slipwalker Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Μακάρι να έχει καλό support και πολλά games. Ανυπομονώ να παίξω το gt7 σε Vr, έχω και το oculus rift σε pc και είναι άλλη φάση με super samplingμε 1.5+ , απλά θα ήθελα λίγο πιο καθαρή εικόνα στο ps5 σε σχέση με το oculus.
alexcrx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Στις 24/1/2023 στις 6:07 ΜΜ, Cre3p είπε εγώ αναρωτιέμαι αν την ώρα που παίζεις RE σε VR έρθει κάποιος και σου σκουντήξει τον ώμο τι θα συμβεί! 😸 σιγουρα θα πας για αλλαγη σωβρακου 🤣🤣🤣 1
tsibosp Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Στις 24/1/2023 στις 7:19 ΜΜ, NickTG είπε Εσύ βγάζεις τιμές από το μυαλό σου αλλά εγώ έχω το άγχος? Αν δεν σου φαίνεται μεγάλο το +25% που έγραψες να σου δώσω ένα IBAN και όποτε κάνεις μια οποιαδήποτε αγορά να βάζεις εκεί το ίδιο ποσοστό. Ποια είναι αυτά τα exclusives που είναι 5 ώρες? Ποιοι είναι αυτοί οι όλοι που παραπονιούνται? Αφού έξω είναι μια 5ετια μπροστά και ΟΛΟΙ παραπονιούνται για τα exclusives πως πουλάει ακόμα το PS5? Οντως τωρα ασχολειστε ακομα με αυτους και τους απαντατε; Σε αλλα νεα, το ζαχαρωνα αλλα το απεκλεισα σαν σκεψη απο την στιγμη που δεν θα ειναι συμβατο και με pc. Πραγματικα αν ηταν συμβατο με pc (που θα ηταν και μια πολυ καλη ευκαιρια να κανουν launch και το αντιστοιχο Sony Store) θα αποτελουσε μια πολυ καλη αγορα και θα ειχε φυγει preorder. Το να φτιαχνεις ενα αξιοπρεπεστατο hardware και να το κλειδωνεις πισω απο το Ps5....δεν μ φαινεται καλη επιλογη. Περιμενα μια πιο ολοκληρωμενη προταση απο την Sony. Απο την στιγμη που επελεξαν να το κανουν ετσι και με την τιμη που εχει δεν το βλεπω να ξεφευγει απο την κατηγορια του niche product.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, tsibosp είπε Οντως τωρα ασχολειστε ακομα με αυτους και τους απαντατε; Σε αλλα νεα, το ζαχαρωνα αλλα το απεκλεισα σαν σκεψη απο την στιγμη που δεν θα ειναι συμβατο και με pc. Πραγματικα αν ηταν συμβατο με pc (που θα ηταν και μια πολυ καλη ευκαιρια να κανουν launch και το αντιστοιχο Sony Store) θα αποτελουσε μια πολυ καλη αγορα και θα ειχε φυγει preorder. Το να φτιαχνεις ενα αξιοπρεπεστατο hardware και να το κλειδωνεις πισω απο το Ps5....δεν μ φαινεται καλη επιλογη. Περιμενα μια πιο ολοκληρωμενη προταση απο την Sony. Απο την στιγμη που επελεξαν να το κανουν ετσι και με την τιμη που εχει δεν το βλεπω να ξεφευγει απο την κατηγορια του niche product. φίλε μου με το συμπάθιο, VR για το playstation φτιάχνει η sony. Τι σχέση έχει το PC??Οι δικές σου απαιτήσεις είναι VR για PC αν κατάλαβα καλά, υπάρχουν αξιόλογα εκεί έξω να επενδύσεις, τι το θες το Sony VR?Αυτό είναι high end αξεσουάρ του PS5, τελεία.
tsibosp Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 13 ώρες πριν, tegonikos είπε φίλε μου με το συμπάθιο, VR για το playstation φτιάχνει η sony. Τι σχέση έχει το PC??Οι δικές σου απαιτήσεις είναι VR για PC αν κατάλαβα καλά, υπάρχουν αξιόλογα εκεί έξω να επενδύσεις, τι το θες το Sony VR?Αυτό είναι high end αξεσουάρ του PS5, τελεία. Το ολο θεμα με το VR και η ολη φιλοσοφια ειναι οτι πρεπει να γινει accesible και να ξεφυγει επιτελους απο την Niche αγορα και να αυξηθει καπως το adaptaptability rate στους χρηστες. Στην αρχη του πλασαρισματος του headset υπηρχαν πολλες φωνες και insiders κτλ που ελεγαν πως η Sony σκεφτοταν σοβαρα να "ανοιξει" το headset και στο pc ωστε πχ καποιος που εχει και τις 2 πλατφορμες και θελει να ασχοληθει με την αγορα ενος headset να μην το σκεφτει καν και να αγορασει την συσκευη τους αφου θα μπορεσει να την χρησιμοποιησει και στις 2 πλατφορμες. Με αυτον τον τροπο θα στοχευαν και στον pc user που δεν εχει ps5 απο την στιγμη που τα specs του PSVR2 ειναι αρκετα καλα (και ισως να τον προδιεθετε να αγορασει καποια στιγμη και την κονσολα). Αυτη η κινηση εβγαζε ιδιαιτερο νοημα φετος που γενικα η ολη στρατηγικη τους ειναι να βγουν λιγο προς τα εξω ( publish τιτλων για pc κτλ). Προφανως τελικα δεν το εκαναν η το ολο θεμα ηταν ραδιοαρβυλα εξαρχης. Απλα αυτο που λεω ειναι κριμα, γτ σαν option μου φαινοταν πολυ καλο και θα ειχε πολλες πιθανοτητες να "πιασει" αν δεν ηταν περιορισμενο μονο στο PS5. Προσωπικα δεν βλεπω να πουλαει περισσοτερο, αναλογικα με το install base του ps5, απο το PSVR. Ο χρονος θα δειξει βεβαια.
White__Dragon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τώρα βγαίνουν VR παιχνίδια περισσότερο για το VR και λιγότερο για το παχνίδι. Εγώ θα άρχιζα να ασχολούμαι σοβαρά όταν βγουν παχνίδια VR που να αξίζουν σαν παιχνίδια ανεξάρτητα από το VR. Πόσο θα ήθελα να παίξω ένα Baldur's Gate 4 VR ! Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από White__Dragon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα