kayato Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Παιδιά καλημέρα ,επειδή ο δίσκος τα έχει παίξει μετά από χρονιά.Αγορασα νέο και θέλω να περάσω τα win αλλά έχω σε δισκάκι τα win8 αν τα περάσω μετά μπορώ να κάνω αναβάθμιση σε 10 όπως παλιά?
dpolal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, kayato είπε Παιδιά καλημέρα ,επειδή ο δίσκος τα έχει παίξει μετά από χρονιά.Αγορασα νέο και θέλω να περάσω τα win αλλά έχω σε δισκάκι τα win8 αν τα περάσω μετά μπορώ να κάνω αναβάθμιση σε 10 όπως παλιά? Kαλύτερα να κάνεις επιτόπου εγκατάσταση τα 10. Φρόντισε να είναι ίδια έκδοση με τα 8, home ή pro δηλαδή, και χρησιμοποίησε το κλειδί από τα 8 αν και εφόσον το ζητήσει στην αρχή. Μπορείς να το περάσεις και αργότερα. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από dpolal 1
Λύση Titos301 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 περνα σε ενα flashaki τα windows 10 αν δεν εχεις αλλο pc απο pc καποιοι γνωστου/φιλου και βαλε οπως σου λεει και το παιδι απο πανω κατευθειαν 10 δεν χρειαζεται να κανεις αυτη τη γεφυρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα