TutaKachun Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Εχω περίπου 1,5TB δεδομένα στο Google Drive και αλλα 800GB στο OneDrive. Εχω αρχίσει να σκέφτομαι την αγορά ενός NAS. Οι λόγοι που το θέλω ειναι 3 1. Plex server. Δεν με ενδιαφέρει transcoding, καθώς θα παίζει κατευθείαν σε full αναλυση κτλ. 2. Personal Cloud. Θέλω να καταργήσω το Google Drive/Photos και το OneDrive και απλά να τα έχω σαν υπηρεσίες email. 3. Θέλω 2 συγκεκριμενους φακέλους (οπως κάνω τώρα με το Drive) οι οποίοι θα είναι shared με 2 συγκεκριμενα άτομα εκτός σπιτιου ώστε να μπορώ να τους βαζω μέσα αρχεία (ταινίες, σειρές και διαφορα αλλα) και να μπορούν να τα κατεβάσουν στο PC/κινητό τους. Έχω καταλήξει λοιπον στο Synology DiskStation DS420+ με 2x Seagate Ironwolf Pro 16TB (αργότερα θα βαλω ισως αλλους 2), 4GB επιπλεον RAM και εναν Samsung 970 Pro. H ερώτηση μου ειναι απλη. Με τα 22Mbps upload που μου δινει η Cosmote ειναι doable αυτά που θελω να κανω; Να χρησιμοποιώ δηλαδή το NAS οπως χρησιμοποιώ τώρα το Google Drive;
tyf Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Ε δεν θα ειναι σφαιρα αλλα θα κανεις δουλεια. 1.5 me 2mb ανα sec να υπολογιζεις. 1
Bax Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 επίσης θα πρεπει να ανοίξεις πορτες στο router για να συνδέονται κατευθείαν πανω του οι clients αλλιώς περνας από relay της synology και σερνεται( λογικό αφού είναι δωρεάν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα