Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανανε ζημια σε ενα γνωστο μου και σπασανε το τζαμακι του αριστερου καθρεπτη. Μονο το τζαμι, οποτε δε θελει αλλαγη ολο το πλαστικο η κατι χοντρο, μονο επισκευη στο τζαμακι που εσπασε. εκει τι γινεται, υπαρχει καποιος που σου φτιαχνει το τζαμακι και στο τοποθετει, η αγοραζεις με βαση διαστασεων?

Εβαλα μοντελο στο γκοογκλ να βρω προιοντα και τιμες και μου βγαζει κατι για κρυσταλλους, το οποιο δε μπορω να καταλαβω τι ειναι ακριβως. Πχ αυτο εδω μου φαινεται για αυτοκολλητο, το οποιο το κοωεις εσεις και το κολλας πανω απο το τζαμι αν καταλαβαινω καλα?

https://www.autodoc.gr/carpoint/16916289

Δημοσ.

Έχε υπόψιν σου οτι οι καθρέφτες των αυτοκινητων δεν εχουν σχεση με τους καθρέπτες που πουλανε για το σπιτι ωστε να σου κοψουν τις διαστάσεις.

Δες στα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά  

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, therock είπε

Κανανε ζημια σε ενα γνωστο μου και σπασανε το τζαμακι του αριστερου καθρεπτη. Μονο το τζαμι, οποτε δε θελει αλλαγη ολο το πλαστικο η κατι χοντρο, μονο επισκευη στο τζαμακι που εσπασε. εκει τι γινεται, υπαρχει καποιος που σου φτιαχνει το τζαμακι και στο τοποθετει, η αγοραζεις με βαση διαστασεων?

Εβαλα μοντελο στο γκοογκλ να βρω προιοντα και τιμες και μου βγαζει κατι για κρυσταλλους, το οποιο δε μπορω να καταλαβω τι ειναι ακριβως. Πχ αυτο εδω μου φαινεται για αυτοκολλητο, το οποιο το κοωεις εσεις και το κολλας πανω απο το τζαμι αν καταλαβαινω καλα?

Σε παρόμοια περίπτωση μου έσπασε από μπάλα ποδοσφαίρου μόνο το τζαμί βρήκα στο εμπόριο . Βασικά με κωδικό ανταλλακτικού. Ρώτησε στο Γεωργακόπουλο ή σε μαγαζί με αξεσουάρ κρύσταλλα καθρέπτες.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, therock είπε

Υπάρχει σκέτο το τζαμάκι.

https://www.autodoc.gr/exartimata-aftokiniton/krustallo-kathrephte-exot-kathrephtes-11798

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, therock είπε

Αυτό είναι μόνο για προσωρινή λύση για το δρόμο,κάτι σαν ρεζέρβα έκτακτης ανάγκης.Δεν είναι για μόνιμο.Το λέει και στην περιγραφή εξάλλου.

Και εμένα είχε σπάσει πριν χρόνια,βρήκα ολόκληρο το σύστημα καθρέφτη με το κέλυφος σε «σφαγμένα» και στο ίδιο ακριβώς χρώμα.Το γνήσιο,μανισιο δηλαδή και παραδοξως σε αριστη κατάσταση.Το αγόρασα ολόκληρο 20 ευρώ,και χρησιμοποίησα μόνο το τζαμι.

Οποτε εκτός από αυτά που ειπώθηκαν,αν δεν είναι αμάξι σχετικά καινούριο, κάνε και μια βόλτα από μάντρες με σφαγμένα.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακριβώς στην λεωφόρο  Καβάλας μετά την Θηβών έχει μαγαζιά πού κόβουν καθρέπτες για νταλίκες.10 euro μου κόστισε για 1 corsa

Επεξ/σία από nikoskola
Δημοσ.

-παρμπρίζ  ζαμπατης(λιοσιων)

-δ.Λαμπρου(βουλιαγμενης)

-Παρμπριζ Νικητας(καλλιθεα)

-Κάρπου 44, Αθήνα 117 43 (φρατζή)

αλυσίδες autoglass,filiglass,carglass,glassfit

Δημοσ.

Αν έχει θερμαινόμενο καθρέπτη θέλει τζαμάκι και την πλαστική βάση που πάει σετ. Μικρό το κόστος για να μπλέξεις με αυτοκόλλητα κτλ

Δημοσ.

Εκανα καποια τηλεφωνα..

Στην Autodoc που ρωτησα για αυτο το προιο Carpoint μου λεει οτι ειναι κρυσταλλο που εχει πιαστρακια και μπαινει κουμπωτο, ενω απο τη φωτο φαινεται ξεκαθαρα πως ειναι αυτοκολλητο που το κοβεις με ψαλιδι και το κολλας εσυ πανω απο το κρυσταλλο. Οτι να ναι...

Πηρα ενα αλλο τηλεφωνο, μου ειπανε φερε απο εδω, να δω αν μπορω να σου κοψω στις διαστασεις και οι τιμες ξεκινανε απο 20

Πηρα ενα αλλο που φαινεται να ειναι απο τα καλυτερα, αλλ μου εδωσε τιμη 50 και οτι ειναι καλυτερο απο το μαμα..

Οποτε κατι οικονομικο στο 10αρικο δε ξερω αν παιζει περα απο το αυτοκολλητο. Η φαση ειναι να γυρναει το αμαξι απο συνεργειο σε συνεργειο μεχρι να βρει κανεις αν αναλαβει και οι τιμες απο οτι καταλαβα ξεκινανε 20-30 με εγγυημενη τιμη το 50αρικο που μου εδωσε ενας

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, therock είπε

Εκανα καποια τηλεφωνα..

Στην Autodoc που ρωτησα για αυτο το προιο Carpoint μου λεει οτι ειναι κρυσταλλο που εχει πιαστρακια και μπαινει κουμπωτο, ενω απο τη φωτο φαινεται ξεκαθαρα πως ειναι αυτοκολλητο που το κοβεις με ψαλιδι και το κολλας εσυ πανω απο το κρυσταλλο. Οτι να ναι...

Πηρα ενα αλλο τηλεφωνο, μου ειπανε φερε απο εδω, να δω αν μπορω να σου κοψω στις διαστασεις και οι τιμες ξεκινανε απο 20

Πηρα ενα αλλο που φαινεται να ειναι απο τα καλυτερα, αλλ μου εδωσε τιμη 50 και οτι ειναι καλυτερο απο το μαμα..

Οποτε κατι οικονομικο στο 10αρικο δε ξερω αν παιζει περα απο το αυτοκολλητο. Η φαση ειναι να γυρναει το αμαξι απο συνεργειο σε συνεργειο μεχρι να βρει κανεις αν αναλαβει και οι τιμες απο οτι καταλαβα ξεκινανε 20-30 με εγγυημενη τιμη το 50αρικο που μου εδωσε ενας

Αλλο ο καθρέπτης που εχει κλιψάκια για να πιάνει στο μοτεράκι και άλλο το αυτοκόλλητο που θα κολλήσεις απο πάνω.Το αυτοκόλλητο είναι προσωρινό.

Τόσα καταστήματα σου πρότειναν.Και στο car.gr να ψαξεις θα βρεις ανταλλακτικό μεταχειρισμένο.

Δημοσ.
Στις 25/1/2023 στις 2:46 ΜΜ, therock είπε

Εκανα καποια τηλεφωνα..

το δεκαρικο πως προεκυψε?

Δημοσ.
Στις 24/1/2023 στις 6:29 ΜΜ, therock είπε

Κανανε ζημια σε ενα γνωστο μου και σπασανε το τζαμακι του αριστερου καθρεπτη. Μονο το τζαμι, οποτε δε θελει αλλαγη

Στις 25/1/2023 στις 2:46 ΜΜ, therock είπε

Στην Autodoc που ρωτησα 

στο φιέστα για το κρύσταλλο οι τιμή είναι τζάμπα  https://www.autodoc.gr/exartimata-aftokiniton/krustallo-kathrephte-exot-kathrephtes-11798/ford/fiesta/fiesta-vi/58970-1-0    Βάλε το δικό σου και δες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...