Προς το περιεχόμενο

[Keyboard] Razer Ornata V3 X RGB €38.03 @ Ozon.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gaming-pliktrologio-razer---ornata-v3-x-

https://www.ozon.gr/product/gaming-razer-ornata-v3-x-rgb/

Skroutz από €57.00 https://www.skroutz.gr/s/38139455/Razer-Ornata-V3-Χ-Gaming-Πληκτρολόγιο-με-RGB-φωτισμό-Ελληνικό.html#description

Καλή επιλογή για όποιον θέλει low profile πλήκτρα.

Προσοχή, σε αντίθεση με το V2 έχει μόνο ένα RGB zone, δηλαδή όλο το πληκτρολόγιο θα ανάβει στο ίδιο χρώμα και όχι κάθε πλήκτρο/ζώνη με διαφορετικό χρώμα.

Αναφορά σε κείμενο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Σετ Πληκτρολόγιο & Ποντίκι
Όχι
Μηχανικό Πληκτρολόγιο
Όχι
Φωτιζόμενα Πλήκτρα
Ναι
RGB Φωτισμός
Ναι
Είδος
Full Size
Διακόπτες
Μεμβράνης
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Ελληνικά

Συνδεσιμότητα

Ασύρματο
Όχι
Σύνδεση
USB

Γενικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο

• Like 7
Δημοσ.

Έχω πάρει κανά δυο φορές απο το συγκεκριμένο. Είναι όντως βουλγαρικό και στέλνουν κατευθείαν απο κει αλλά κανει οσο θα έκανε και απο Αθήνα. However, αν δεν θέλετε απλά να πουλατε μούρη με λογότυπο razer, δεν αξιζει να δωσετε 40€ για πληκτρολόγιο μεμβράνης.

• Like 5
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tonyz21 είπε

Έχω πάρει κανά δυο φορές απο το συγκεκριμένο. Είναι όντως βουλγαρικό και στέλνουν κατευθείαν απο κει αλλά κανει οσο θα έκανε και απο Αθήνα. However, αν δεν θέλετε απλά να πουλατε μούρη με λογότυπο razer, δεν αξιζει να δωσετε 40€ για πληκτρολόγιο μεμβράνης.

Θέμα προτίμησης είναι, γνωρίζω αρκετούς που δεν θέλουν με τίποτα μηχανικό πληκτρολόγιο, ούτε καν με κόκκινους διακόπτες. Επίσης υπάρχουν και αρκετά ακριβότερα μεμβράνης από το συγκεκριμένο.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Narayan είπε

Θέμα προτίμησης είναι, γνωρίζω αρκετούς που δεν θέλουν με τίποτα μηχανικό πληκτρολόγιο, ούτε καν με κόκκινους διακόπτες. Επίσης υπάρχουν και αρκετά ακριβότερα μεμβράνης από το συγκεκριμένο.

Το οτι υπάρχουν δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα αγοράζουμε :P 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tonyz21 είπε

Το οτι υπάρχουν δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα αγοράζουμε :P 

Και αυτό μεμβράνης είναι. Δεν πρέπει να το αγοράζουμε;😁

Logitech MX Keys Ασύρματο Bluetooth Πληκτρολόγιο Αγγλικό US

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Αν ρωτάς εμένα, όχι (ειδικά τώρα που βγάζουν και mechanical έκδοση) :P Αλλά έτσι κι αλλιώς μιλάς για άλλο είδος προϊόντος (gaming vs office) και στην περίπτωση της Logitech για πολύ καλύτερη ποιότητα και χρηστικότητα. Αν είναι να πάρεις πληκτρολόγιο για να κάνει κλάκα κλάκα πάρε μηχανικό. Το ornata/cynossa/whatever είναι για να λες απλά "πήρα razer". Δεν έχει κάποιο άλλο συν

• Like 1
Δημοσ.

Απλά εσύ γενίκευσες από κάποιο σημείο και έπειτα, σε "μεμβράνης vs μηχανικά". Εκεί στόχευα με το σχόλιο. Και ναι, στο πληκτρολόγιο μπαίνει και το θέμα γούστου ως προς το ποια αίσθηση προτιμάς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γενίκευσα αλλά μάλλον δεν ήμουν αρκετά specific :) Το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο το έχω δοκιμάσει. Είναι ένα μέτριο προς κακό μεμβράνης που κάνει κλακα κλακα και έχει λογότυπο Razer. Αν δεν σε νοιάζει το λογότυπο Razer και θέλεις απλά κλακα κλακα, πάρε κανονικό μηχανικό. Αν θες να πουλάς μούρη, πάρε αυτό. Εντάξει τώρα;

Edit επειδή τώρα το πρόσεξα: Δεν είναι καν το κανονικό ν3, αλλά το Χ. Οπότε δεν κάνει καν κλακα κλακα είναι ενα βασικο μεμβράνης. Οπότε no reason to buy it at all πέρα απο το λογότυπο

Επεξ/σία από tonyz21
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Μακραν το καλυτερο πληκτρολογιο office που υπηρξε ποτε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Μακραν το καλυτερο πληκτρολογιο office που υπηρξε ποτε.

Ποιο μοντελο της Logi ειναι αυτο?

Δημοσ.
Στις 25/1/2023 στις 3:16 ΠΜ, tonyz21 είπε

Έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο αντίστοιχης ποιότητας και αντοχής gaming πληκτρολόγιο μεμβράνης σε αυτή τη τιμή ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...