gadgetseek Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Vodkaman είπε 2 αρνητικά για μένα στο viber: Α) δεν αφήνει να έχω viber σε περισσοτερες από 1 συσκευές Β) εάν αγοράσω νέα συσκευή και θέλω να βάλω το viber, για να μη χάσω τις συνομιλίες μου, αναγκαστικά πρεπει να τις δώσω στη google. ΥΓ. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το viber wallet; To Viber μπορείς να το έχεις σε όσες συσκευές θέλεις. Υπάρχει και desktop εκδοχή για windows / macos). ΠΡΟΣΟΧΗ: η πρώτη εγκατάσταση πρέπει να γίνει σε κινητό ή tablet! Και μετά το βάζεις όπου αλλού θες (είναι απλό, εγώ το έχω σε windows laptop & chromebook, πέρα από το κινητό.. σε καθοδηγεί μόνο του μετά την εγκατάσταση). Τώρα, για να μη χάσεις δεδομένα (συνομιλίες για το viber στην προκειμένη) από εφαρμογή που θέλεις να μεταφέρεις / εγκαταστήσεις σε άλλη συσκευή, πρέπει να κρατήσεις back-up (στο κινητό ή tablet). Και στο Android ο πιο εύκολος δρόμος είναι μέσω του Google Drive. Ούτως ή άλλως από κάποιον τρίτο (εκτός viber) θα πρέπει να περάσουν τα δεδομένα σου για να εγκατασταθούν και αλλού (το ίδιο ισχύει για όλες τις εφαρμογές).
Vodkaman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 39 λεπτά πριν, gadgetseek είπε To Viber μπορείς να το έχεις σε όσες συσκευές θέλεις. Υπάρχει και desktop εκδοχή για windows / macos). ΠΡΟΣΟΧΗ: η πρώτη εγκατάσταση πρέπει να γίνει σε κινητό ή tablet! Και μετά το βάζεις όπου αλλού θες (είναι απλό, εγώ το έχω σε windows laptop & chromebook, πέρα από το κινητό.. σε καθοδηγεί μόνο του μετά την εγκατάσταση). Τώρα, για να μη χάσεις δεδομένα (συνομιλίες για το viber στην προκειμένη) από εφαρμογή που θέλεις να μεταφέρεις / εγκαταστήσεις σε άλλη συσκευή, πρέπει να κρατήσεις back-up (στο κινητό ή tablet). Και στο Android ο πιο εύκολος δρόμος είναι μέσω του Google Drive. Ούτως ή άλλως από κάποιον τρίτο (εκτός viber) θα πρέπει να περάσουν τα δεδομένα σου για να εγκατασταθούν και αλλού (το ίδιο ισχύει για όλες τις εφαρμογές). Σε 2 κινητα τηλεφωνα (συσκευές) δυστυχως δεν επιτρέπει. Για το drive, δεν θελω να εχει προσωπικες μου συνομιλιες η google συγκεκριμένα.
Markk Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, Vodkaman είπε Σε 2 κινητα τηλεφωνα (συσκευές) δυστυχως δεν επιτρέπει. Για το drive, δεν θελω να εχει προσωπικες μου συνομιλιες η google συγκεκριμένα. Έχω βρει πατέντα για να μπει σε 2 κινητά. Η ιδέα είναι πως πρέπει να κάνεις το ένα κινητό να φαίνεται σαν tablet για να σε αφήσει να το βάλεις, να γράψεις τον αριθμό σου και να σου βγάλει qr code να σκανάρει το αρχικό σου κινητό. Αυτό μπορεί να γίνει αν το δεύτερο κινητό που θες να μασκαρέψεις ως tablet έχει android από 7 και πάνω. Αφου εγκαταστήσεις την εφαρμογή, δεν την τρέχεις ακόμα καθόλου. Ενεργοποιείς developer settings, και ψάχνεις να βρεις κάπου που γράφει "ελάχιστο πλάτος" σε dpi. Στο δικό μου βλέπω το έχει στην κατηγορία σχέδιο. Σημειώνεις αυτό το νούμερο (συνήθως είναι 360-380dpi, κάπου εκεί). Το αλλάζεις σε κάτι πιο μεγάλο (συνήθως βάζω 720). Θα μικρύνουν πάρα πολύ τα γράμματα, ωστόσο δουλεύει κανονικά και αν τρέξει το viber περνάει την συσκευή για tablet και ενεργοποιείται. Μετά πας ξανά developer settings και επαναφέρεις το πλάτος στο αρχικό νούμερο, και η εφαρμογή συνεχίζει να λειτουργεί. Μοναδικό μειονέκτημα ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν κάνει νομίζω ανάκτηση στο ιστορικό, αλλά για μένα που χρειάζομαι το Viber σε 2 τηλέφωνα, είναι μονόδρομος η λύση αυτή. Α, και όταν πληκτρολογείς κάτι στο "2ο τηλέφωνο" θα βλέπει ο άλλος ότι ο χρήστης τάδε γράφει στο android tablet, αλλά μικρό το κακό. 2 3
filip123go Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, nikosgnr είπε Όταν μιλάς με πελάτες, ή επαγγελματικές συνομιλίες και το πρώτο πράγμα που λένε είναι "στείλε μου στο Viber", τότε ξανά όχι, δεν είναι ΕΠΙΛΟΓΗ μου. Να αλλάξεις πελάτες. Δεν κάνουν αυτοί για σένα. Να βρεις πιο έξυπνους να χρησιμοποιούν πιο ψαγμενες εφαρμογές σαν και εσένα Spoiler Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ρε φίλε. Εντωμεταξυ αυτοί που γκρινιάζουν παίζει να έχουν κανένα χρεπι smartphone των 100€ , που ούτε κανονικό μνμ δεν μπορεί να στείλει.
MetroStar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Mια εφαρμογή που δε χρησιμοποιείται πουθενά στον κόσμο εκτός Βαλκανίων και Μέσης Ανατολής. Αυτό λέει πολλά. 1 2
Celtic1453 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Άραγε θα γίνει διασύνδεση ios & android ώστε να μη χάνεται το ιστορικό των συνομιλιών ? Αν κάποιος πάει άπο τη μια πλατφόρμα στην άλλη;
safridia Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Μιας και τα λεμε ομορφα και ωραια νομιζω οτι ηρθε η ωρα να βγουμε και λιγακι εκτος θεματος. Γιατι το ρημαδι δεν μου κραταει τις φωτογραφιες οταν αλλαζω κινητο;
Vodkaman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, safridia είπε Μιας και τα λεμε ομορφα και ωραια νομιζω οτι ηρθε η ωρα να βγουμε και λιγακι εκτος θεματος. Γιατι το ρημαδι δεν μου κραταει τις φωτογραφιες οταν αλλαζω κινητο; Διοτι πρεπει να τις δειξεις στην κουτσομπόλα την γκουγκλ πρώτα...... 1
Bitbit Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 άντε να πω κι εγώ τον πόνο μου. Είχε παλαιότερα ωραία επιλογή όπου έκανες export τις συνομιλίες σε csv, html?. Δε θυμάμαι το φορματ αλλά δεν έχει σημασία. Γιατί ρε αντίχριστοι το βγάλατε;
gadgetseek Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Vodkaman είπε Διοτι πρεπει να τις δειξεις στην κουτσομπόλα την γκουγκλ πρώτα...... Μπορείς και χωρίς την κουτσομπόλα.. Αλλά πρέπει να πληρώσεις.. Δοκίμασε κάποιο από τα παρακάτω: https://mobiletrans.wondershare.com/whatsapp-transfer-backup-restore.html (παίζει και για viber - άλλα messaging apps και για iphone..) https://www.backuptrans.com/android-viber-transfer.html https://www.imobie.com/anytrans/ Υ.Γ: το viber φρόντισε να εξαφανίσει την επιλογή να σώζει κανείς τα μηνύματα (μόνο, όχι εικόνες) μέσω email.. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από gadgetseek 1
sotos2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Θεωρό ότι είναι από τα καλύτερα instant messages apps, και είναι (ακόμα) το λιγότερο επεμβατικό σε σχέση με τα άλλα μεγάλα apps της Meta. Βασικά θέματα: 1. Όταν αλλάζεις αριθμό τηλεφώνου και ξανακάνεις είσοδο με το λογαριασμό Viber ή με το λογαριασμό Facebook στέλνει σε ΟΛΟΥΣ τον νέο σου αριθμό χωρίς όμως να σε ενημερώνει επαρκώς πριν το κάνει με αποτέλεσμα αν π.χ. έχεις αλλάξει αριθμό επειδή θες να αποφύγεις κάποιον ενοχλητικό το Viber να ενημερώνει ΚΑΙ αυτό για το νέο σου αριθμό τηλεφώνου. 2. Στο android στην εφαρμογή Τηλέφωνο ή στις Επαφές είναι πολύ εύκολο να πατήσεις τυχαία την κλήση μέσω Viber Out και δεν σε ρωτάει καθόλου αν θες, απλώς παίρνει αμέσως τηλέφωνο με Viber Out!!!! 3. Αν κάνεις αναζήτηση ΤΥΧΑΙΑ για ονόματα ή αριθμούς τηλεφώνου σου εμφανίζει όσους δεν έχουν κάνει opt-out (τους έχει όλους από προεπιλογή opt-in) το οποίο είναι μεγάλο πρόβλημα ιδιωτικότητας. (το ίδιο κάνει και το Facebook Messenger !!!!!)
Vodkaman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, sotos2004 είπε Θεωρό ότι είναι από τα καλύτερα instant messages apps, και είναι (ακόμα) το λιγότερο επεμβατικό σε σχέση με τα άλλα μεγάλα apps της Meta. Βασικά θέματα: 1. Όταν αλλάζεις αριθμό τηλεφώνου και ξανακάνεις είσοδο με το λογαριασμό Viber ή με το λογαριασμό Facebook στέλνει σε ΟΛΟΥΣ τον νέο σου αριθμό χωρίς όμως να σε ενημερώνει επαρκώς πριν το κάνει με αποτέλεσμα αν π.χ. έχεις αλλάξει αριθμό επειδή θες να αποφύγεις κάποιον ενοχλητικό το Viber να ενημερώνει ΚΑΙ αυτό για το νέο σου αριθμό τηλεφώνου. 2. Στο android στην εφαρμογή Τηλέφωνο ή στις Επαφές είναι πολύ εύκολο να πατήσεις τυχαία την κλήση μέσω Viber Out και δεν σε ρωτάει καθόλου αν θες, απλώς παίρνει αμέσως τηλέφωνο με Viber Out!!!! 3. Αν κάνεις αναζήτηση ΤΥΧΑΙΑ για ονόματα ή αριθμούς τηλεφώνου σου εμφανίζει όσους δεν έχουν κάνει opt-out (τους έχει όλους από προεπιλογή opt-in) το οποίο είναι μεγάλο πρόβλημα ιδιωτικότητας. (το ίδιο κάνει και το Facebook Messenger !!!!!) Δηλαδη εάν κάποιον που τον έχω αποθηκευμένο στις επαφές ως ενοχλητικό, εάν αλλάξω νουμερο θα τον ειδοποιήσει;
sotos2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Vodkaman είπε Δηλαδη εάν κάποιον που τον έχω αποθηκευμένο στις επαφές ως ενοχλητικό, εάν αλλάξω νουμερο θα τον ειδοποιήσει; https://help.viber.com/en/article/change-your-phone-number-on-viber Το λέει και στο κυρίος μέρος αλλά στο τέλος της σελίδας λέει: "Change number notification When you change your number, anyone that has you saved as a contact will be notified of your new phone number with a banner in your existing chat. They will also be given the option to Save the new number (in the notification) to keep their contact list up to date. IMPORTANT Contacts that you blocked will not receive a notification about your new phone number." Αυτό ισχύει αν κάνεις αντιστοίχηση με τον παλιό λογαριασμό σου. Αυτό είναι είτε το Facebook είτε το Google account του κινητού σου όπου γίνονται backup τα chat σου. Πρόσεξε τι λέει : "anyone that has you saved as a contact will be notified of your new phone number" . Το Τομόνο που χρειάζεται είναι να σε έχουν στη λίστα των επαφών τους. Το block που γράφει στο τέλος ισχύει για block μόνο μέσα στο Viber . Αν τους έχεις πχ μπλοκάρει στο "Τηλέφωνο" το v;iber δεν το βλέπει και τους ενημερώνει. Για να μην έχεις πρόβλημα έχεις τις εξής επιλογές : 1. Δεν κάνεις σύνδεση με το υφιστάμενο λογαριασμό Google , άρα δεν μπορείς να κάνεις και backup τα chat σου. 2. να κάνεις ολική διαγραφή λογαριασμού του Viber και μετά καινούργιο λογαριασμό στο Viber . Τα παλιά σου chat χάνονται έτσι. Δεν θα μπορέσεις να τα "εισάγεις" στο νέο σου viber λοφαριασμο. 3. Να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό Google και να συνδέσεις το Viber με τον νέο . Έτσι μπορείς να κάνει backup τα νεα σου chat αλλά το αρχείο των παλιών δεν θα μεταφέρεται (λόγοι ασφαλείας, είναι κρυπτογραφημένα) . Γενικά μ***α !!!! 1
Vodkaman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Ερώτηση στο παρακάτω σενάριο: Θέλω να βάλω στη νέα μου συσκευή το ίδιο viber με εκεινο που είχα στην προηγουμενη μου συσκευή (ίδιο αριθμό τηλεφώνου). Χωρίς να μεταφερθούν οι συνομιλίες μου. Θα ειδοποιηθούν οι επαφές που έχω αποθηκευμένες στην σιμ ότι απέκτησα viber ; Εχω 2-3 νουμερα στις επαφές της σιμ ως "ενοχληση1" και "ενοχληση2". Δεν έχω κάνει ποτέ συνομιλία μαζί τους. Λογικά έχουν αποθηκευμένο το νουμερο μου στις επαφές τηλεφώνου τους. Θα ειδοποιηθούν ότι απέκτησα viber;
vastegial_74 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δυστυχώς το WhatsApp άργησε να βάλει κλήσεις. Τον καιρό που το viber είχε κλήσεις και τα πιτσιρίκια έκαναν δωρεάν κλήσεις από το WiFi της καφετέριας έλεγες WhatsApp και νόμιζαν ότι μιλάς για το what's up της cosmote. Έτσι έπιασε δυστυχώς το viber στην ψωροκώσταινα και γιγαντώθηκε. Στην Ευρώπη τα πράγματα είναι διαφορετικά, WhatsApp και messenger παίζει κυρίως. Το telegram έχει προοπτική γιατί είναι διαφορετικό αλλά από την άλλη έχει γίνει στέκι "νομιμότητας" 😂😂😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα