τώρα θέλω να τα ξαναγορασω αλλά φοβάμαι να ξανά δώσω 70€ μην μου ξαναέρθει άδειο. Θέλει πολύ προσοχή τελικά, ακόμα και από το αμαζον 

προτιμούν να σε κρατήσουν σαν πελάτη κι ας τους έκλεψες μια φορά. Αυτά με τα βίντεο είναι αστεία, μην μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία. 

Το τι μπορεί να έγινε και έφτασε άδειο εξαρτάται από το αν το πουλούσε το αμαζον ή τρίτος 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vs_skg είπε

Αυτά με τα βίντεο είναι αστεία, μην μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία.

μη δινεις συμβουλές τέτοιες και κάψεις κανέναν τζάμπα ....

πάντα βίντεο

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

μη δινεις συμβουλές τέτοιες και κάψεις κανέναν τζάμπα ....

πάντα βίντεο

αστείος τουλάχιστον

• Confused 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει με το Amazon γιατί παραγγέλνω από eBay. Ο θείος μου πριν χρόνια παράγγειλε κάτι βιταμίνες από Amazon και δεν του ήρθαν ποτέ. Έστειλε μηνύματα και email αλλά δεν του γύρισαν ποτέ τα χρήματα. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, greekbusters είπε

Και οι τρεις διαφορετικοί πωλητές ήταν από Ευρώπη

Είσαι 100% σίγουρος; Το αν ένας πωλητής έχει όνομα που παραπέμπει σε Ευρώπη δε σημαίνει ότι είναι από Ευρώπη... αν πατήσεις πάνω στο όνομα μπορεί η διεύθυνση να είναι Κίνα.

Δημοσ.

Αντίστοιχα εγώ τους είχα στείλει για εξωτερική φθορά σε συσκευή που δε δικαιολογούνταν, παραξενεύτηκα και εγώ ότι δε ζήτησαν αποδεικτικά ενώ σχεδόν άμεσα με ενημέρωσαν ότι θα μου στείλουν καινούργια και οδηγίες για να στείλω την παλιά πίσω. Εννοείται ότι ήταν εντός εγγύησης αλλά είχανε περάσει κάμποσοι μήνες. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ekrepali είπε

Είσαι 100% σίγουρος; Το αν ένας πωλητής έχει όνομα που παραπέμπει σε Ευρώπη δε σημαίνει ότι είναι από Ευρώπη... αν πατήσεις πάνω στο όνομα μπορεί η διεύθυνση να είναι Κίνα.

Έχεις απόλυτο, δίκιο δεν το είδα καλά. Μόνο η LK (που για εμένα έχει τα καλύτερα tempered glass) είναι γερμανική ενώ οι άλλες δύο ήταν από Κίνα (QHQHQ και iVoler) 

Δημοσ.

Το amazon ειναι κορυφη. Το αμαζον.de  φιλοξενει τους παντες μεσα ειτε ΕΕ ειτε Ασια.  Εχει αλλο επιπεδο εξυπηρετησης προφανως αν το κανεις συχνα θα εχεις αλλη αντιμετωπιση.

Οι πωλητες απο Κινα ειναι λαχειο ικανοι για το καλυτερο ή χειροτερο αφου κ αυτοι μαζικα στελνουν καθημερινα πολλα δεμστα.

Δημοσ.

To amazon ήταν πάντα σε άλλα επίπεδα. Θυμάμαι είχα παραγγείλει 2 SSD από το αμερικάνικο site με παράδοση σε ξενοδοχείο που έμεναν συγγενείς μου (για να μου τους φέρουν πίσω). Η παράδοση καθυστέρησε, οι συγγενείς έφυγαν. Σε επικοινωνία με το support τους εξήγησα την κατάσταση και έκαναν refund άμεσα. Φαντάζομαι ότι παρέλαβαν κάπως και τους δίσκους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...