Phoenix7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, φίλος μου αγόρασε καινούριο το C4 C-Cross (2021 ή 2022 αν θυμάμαι σωστά) της Cintroen και προσπαθούμε να ενεργοποιήσουμε το GPS και τις υπόλοιπες λειτουργίες στην κονσόλα. Συνδέουμε το κινητό με την θύρα USB στο αυτοκίνητο, μπαίνουμε στο κεντρικό μενού, ανοίγουμε το κινητό στο Android Auto για να γίνει το pair αλλά δεν το βλέπει πουθενά για σύνδεση Προσπαθώ να το κάνω μέσω bluetooth, συνδέεται κανονικά το τηλέφωνο σαν κλήσεις και ήχο, αλλά το Android auto δεν ενεργοποιείται πουθενά. Σίγουρα πιστεύω κάτι κάνουμε λάθος, αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη, έχω δει και ένα βίντεο της Cintroen με την διαδικασία όπως την κάνουμε και εμείς, αλλά λύση 0 Κάποια ιδέα για να μας βοηθήσει κάποιος;
terry308 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Ποια συσκευή είναι; Μπαίνεις στο μενού του Android Auto και δε βλέπεις κάτι ως επιλογή; έχετε δει βίντεο οδηγιών του; Είστε σίγουροι ότι έχει "ανοιχτό" Android auto / Apple car play ; ή χρειάζεται κωδικό για ενεργοποίηση;
Saufen Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Επίσης βεβαιώσου ότι συνδέσατε το κινητό στην αριστερή θύρα, η δεξιά είναι μόνο για φόρτιση.
Phoenix7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Saufen είπε Επίσης βεβαιώσου ότι συνδέσατε το κινητό στην αριστερή θύρα, η δεξιά είναι μόνο για φόρτιση. Ξεκινάμε με αυτό, πάντα δοκιμάζαμε στην δεξιά που είχε USB, στην αριστερή είχε άλλη υποδοχή, πιθανότατα Type-C αν θυμάμαι σωστά; Η κάτω αριστερά Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από Phoenix7
bkran Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Σε Peugeot 2008 παίζει η κανονική USB android auto, όχι η type-c, λογικά το ίδιο ισχύει και στο Citroen. Κι εμένα στην αρχή έκανε νούμερα, αλλά έφταιγε το κινητό. Είχα καθαρίσει προσωρινά αρχεία για το android auto από το κινητό ( Xiaomi ) και μετά κάπως, έπαιξε. Θεωρητικά πρέπει το android Auto να ξεκινήσει αυτόματα και να τρέξει και ένας wizard. Το αστείο είναι ότι όταν έκανα wipe το κινητό μετά έπαιξαν όλα όπως έπρεπε. Επίσης, καλώδιο, καλύτερα αν υπάρχει χρησιμοποιήστε του ίδιου του κινητού, όχι κάποιο άλλο. Απλά ψάξε ποιο πολύ με το κινητό αν θέλει κάποια ρύθμιση, πιθανότητα από εκεί είναι το θέμα ή δοκιμάστε και με κάποιο άλλο 1
Saufen Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Phoenix7 είπε Ξεκινάμε με αυτό, πάντα δοκιμάζαμε στην δεξιά που είχε USB, στην αριστερή είχε άλλη υποδοχή, πιθανότατα Type-C αν θυμάμαι σωστά; Η κάτω αριστερά Σωστά, η type-c είναι για σύνδεση με android auto. 44 λεπτά πριν, bkran είπε Σε Peugeot 2008 παίζει η κανονική USB android auto, όχι η type-c, λογικά το ίδιο ισχύει και στο Citroen. Κι εμένα στην αρχή έκανε νούμερα, αλλά έφταιγε το κινητό. Είχα καθαρίσει προσωρινά αρχεία για το android auto από το κινητό ( Xiaomi ) και μετά κάπως, έπαιξε. Θεωρητικά πρέπει το android Auto να ξεκινήσει αυτόματα και να τρέξει και ένας wizard. Το αστείο είναι ότι όταν έκανα wipe το κινητό μετά έπαιξαν όλα όπως έπρεπε. Επίσης, καλώδιο, καλύτερα αν υπάρχει χρησιμοποιήστε του ίδιου του κινητού, όχι κάποιο άλλο. Απλά ψάξε ποιο πολύ με το κινητό αν θέλει κάποια ρύθμιση, πιθανότητα από εκεί είναι το θέμα ή δοκιμάστε και με κάποιο άλλο Έχω το ίδιο μοντέλο, η δεξιά μόνο φορτίζει. 😊 1
Soulis_Maritsas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Αφου ειναι νεο μοντελο λογικα θα ειναι η type c. Δοκιμαζεις και τις δυο σιγουρα. Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω πολυ σημαντικο το καλωδιο να ειναι επωνυμο και καλης ποιοτητας. 1
mandragoraSCR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 επισης σε καποια αυτοκινητα θελει ενεργοποιηση το android auto απο το μενου της πυγης του αυτοκινητου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα