Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Όπως γράφει και στο τίτλο θα ήθελα τη συμβουλή σας και τις γνώσης για το θέμα αυτό. Έχει τύχει να έχω στην κατοχή μου ένα 50αρι λειτουργικό μοτέρ από glx και στη συνέχεια βρήκα ενα μηχανάκι το οποίο περιέχει τα πάντα πλιν του μοτέρ.Η απορία μου λοιπόν είναι αν κουμπώνει το μοτέρ από το glx στο dy 50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Έχει τύχει να έχω στην κατοχή μου ένα 50αρι λειτουργικό μοτέρ από glx στη συνέχεια βρήκα ενα μηχανάκι το οποίο περιέχει τα πάντα πλιν του μοτέρ. Κουμπωνει Η δικη μου η απορια ειναι μηπως βρηκες και την αδεια ή θα βγαλεις καινουρια? Και βαλτου και μια 360 υδροψυξη μιας και εισαι σε λαθος τοπικ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο σκελετός περιέχει τα πάντα όπως και τα χαρτιά του . Απλά θέλω να ξέρω αν κουμπώνει σαν μοτέρ πάνω σε αυτό. Ευχαριστώ για την συμβουλή σου και συγγνώμη που έχω λάθος τοπικ απλά σήμερα είναι η πρώτη μέρα που χρησιμοποιώ την εφαρμογή Επίσης ξέρεις αν γίνεται να το αλλάξω το τοπικ για να μην μου απαντάνε άκυροι Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από Xristos650s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Xristos650s είπε Ο σκελετός περιέχει τα πάντα όπως και τα χαρτιά του . Απλά θέλω να ξέρω αν κουμπώνει σαν μοτέρ πάνω σε αυτό. Ευχαριστώ για την συμβουλή σου και συγγνώμη που έχω λάθος τοπικ απλά σήμερα είναι η πρώτη μέρα που χρησιμοποιώ την εφαρμογή Σε συγχωρουμε , να διαβαζεις που πρεπει να γραφεις αλλη φορα , υπαρχει κατηγορια auto-moto https://www.insomnia.gr/forums/forum/57-auto-moto/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Σε ποιο μηχανάκι τελικά το έβαλες το μοτέρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα