motion75 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 καλησπερα. καταλαθος εσβησα το youtube καναλι μου και μπαινοντας μετα ειχαν χαθει ολα τα αλλα καναλια που τους ακολουθουσα. πως μπορω να επαναφερω το καναλι μου ή εστω να βρω τα καναλια που ειχα κανει like. ευχαριστω
corsair04 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 24/1/2023 στις 6:13 ΜΜ, motion75 είπε καλησπερα. καταλαθος εσβησα το youtube καναλι μου και μπαινοντας μετα ειχαν χαθει ολα τα αλλα καναλια που τους ακολουθουσα. πως μπορω να επαναφερω το καναλι μου ή εστω να βρω τα καναλια που ειχα κανει like. ευχαριστω Δυστυχώς, δεν μπορείς άλλωστε σε ενημερώνει πριν προχωρήσεις έπρεπέ να βάλεις το κανάλι ως ιδιωτικό Αν διαγράψετε το κανάλι σας στο YouTube, θα διαγραφεί οριστικά το περιεχόμενό σας, όπως τα βίντεο, τα σχόλια, τα μηνύματα, τα playlist και το ιστορικό. Λάβετε υπόψη ότι προς το παρόν δεν μπορείτε να διαγράψετε ένα κανάλι από κινητές συσκευές. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από corsair04
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Στις 24/1/2023 στις 6:13 ΜΜ, motion75 είπε καλησπερα. καταλαθος εσβησα το youtube καναλι μου και μπαινοντας μετα ειχαν χαθει ολα τα αλλα καναλια που τους ακολουθουσα. πως μπορω να επαναφερω το καναλι μου ή εστω να βρω τα καναλια που ειχα κανει like. ευχαριστω Πως το σβήνεις κατά λάθος;Δεν σε ρωτάει πριν την διαγραφή;
gianniz_k Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Στις 27/1/2023 στις 12:59 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Πως το σβήνεις κατά λάθος;Δεν σε ρωτάει πριν την διαγραφή; Μπορεί να νόμιζε ότι μπλοφάρει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα