AntiCambeR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 1 καλό που έχει το Viber, είναι ότι μπορείς να επικοινωνήσεις με οποιονδήποτε έχεις αποθηκεύσει στις επαφές σου, ενώ στο messenger μπορεί να δεί το κύριο προφίλ σου στο FB.
soconium Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Στις 24/1/2023 στις 2:12 ΜΜ, nikosgnr είπε Όταν η πλειοψηφία των επαφών σου χρησιμοποιεί αποκλειστικά Viber χωρίς να τους απασχολεί κάποια εναλλακτική, γιατί πολύ απλά έχουν μάθει σε αυτό χρόνια, τότε όχι. Δεν είναι επιλογή μου. Όταν μιλάς με πελάτες, ή επαγγελματικές συνομιλίες και το πρώτο πράγμα που λένε είναι "στείλε μου στο Viber", τότε ξανά όχι, δεν είναι ΕΠΙΛΟΓΗ μου. Όπως δεν είναι και επιλογή μου όταν τράπεζες και υπηρεσίες επιλέγουν να χρησιμοποιούν για OTP τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Ξέρω, θα μου πείς υπάρχει και εναλλακτική με SMS π.χ. Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως σε σπρώχνουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στο συγκεκριμένο App. Otp μέσω viber ρε φίλε. Έλεος. Τόσοι authenticators της προκοπής και έχουμε κολλήσει με sms και viber. Την εγκατέστησα για προσωρινές σύνομιλιες με κάποια άτομα. Μετά θα πάρει δρόμο. Σαβούρα εφαρμογή τύπου προσπαθώ να κάνω τα πάντα άλλα πολύ μέτρια. Για τα privacy & security terms δεν θα μιλήσω καν. Μόνο πρόσβαση στο συρτάρι με τα εσώρουχα μου δεν ζητάνε. Δυστυχώς δεν πετυχαίνουν οι καλύτερες εφαρμογές αλλά αυτές με τους πιο πολλούς χρήστες. Όποτε αναγκαστικά πρέπει να τις χρησιμοποιείς. Το WhatsApp κλάσεις ανώτερο αλλά το αγόρασε ο ακατανόμαστος και το signal πολύ καλό αλλά το χρησιμοποιούν λίγοι. Telegram έχω δουλέψει λίγο. Καλό φάνηκε. 1
nikosgnr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 53 λεπτά πριν, soconium είπε Δυστυχώς δεν πετυχαίνουν οι καλύτερες εφαρμογές αλλά αυτές με τους πιο πολλούς χρήστες. Όποτε αναγκαστικά πρέπει να τις χρησιμοποιείς. Αυτό ακριβώς. Πάντα η σαβούρα έχει τον τρόπο της να κερδίζει στο τέλος. PS. Έχω ζήσει εποχές που πλήρωνες το WhatsApp στο AppStore 0,79€. 2
Neural_handshake Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Ελλαδα δεν μπορεις να αποφυγεις το viber οτι κ να λεμε εδω 1
Rebelos2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Στις 25/1/2023 στις 10:32 ΠΜ, Bitbit είπε άντε να πω κι εγώ τον πόνο μου. Είχε παλαιότερα ωραία επιλογή όπου έκανες export τις συνομιλίες σε csv, html?. Δε θυμάμαι το φορματ αλλά δεν έχει σημασία. Γιατί ρε αντίχριστοι το βγάλατε; Υπάρχει τρόπος να το κάνεις. Δωρεάν και χωρίς χρήση άλλης εξωτερικής εφαρμογής. Άμα θέλετε το γράφω εδώ Στις 25/1/2023 στις 11:59 ΠΜ, gadgetseek είπε Μπορείς και χωρίς την κουτσομπόλα.. Αλλά πρέπει να πληρώσεις.. Δοκίμασε κάποιο από τα παρακάτω: https://mobiletrans.wondershare.com/whatsapp-transfer-backup-restore.html (παίζει και για viber - άλλα messaging apps και για iphone..) https://www.backuptrans.com/android-viber-transfer.html https://www.imobie.com/anytrans/ Υ.Γ: το viber φρόντισε να εξαφανίσει την επιλογή να σώζει κανείς τα μηνύματα (μόνο, όχι εικόνες) μέσω email.. Υπάρχει τρόπος να σώσεις τα μηνύματα μέσω email. Μέσα στο viber, χωρίς καμία άλλη εφαρμογή. Όποιος ενδιαφέρεται για τον τρόπο, να μου το πει και θα τον προσθέσω από κάτω 1
Vodkaman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Υπάρχει τρόπος να το κάνεις. Δωρεάν και χωρίς χρήση άλλης εξωτερικής εφαρμογής. Άμα θέλετε το γράφω εδώ Υπάρχει τρόπος να σώσεις τα μηνύματα μέσω email. Μέσα στο viber, χωρίς καμία άλλη εφαρμογή. Όποιος ενδιαφέρεται για τον τρόπο, να μου το πει και θα τον προσθέσω από κάτω Εγώ ενδιαφέρομαι να μάθω. 1
Rebelos2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Λοιπόν. Πρώτα θα πρέπει να κάνεις backup τις συνομιλίες σου και έχοντας συνδέσει το mail σου. Μετά πρέπει να κάνεις το εξής: Στο νήμα Οι σημειώσεις μου, θα γράψεις το εξής: "viber://more/email_message_history_on" Και πατάς πάνω σε αυτή την εντολή Ύστερα, αν πας ρυθμίσεις, κλήσεις και μηνύματα, θα βρεις την επιλογή να στείλεις το backup στο mail σου. Περιμένω εντυπώσεις 3
Vodkaman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Rebelos2018 είπε Λοιπόν. Πρώτα θα πρέπει να κάνεις backup τις συνομιλίες σου και έχοντας συνδέσει το mail σου. Μετά πρέπει να κάνεις το εξής: Στο νήμα Οι σημειώσεις μου, θα γράψεις το εξής: "viber://more/email_message_history_on" Και πατάς πάνω σε αυτή την εντολή Ύστερα, αν πας ρυθμίσεις, κλήσεις και μηνύματα, θα βρεις την επιλογή να στείλεις το backup στο mail σου. Περιμένω εντυπώσεις Για το πρωτο στάδιο φαντάζομαι εννοείς backup σε gmail;
Rebelos2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Όχι Αυτό που εννοώ είναι, ρυθμίσεις, αντίγραφο ασφαλείας viber, δημιουργία αντίγραφου ασφάλειας. Και μετά κάνεις τα βήματα αυτά που έγραψα Το δοκιμάσατε, σας δούλεψε;
Vodkaman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Όχι Αυτό που εννοώ είναι, ρυθμίσεις, αντίγραφο ασφαλείας viber, δημιουργία αντίγραφου ασφάλειας. Και μετά κάνεις τα βήματα αυτά που έγραψα Το δοκιμάσατε, σας δούλεψε; Αντίγραφο ασφαλείας γίνεται μόνο μέσω google Drive.
Rebelos2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Vodkaman είπε Αντίγραφο ασφαλείας γίνεται μόνο μέσω google Drive. Περιγράφω τη διαδικασία. Δεν κατάλαβα που κολλάς; τα βήματα αυτά που περιγράφω, διασωζουν τις συνομιλίες σου στο gmail που έχεις δηλώσει στο βαιμπερ. Και ύστερα μπορείς να το κατεβάσεις. Με αυτό τον τρόπο που περιέγραψα, γίνεται εφικτό κάτι που γινόταν μέχρι και το 2018. Η "hardcopy" αποθήκευση των συνομιλιών. Δεν την γνώριζε κανείς και θαρρώ πως είναι πραγματικά χρήσιμη λειτουργία για πάρα πολλούς χρήστες.
Vodkaman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Περιγράφω τη διαδικασία. Δεν κατάλαβα που κολλάς; τα βήματα αυτά που περιγράφω, διασωζουν τις συνομιλίες σου στο gmail που έχεις δηλώσει στο βαιμπερ. Και ύστερα μπορείς να το κατεβάσεις. Με αυτό τον τρόπο που περιέγραψα, γίνεται εφικτό κάτι που γινόταν μέχρι και το 2018. Η "hardcopy" αποθήκευση των συνομιλιών. Δεν την γνώριζε κανείς και θαρρώ πως είναι πραγματικά χρήσιμη λειτουργία για πάρα πολλούς χρήστες. Εχω ήδη γράψει ότι ΔΕΝ θέλω να τα σώσω σε γκουγκλ.
Rebelos2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εσύ μπορεί να μην θες, οι υπόλοιποι μπορεί να θέλουν. Γενικά πάντως, η αποθήκευση των συνομιλίων δεν μπορεί να επιτευχθεί με άλλον τρόπο. Τα ζυγίζεις. Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2023 από Rebelos2018
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 On 24/01/2023 at 17:04, tommy^ said: Τωρα μιλας σωστα φιλε μου! δεν εχω θεμα καποιος να λεει την προσωπικη του αποψη και να κατηγορει αρνητικα ενα προγραμμα. αλλα το να γραφει καποιος ενα ποστ ειναι χαλια το προγραμμα ειναι λες και το γραφει για Post counter. γραψε τι δεν σου αρεσει ,ποιο ειναι εναλλακτικο.μπορει καποιος να το δει και να μαθει κατι οτι υπαρχει ενα καλυτερο προγραμμα.προσωπικα ουτε εμενα μαρεσει αυτη η αλλαγη διοτι εχω εναν επιπλεον διαλογο στην αρχικη εικονα που δεν το θελω.αλλα οκ το αφησα να παει στο τελος. να το κλεισω τελειως δεν θελω διοτι λαμβανω viber απο τραπεζες για otp κτλ. αλλα γενικοτερα σαν προγραμμα μπορω να πω οτι εχει τα παντα που θα ηθελα προσωπικα εγω.
atrias Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Στις 24/1/2023 στις 1:53 ΜΜ, Kosmech είπε Καλά όλα αυτά αλλά βάλτε επιτέλους στο ios dual account λειτουργία. Στις 24/1/2023 στις 2:18 ΜΜ, kazantzidis είπε H apple δεν πρεπει να το κανει αυτο; τι σχεση εχει η εφαρμογη; στο android το dual account είναι από το λειτουργικό σύστημα και πρακτικά επιτρέπει να εγκαταστήσεις 2 φορές την εφαρμογή στο κινητό, οπότε μπορείς να βάλεις 2 χωριστά νούμερα τηλεφώνου στην ίδια συσκευή το πιο ωραίο όμως θα ήταν να μπορεί η ίδια η viber εφαρμογή να σου δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείς σε 2 accounts ώστε να μην χρειάζεται πατέντα από το λειτουργικό της συσκευής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα